inzercia, predaj, predám, bazár

Strihanie nechtov pre seniorov.kupanie a hygiena seniorov

Kategória: Zdravotníctvo

Ponúkam strihanie nechtov na nohách pre seniorov.Opatrovanie seniorov. Pomoc pri kúpaní a hygiene ,príprava a podávanie obedov a večere dohľad pri dávkovaní liekov.Ponukam sprevádzanie pri návšteve lekara..Mám vodičský preukaz a vlastne auto.Mam dlhoročnú prax askusenosti v tomto obore.Svoje služby ponúkam v rámci celej Bratislavy.
Strihanie nechtov pre seniorov.kupanie a hygiena seniorov
Podobné inzeráty
Pedikúra a kúpanie  pre seniorov
Ponúkam hygienu-kúpanie, seniorov manikúru a pedikúru suchou metódou pre seniorov u Vás doma .Strihanie nechtov na nohách , brúsenie zrohovatelej kože na nohách . Bratislava + okolie 10km.Cena-25eur+doprava podla lokality.
Práca pre opatrovateľky do domov seniorov v Nemecku
Ponúkame pracovné miesta pre opatrovateľky do viacerých domovov seniorov v Nemecku. Pozícia vhodná opatrovateľky, zdravotné sestry, zdravotných asistentov, ktorí majú záujem a chuť pracovať v Nemecku a rozšíriť si obzory v opatrovaní. Náplň práce: - Starostlivosť o seniorov bývajúcich v domove seniorov - Práca spojená s pozíciou Opatrovateľka PLAT: 15 Eur/ hod brutto + 3Eur/ hod netto diéty UBYTOVANIE ZADARMO! Požadujeme: - Skúseností s opatrovaním seniorov - Byť 3x zaočkovaný proti COVID-19, alebo prekonaný - Nemecký jazyk na úrovni B1– rozumieť a odpovedať - Opatrovateľský kurz nie je podmienkou, postačujú skúsenosti Ponúkame: - Ubytovanie je zadarmo – čisté penzióny v blízkosti Domova seniorov - Výplatný termín je do 20. dňa nasledujúceho kalendárneho mesiaca - Zálohy možné po odpracovaní týždňa a odovzdaní pracovného výkazu - Práca na nemeckú pracovnú zmluvu na dobu neurčitú - Voľné dni na oddych - Platená dovolenka 20 dní - Pracovný fond: max. 10 hod/deň a max. 50 hod/ týždenne - Pauzy: 6-8 hod/ deň : 30 minút; pracovný čas 8-10 hodín/ deň: 45 minút Vprípade záujmu neváhajte poslať životopis na Tešíme sa na spoluprácu!
Práca v domovoch seniorov v Nemecku / UBYTOVANIE ZADARMO
Ponúkame pracovné miesta pre zdravotné sestry a opatrovateľky do viacerých domovov seniorov v Nemecku. Potrebné je mať ukončené vzdelanie v odbore zdravotná sestra, opatrovateľka. Očkovanie nie je podmienkou. Ubytovanie poskytuje zamestnávateľ zadarmo! Náplň práce: - Starostlivosť o seniorov bývajúcich v domove seniorov - Práca spojená s pozíciou opatrovateľka, zdravotná sestra PLAT: 2 880 EUR/mesiac + diéty vo výške 480€/ mesiac netto Zamestnanecké výhody, benefity - Ubytovanie je zadarmo - Zálohy možné po odpracovaní týždňa a odovzdaní pracovného výkazu - Práca na nemeckú pracovnú zmluvu - Platená dovolenka 20 dní - Oddychové dni - Pracovný fond: max. 10 hod/deň a max. 50 hod/ týždenne - Doprava do zamestnania je individuálna, resp. vieme zabezpečiť Osobnostné predpoklady a zručnosti - Skúseností s opatrovaním seniorov, prácou v nemocnici, alebo domovoch seniorov - Ukončené vzdelanie ako zdravotná sestra alebo opatrovateľka - Doklad o vzdelaní preložený do nemeckého jazyka je výhodou - Nemecký jazyk minimálne na úrovni B1 V prípade záujmu neváhajte poslať životopis na Tešíme sa na spoluprácu!
Hľadám si prácu ako Opatrovateľ
