inzercia, predaj, predám, bazár

String art umenie

Kategória: Umelecké predmety

Predám pôsobivé obrázky string art veľmi pekne a robené s láskou a radosťou pre radosť pôsobia pozitívne a dodávajú miestnosti iskru.dakujem
String art umenie
Podobné inzeráty
Krasz (XX) vs Utopia (XX) - Bubbles of Street
Utópia vs Krasz Toto je nová séria špeciálnej edície Giclee fine art pigment ARCHIVAL. Povrchová úprava ručne a detaily pomocou rozprašovačov, rozprašovača a akrylovej farby, papierové výtvarné umenie. Každá je jedinečná a exkluzívna séria. Gravírovací papier Tlačiarenský papier zo 100% bavlny vyrábaný na valcovej forme je dostupný papier fine art 300 g. Papier má jedinečnú čistú bielu farbu bez optických zjasňovačov a neporovnateľný hodvábny nádych a dodáva im veľmi prestížnu auru. "ZBERATEĽSKÝ PREDMET!" "Bubbles of Street and Sweet Girls", predstavuje moment, keď sme všetci spojení so sebou samým, pocity, ktoré vznikajú v rôznych farbách, nevinné umenie a láska, rôzne pocity. - zberateľský predmet - S certifikátom pravosti Umelec Oliveiros Junior alias Utopia narodil v Sao Paule v Brazílii ako samouk. Začal s graffiti v roku 1996 vo veku 13 rokov cez hip-hopové hnutie, pichação a graffiti SP. Jeho umelecké dielo získalo uznanie mimo Brazílie v roku 2008, bol pozvaný na festival pouličného umenia v Európe. Lisabon, kde momentálne žije, rozvíja svoju kreativitu a umenie vo svojom ateliéri. Jeho diela na nástenných maľbách sú po celom meste. Účasť na rôznych umeleckých festivaloch, výstavách a podujatiach. Jeho umelecké diela možno nájsť vo viacerých krajinách Európy, Severnej Ameriky, Južnej Ameriky, Austrálie a Ázie. Vizuálny umelec okrem spreja, farby a sochy pracuje s množstvom materiálov ako sú obklady, sklo, zrkadlá, drevo, mozaika a iné. Utópia ako umelec je oceňovaná zberateľmi a galériami ako originálny štýl, jemné, harmonické umenie a láska. K. Kraszewska alias Krasz sa narodila koncom 80. rokov v Poľsku. Už odmalička rada unikala do svojho farebného imaginárneho sveta kreslením karikatúr alebo sochami z plastelíny. Inšpirovaná skvelými ilustrátormi a streetartovými umelcami začala svoje prvé maľby na plátne vyjadrovať svoju lásku k umeniu a ľuďom z krajín a miest, ktoré navštívila. Prináša svoje umenie a lásku na plátno pomocou svojich techník so sprejom, štetcom, airbrushom a fixkou. Umelkyňa rada maľuje svoje obľúbené sladké postavičky svojím štýlom a fantáziou. Často na základe spomienok z detstva.. Kraszewska spolupracuje so známou pouličnou umelkyňou Utopia a tvoria spolu sériu "Bubbles of Street and Sweet Girls".
Lord of the Rings art print obrazy
Ponúkam na predaj zarámované art printy k filmu Pán prsteňov. Všetky rámovania sú z dubu. Indy Magnoli reprodukcie sú ostarované vysoko kvalitné printy. Stredozem art print (Indy Magnoli), rozmer s rámom 84 x 86 cm - PREDANÉ Issildurov zvitok (Indy Magnoli), rozmer s rámom 44 x 56 cm - PREDANÉ Disturber of the peace art print (Weta), rozmer s rámom 37 x 65 cm. PREDANÉ Nový Zéland ako stredozem art print (Weta), rozmer s rámom 36 x 48 cm. 20,-eur Len osobné prevzatie.
obrazy string art
Predám vyrobené string art obrazy s vianočnou a zimnou tématikou. Rôzne rozmery, ceny dohodou. Osobný odber BA-Ružinov.
STRING ART obrazy
Predám string art obrazy. Ručne robené, nové. Obraz je možné zavesiť. Je možné zaslať poštou. 50€ za kus.
Abstraktný obraz String Art
Predám vlastnoručne vyrobený abstraktný obraz. Obraz je vyrobený jedinečnou a veľmi precíznou metódou String Art. Obrazy je možné vyrobiť na zákazku s možnosťou výberu farby nite, odtieňu dreva, veľkosti, či vyobrazeného tvaru. Konkrétne tieto obrazy sú v rozmere 40x40cm.obrazy je možné kúpiť samostatne, ale aj spolu.
Katarína Blažová-Tekeľová - "Medzi nebom a zemou"
Autor: Katarína Blažová-Tekeľová (1945-) Názov diela: "Medzi nebom a zemou" Technika: Art-Protis Rozmer diela: 102 x 166cm Signované ...dielo je adjustované v drevenom ráme ...na reverze autorský štítok INFO: Katarína Tekeľová Blažová je maliarka, autorka tapisérií a art-protisov. Vyštudovala Vysokú školu výtvarných umení v Bratislave – oddelenie voľnej maľby a gobelínu profesora Petra Matejku (1965 — 1971). V rokoch 1979 až 1989 realizovala viacero výtvarných diel v architektúre v technikách art-protisu, viazanej a tkanej tapisérie, mozaiky a vitráže. Tkané a viazané tapisérie realizovala v spolupráci s Moravskou gobelínovou manufaktúrou vo Valašskom Meziříčí, medzi inými veľkoplošnú tapisériu z raného obdobia Rozhovor v záhrade (1971), cyklus jedenástich tapisérií Moira (1994 -1996) a ručne tkanú oponu Fénix pre Štátne divadlo v Košiciach realizovanú na základe verejnej súťaže (1990). V roku 2012 sa stala finalistkou maľby a grafiky prestížnej medzinárodnej ceny pre súčasné umenie Celeste Prize. Autorkine tapisérie a obrazy boli predstavené na viacerých domácich i zahraničných samostatných výstavách. Jej práce sú zastúpené v zbierkach v Slovenskej národnej galérie v Bratislave, Východoslovenskej galérie v Košiciach, Šarišskej galérii v Prešove, v súkromných zbierkach na Slovensku, aj v zahraničí. --- Pozrite si prosím aj ďalsie moje INZERÁTY --- --- posielam poštou, kuriérom, osobne ---