inzercia, predaj, predám, bazár

stroj na parenie syra

Kategória: Potravinárske stroje

predávam stroj na parenie syra s výkonom cca 100 kg/hod. Naparuje mäkký syr - hrudku na parený syr pre výrobu oštiepkov, pareníc, korbáčikov, atď.
stroj na parenie syra
Podobné inzeráty
Struhac syra zeleniny
Ponukam na predaj struhace syra zeleniny ceny od 350€
Nádrž na chladenie mlieka a vaňa na výrobu syra
Predám 100 l nádrž na chladenie mlieka a 100 l vaňu na výrobu syra. Vaňa funguje na plyn a na propán, digitálne ovládanie. Okr.: Rimavská Sobota, Tel.:
krajac struhac zeleniny syra elektricky
Predám pár krát použitý profi krajac struhac zeleniny , syra . K stroju su 3 nadstavce na krajanie a struhanie . Cena je 500€
Stôl na výrobu syra
Základný stôl na syr na stabilnom podstavci s hranou do 40 mm Napojenie na sanitárnu vodu. Zabráňte podchladeniu - šoku syrových zŕn pri kontakte so studeným povrchom nehrdzavejúcej ocele Je určený na priame plnenie modelov syra cez deliacu dosku. Materiál: nehrdzavejúca oceľ AISI 304 Zloženie: zapustený stôl na syr, transportný podstavec, ventil na vypúšťanie srvátky, základná deliaca doska s hranou 100 mm (pre syry do 3 kg) 1500x700x900
Predam struhac syra
Predam struhac syra Santos za 180e
Kráječ sýrů AK4
K prodeji Kráječ sýrů AK4Kráječ sýrů AK 4 SÝROVÉ PORCE PŘIPRAVENÉ IHNED K PRODEJI Velmi časově úsporný proces řezání trvá pouze 30 sekund Snadné porcování polotvrdého sýra (Gouda apod.) Mechanické blokování dveří během provozu (bezpečnost) Snadná obsluha a čištění Hladina hluku <70 dB (A) Postup krájení sýra je řízen elektronicky. Hmotnost 35 kg Napětí 230 V, jednofázové Příkon 0,6 kW Všechny materiály přicházející do styku s potravinami jsou ze 100% nerezové oceli. Sadu nožů a řeznou desku lze snadno vyjmout a vyčistit v myčce na nádobí. Uvedená cena je bez daně.