Hľadám si prácu ako Opatrovateľ ,Sanitár/Pomocný pracovník v zdravotníctve ,mám dlhoročné skúsenosti s praxou, Alzheimerom,Parkinsonom, Peg sondou, močovým katétrom, cukrovkou, ťažšími pacientmi . Bol som prof. zaškolený aj na tracheostómiu, mám až 3 roky praxe - starostlivosť, ošetrovanie , Odsavanie hlienov , cvičenie, Rehabilitácia. Som Pracovitý, slušný, inteligentný, nekonfliktný, profesionálny. Pracujem na turnusy .... V prípade ponuky pracovného miesta ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle alebo mailom. Tel: Bežné činnosti pri opatrovaní : bežné upratovanie nákupy príprava a servírovanie jedla pranie bielizne sprievod pri prechádzke starostlivosť pri akútnom ochorení dohľad poskytnutie prvej pomoci pomoc pri osobnej hygiene prebaľovanie pomoc pri obliekaní a vyzliekaní sprievod pri chôdzi polohovanie doprevádzanie k lekárovi a na úrady perorálne podávanie liekov 24 hodinové opatrovanie zahŕňa nasledujúce služby: 1. Sebaobslužné úkony: Pomoc pri osobnej hygiene (sprchovanie, kúpeľ, umývanie vlasov, osobná hygiena (holenie, strihanie nechtov, starostlivosť o zuby, česanie)) Stravovanie, pitný režim (porciovanie jedla, kŕmenie, pomoc pri pití) Vyprázdňovanie (sprievod na toaletu, pomoc pri obliekaní, vyzliekaní, účelná očista po toalete, sprievod z toalety, podanie podložnej misy, močovej fľaše s následným očistením pomôcok, nasadenie a výmena plienky) Obliekanie a vyzliekanie (obliekanie, obúvanie, vyzliekanie, vyzúvanie) Mobilita, motorika (sprievod pri chôdzi, pomoc pri vstávaní z lôžka, pri líhaní na lôžko, polohovanie, pomoc pri manipulácii s predmetmi, obsluha a premiestňovanie predmetov dennej potreby) 2. Úkony starostlivosti o domácnosť: Nákup potravín, drogérie a iného drobného spotrebného tovaru Príprava jedla, varenie, zohrievanie jedla Umývanie riadu Bežné upratovanie domácnosti Obsluha domácich spotrebičov Pranie, žehlenie Starostlivosť o lôžko Vynášanie drobného odpadu do zbernej smetnej nádoby Iné jednoduché úkony spojené s chodom domácnosti 3. Základné sociálne aktivity: Sprievod Na lekárske vyšetrenie Pri vybavovaní úradných záležitostí Pri záujmových činnostiach Na nákup, prechádzky Predčítanie pre osobu slabo vidiacu alebo nevidiacu pri vybavovaní úradnej a osobnej korešpondencie a pri nakupovaní
Dentálná hygienička/hygienik AlaDent s.r.o.
Informácie o pracovnom mieste: Hľadáme dentálnú hygieničku/hygienika. Ponúkame kvalitne vybavenú zubnú ambulanciu, flexibilný pracovný čas. Čo na oplátku očakávame? Dokončené vzdelanie v odbore dentálny hygienik(čka). Náplň práce: - dentálna hygiena pacientov - vzdelávanie našich pacientov o správnom čistení zubov a ústnej dutiny - motivácia pacientov v oblasti domácej dentálnej hygieny - plánovanie a dodržiavanie stanoveného harmonogramu - hygiena ambulancie, jej dezinfekcia a sterilizáciaň - dezinfekcia a sterilizácia nástrojov po skončení výkonu Zamestnanecké výhody, benefity: - počet pacientov si určujete Vy - odmeňovanie mzdou podľa vlastného výberu - moderné vybavenie, diagnostické nástroje a kvalitné materiály - motivujúce finančné ohodnotenie - možnosť platového rastu - profesionálny a priateľský tím kolegov - stabilná práca v mladom a dynamickom kolektíve Informácie o výberovom konaní: Váš životopis zasielajte na e-mail: aladent@ Požiadavky na zamestnanca: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie, študent vysokej školy. vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Vzdelanie v odbore Stomatológia, zubné lekárstvo Znalosti: Práca s počítačom - Základy Internet - Základy E-mail - Základy Pozícia je vhodná pre absolventa - Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti: - prax v odbore vítaná - záujem o prácu v danom odbore - dobré organizačné schopnosti - odborná spôsobilosť - príjemné vystupovanie - komunikatívnosť - tímová práca - schopnosť samostatne pracovať - flexibilita Inzerujúca spoločnosť: Súkromná zubná ambulancia – MDDr. Alena Porhinčáková Kontakt Kontaktná osoba: MDDr. Alena Porhinčáková Tel.: E-mail: aladent@
Dentálna hygiena
Hľadám prácu v odbore dentálna hygiena v Brezne.