inzercia, predaj, predám, bazár

Studio 1+kk, 32m2, Pomorie, Bulharsko

Kategória: Byty

Na prodej byt 1+kk, studio, obytný dům Pomorie
Cena: 35 900 eur.
Město: Pomorie.
Pokoje: 1
Celková plocha: 32 m².
Patro: 1/5
Poplatek za podporu: žadný.
Fáze výstavby: budova je připravena - Akt 16.
Celoroční ubytování: Ano

Nemovitost pro celoroční bydlení v Pomorie! Již v prodeji a připravena k prohlídce garsoniéra 1+kk v obytném domě. První patro pětipatrové budovy, 32 m2. s poměrně pohodlným uspořádáním. Balkon je zasklený a využívaný jako další technická místnost, lze zařídit jako pracovnu. Pokoj i kuchyň jsou zařízené. Koupelna s bojlerem, pračkou a kuchyňskými spotřebiči.

Dům se nachází v krásné a pohodlné oblasti - vedle zeleně, šest minut od břehu moře s jemným pískem. Nedaleko je dálnice, která spojuje město s dalšími přímořskými letovisky. Centrální část Pomorie je vzdálena půl kilometru. Ve čtvrti je lékárna a klinika, banka, několik obchodů a blíže k pobřeží je sezónní letovisko pro děti i dospělé.

Studio 1+kk, 32m2, Pomorie, Bulharsko
Podobné inzeráty
Studio 1+kk, 32m2, Pomorie, Bulharsko
Na prodej byt 1+kk, studio, obytný dům Pomorie Cena: 37 000 eur. Město: Pomorie. Pokoje: 1 Celková plocha: 32 m². Patro: 1/5 Poplatek za podporu: žadný. Fáze výstavby: budova je připravena - Akt 16. Celoroční ubytování: Ano Nemovitost pro celoroční bydlení v Pomorie! Již v prodeji a připravena k prohlídce garsoniéra 1+kk v obytném domě. První patro pětipatrové budovy, 32 m2. s poměrně pohodlným uspořádáním. Balkon je zasklený a využívaný jako další technická místnost, lze zařídit jako pracovnu. Pokoj i kuchyň jsou zařízené. Koupelna s bojlerem, pračkou a kuchyňskými spotřebiči. Dům se nachází v krásné a pohodlné oblasti - vedle zeleně, šest minut od břehu moře s jemným pískem. Nedaleko je dálnice, která spojuje město s dalšími přímořskými letovisky. Centrální část Pomorie je vzdálena půl kilometru. Ve čtvrti je lékárna a klinika, banka, několik obchodů a blíže k pobřeží je sezónní letovisko pro děti i dospělé.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora aXaL group Ponúkame bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimatizácia: áno Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajšie bazény s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajšie bazény a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazéne, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora aXaL group Ván ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (32m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom s niekoľkými vonkajšími bazénmi v prestížnom komplexe cca 700 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimatizácia: áno Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajšie bazény s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajšie bazény a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazéne, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (36 m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom v rekreačnom komplexe s vonkajším bazénom cca 450 m od pláže Cacao Beach aXaL group Vám ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (36 m2) zariadené štúdio 1kk s balkónom v rekreačnom komplexe s vonkajším bazénom cca 450 m od pláže Cacao Beach. Štúdio sa predáva zariadené, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Výťah:ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazene, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne. Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (50m2) zariadené štúdio 1kk s balkonom v štýlovom 5 *****SPA – komplexe s 2 x vonkajším bazénom cca 100 m od mora aXaL group Vám ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (50m2) zariadené štúdio 1kk s balkonom v štýlovom 5 *****SPA – komplexe s 2 x vonkajším bazénom cca 100 m od mora. Štúdio sa predáva zariadené, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Výťah:ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazene, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne. Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (52m2) zariadené štúdio 1kk s veľkou terasou v štýlovom rekreačnom m SPA – komplexe s vonkajším bazénom cca 600 m od mora aXaL group Vám ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (52m2) zariadené štúdio 1kk s veľkou terasou v štýlovom rekreačnom m SPA – komplexe s vonkajším bazénom cca 600 m od mora. Štúdio sa predáva zariadené, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Výťah:ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazene, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne. Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.