inzercia, predaj, predám, bazár

Strih videa

Kategória: Marketing a reklama

Dobrý deň,

Ponúkam strihanie a post-produkciu videií na profesionálnej úrovni (záleží na kvalite záberov)
Strihaniu sa venujem už vyše 7 rokov, pracujem prevažne v programoch Sony Vegas Pro 17, Filmora 9 a Adobe Premiere Pro.
- spracujem ľubovoľné video, podľa Vášho želania, budem iba potrebovať súbory a stručný popis toho ako by ste si finálne video predstavovali.

Cena bude dohodou, LACNO. V prípade záujmu ma kontaktujte iba mailom. Číslo mobilu je vymyslené. Ďakujem pekne za každú serióznu ponuku.


Email:

simon.balkovic1230@

Strih videa
Podobné inzeráty
Grafik - spravím čokoľvek a hlavne lacno
Dobrý deň, ponúkam tvorbu loga, reklamy, krátkych reklám v podobe videa, strih videa a mnoho ďalšieho LACNO!!! Som študent a potrebujem si privyrobiť na školu. Budem rád za každú ponuku práce. Ak by ste mali záujem je nutné poslať mi ako si danú "vec" predstavujete.
Ponúkam profesionálne grafické služby - externý grafik
Máte firmu a potrebujete pomôcť s vizuálnou stránkou? Ste jednotlivec a chcete propagovať vaše služby kvalitne? Alebo len potrebujete vytvoriť grafiku? Zverte to do rúk profesionála a dostanete kvalitný výsledok zodpovedajúci moderným medzinárodným štandardom. Mám za sebou viac ako 700 projektov pre klientov zo Slovenska a celej Európy. Čo ponúkam: Tlačoviny Letáky / Plagáty / Vizitky / Knihy / Publikácie / Časopisy / Brožúrky / Katalógy / Hlavičkové papiere …… Veľkoplošné Tlačoviny Billboardy / MegaBoardy / Rollupy / CityLighty / Veľkoplošné plagáty / Bannery / Reklamné polepy ….. Online Grafika Instagram grafika / Facebook grafika / Bannery / Bannery na ADS / Slidere … Postprodukcia Videa Strih videa / Titulkovanie / Intro / outro / Colorgrading / Úprava … Webdesign Návrhy webstránok / Podstránok / Komplet príprava webdesignu Firemná Identita Komplet príprava firemnej identity – Tvorba loga, logomanuálu, tlačovín, vizitiek …. V prípade záujmu alebo otázok ma neváhajte kontaktovať :) info@
ponukam editovanie videi firmam, hotelom, podnikom a inym
chcete dat o svojej firme, podniku a pod. vediet co najviac ludom prostrednictvom soc. sieti ale neviete editovat videa a neviete co je prave teraz trendy tak, aby to zakaznika oslovilo? s tymto vsetkym vam viem pomoct viem vam spravovat ucet a editovat videa na tiktoku, instagrame.
Strih videa
Dobrý deň, Ponúkam strihanie a post-produkciu videií na profesionálnej úrovni (záleží na kvalite záberov) Strihaniu sa venujem už vyše 7 rokov, pracujem prevážne v programoch Sony Vegas Pro 17, Filmora 9 a Adobe Premiere Pro. - spracujem ľubovoľné video, podľa Vášho želania, budem iba potrebovať súbory a stručný popis toho ako by ste si finálne video predstavovali. Cena bude dohodou, LACNO. V prípade záujmu ma kontaktujte iba mailom. Číslo mobilu je vymyslené. Ďakujem pekne za každú serióznu ponuku. Email: simon.balkovic1230@
Graffik + marketing
Hlavnou náplňou práce je tvorba a úprava fotografií a videí z nehnuteľností a vykonaných prác. Z vytvorených materiálov následne vyhotovovať jednoduchú grafiku a vytvárať príspevky na sociálne siete - FB , IG , LinkedIN , Youtube Okrem toho vieme využiť aj ďalšie Vaše schopnosti, ktoré Vám môžu zvýšiť dohodnutú mzdu: správa webovej stránky v systéme Wordpress,vytváranie platených reklamných kampaní na Facebooku, Instagrame, YouTube a podobne, copywriting a vytváranie propagačných textov... Zamestnanecké výhody, benefity - Priateľská neformálna pracovná atmosféra - Exkluzívne vlastné pracovné priestory v GA - Technické vybavenie k dispozícii - Záujem o dlhodobú stabilnú mnohoročnú spoluprácu - Nesedíte iba v kancelárii, budete mať možnosť nahliadnuť do rôznych zaujímavých nehnuteľností a stavieb, nových projetov špecialných zariadení a pod. - Ponúkame prácu, ktorá má zmysel a vie napĺňať. Ak to tak je, tešíme sa na Váš životopis, prípadne aj ukážku doterajšej práce (fotografií), zaslané na e-mail : info@ Vyhovujúcich kandidátov následne pozveme na pohovor do našej kancelárie. Predpokladaný termín ukončenia výberového konania 30.4.2023 Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Ostatné znalosti: PC znalosti +  ( macbook, imac, ipad ) Digitálna zrkadlovka - Pokročilý CorelDRAW Graphics Suite - základy Meta Business Suite - Základy Google Ads a Analytics - Základy Google Disk + nástroje - základy Sociálne siete - pokročilý Vodičský preukaz : B Prax na pozícii/v oblasti Vytváranie a úprava fotografií a videí, správa sociálnych sietí Pozícia je vhodná pre absolventa Pri tejto pozícii nie je až tak podstatné, aké máte vzdelanie alebo koľko rokov máte prax. Ak k nám príde hoci aj čerstvý absolvent poľnohospodárskej fakulty, ktorý však aktívne roky fotí a točí videá s digitálnou zrkadlovkou, vie vytvárať grafické výstupy a má aspoň základný prehľad v oblasti marketingu, veľmi radi ho pozveme na pracovný pohovor. TPP / SZČO PROSÍM komunikáciu mailom.
Profesionálna správa soc. sietí Facebook a Instagram
Potrebujete chutné a ľahko stráviteľné príspevky? Naša agentúra Lenita Public Relations sa zaoberá aj správou sociálnych sietí Facebook a Instagram! V dnešnej dobe je online marketing kľúčovým faktorom pre úspech každej firmy. Vedeli ste, že trendy v oblasti sociálnych sietí sa sústreďujú na autenticitu, personalizáciu a využitie videa a živých prenosov? Každým príspevkom prezentujeme značku v najlepšom svetle, aby zaujala tých správnych zákazníkov. Zmes tvorená skúsenosťami z oblasti textovania, grafiky a celkovej marketingovej stratégie garantuje úspech. Keď sa ku nej pridajú dôležité prísady ako originalita, snaha, nápaditosť a hravosť, upečieme pre vás skvelé výsledky. Pripravíme pre vás ponuku na mieru, ktorá vás určite zaujme ako tento lahodný cupcake! Už sa len do nej treba zahryznúť!