inzercia, predaj, predám, bazár

STUDNE ...VRTANÉ, KOPANÉ, Narážané urobíme pre Vás

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Pri robení vŕtaných studní využívame rozoberateľnú súpravu a preto sme schopní budovať studne aj na miestach s obmedzeným prístupom. Citlivé vŕtanie studní s určením hĺbky podzemnej vody.
Vŕtanú studňu začíname budovať tak, že odvŕtame hlinenú časť až po štrkové podložie. Aby sa steny vrtu nezosúvali, používame paženie z oceľových rúr, ktorým zapažíme steny vrtu, ďalej sa vŕta už vo vnútri paženia , pomocou kalovky sa materiál vynáša von a paženie váhou klesá dolu.
V dolnej časti osadených studničných rúr je štrbinová perforácia, cez ktorú vniká voda do studne.
Realizovaný vrt sa musí odkaliť a odpieskovať, až potom je možné do studne inštalovať čerpadlo.
K vŕtaniu potrebujeme prívod elektriny. V prípade ak na pozemku nie je elektrina, použijeme elektrocentrálu.
Na prianie zákazníka zabezpečíme aj dodávku a montáž čerpacej technológie, tiež šachty.
Máme dlhoročné skúsenosti.
Ponúkame Kvalitu za Prijateľnú Cenu.
Západné Slovensko, ...celý Bratislavský a Trnavský kraj, Nitriansky kraj,
v prípade kopaných studní aj Trenčiansky, Žilinský a Banskobystrický kraj
Tel:: 0915/ 95 00 55
STUDNE ...VRTANÉ, KOPANÉ, Narážané urobíme pre Vás
Podobné inzeráty
STUDNE ...VRTANE, KOPANE, Vrtanie studni urobíme pre Vás
Pri robení vŕtaných studní využívame rozoberateľnú súpravu a preto sme schopní budovať studne aj na miestach s obmedzeným prístupom. Citlivé vŕtanie studní s určením hĺbky podzemnej vody. Vŕtanú studňu začíname budovať tak, že odvŕtame hlinenú časť až po štrkové podložie. Aby sa steny vrtu nezosúvali, používame paženie z oceľových rúr, ktorým zapažíme steny vrtu, ďalej sa vŕta už vo vnútri paženia , pomocou kalovky sa materiál vynáša von a paženie váhou klesá dolu. V dolnej časti osadených studničných rúr je štrbinová perforácia, cez ktorú vniká voda do studne. Realizovaný vrt sa musí odkaliť a odpieskovať, až potom je možné do studne inštalovať čerpadlo. K vŕtaniu potrebujeme prívod elektriny. V prípade ak na pozemku nie je elektrina, použijeme elektrocentrálu. Každoročne robíme aj veľa KOPANÝCH STUDNÍ. Na prianie zákazníka zabezpečíme aj dodávku a montáž čerpacej technológie, tiež šachty. Máme dlhoročné skúsenosti. Ponúkame Kvalitu za Prijateľnú Cenu 60€/1m. VRTANÉ studne = Západné Slovensko KOPANÉ studne = Západné aj Stredné Slovensko, čiastočne Východné Slovensko Tel:: 0915/ 95 00 55 Radšej volajte ako mail, ďakujeme.
NARÁŽANIE STUDNÍ- Narážané studne
Narážané studne z 5/4 rúr aj na ťažko prístupných miestach ako pivnica alebo garáž! Odpieskovanie je 40€/1 hodina. Robíme aj vodovodné šachty. Sme spolahlivý a prispôsobivý,s 15 ročnou skúsenosťou! NARÁŽANÉ STUDNE ROBIME PO CELOM SLOVENSKU! Info: alebo na
Vŕtanie studní, studne na kľúč
Vŕtame studne na pitnú alebo závlahovú vodu. S vrtnou súpravou sa dostaneme aj do menej prístupných miest a vŕtame do všetkých podloží napr. štrko-pieskov (žabice) alebo do tvrdých skalnatých podloží. Studne osádzame PVC pažnicami s atestom na pitnú vodu. V cene je: preprava, vŕtanie, filtračný obsyp, čistenie studne, skúška výdatnosti. Obhliadku miesta vykonávame bezplatne. Ceny sa pohybujú od 70EUR za meter. Konečná cena sa navrhuje po obhliadke miesta, pretože hlavne závisí od hydrogeologických podmienok a metódy vŕtania. V prípade záujmu, vodu zo studne Vám pripojíme napr. aj do domu.Čistíme iba vŕtané (nie kopané-skružové!!!) studne efektívnou technológiou. Pracujeme hlavne v okrese: BN!. Po dohodnutí podmienok je cena za vŕtanie vždy dodržaná, nezavádzame zákazníkov ponukou najlacnejšej ceny a potom sa cena navyšuje (napr. prepravou a pod.). Do kopaných studní nevŕtame. Viac info na: vrty, vŕtanie, studne, vrtanie studni, piloty, studniar, Bánovce n. Bebr.
Vŕtanie studní, studne na kľúč
Vŕtame studne na pitnú alebo závlahovú vodu. S vrtnou súpravou sa dostaneme aj do menej prístupných miest a vŕtame do všetkých podloží napr. štrko-pieskov (žabice) alebo do tvrdých skalnatých podloží. Studne osádzame PVC pažnicami s atestom na pitnú vodu. V cene je: preprava, vŕtanie, filtračný obsyp, čistenie studne, skúška výdatnosti. Obhliadku miesta vykonávame bezplatne. Ceny sa pohybujú od 75EUR za meter. Konečná cena sa navrhuje po obhliadke miesta, pretože hlavne závisí od hydrogeologických podmienok a metódy vŕtania. V prípade záujmu, vodu zo studne Vám pripojíme napr. aj do domu.Čistíme iba vŕtané (nie kopané-skružové!!!) studne efektívnou technológiou. Pracujeme hlavne v okrese: BN!. Po dohodnutí podmienok je cena za vŕtanie vždy dodržaná, nezavádzame zákazníkov ponukou najlacnejšej ceny a potom sa cena navyšuje (napr. prepravou a pod.). Do kopaných studní nevŕtame. Viac info na: vrty, vŕtanie, studne, vrtanie studni, piloty, studniar, Bánovce n. Bebr.
VŔTANIE STUDNÍ KOŠICE, OKOLIE
Ponúkame VŔTANIE studní vŕtnou súpravou vhodnou aj do ťažko prístupných terénov. Úzky vstup na pozemok nie je pre našu techniku problém, postačujúci prechod je 1,3m. V cene novej studne je dovoz techniky, samotný vrt, certifikovaná modrá studničná rúra aj na pitnú vodu, obsyp. Cena sa odvíja od podložia zeminy a hĺbky studne. Vďaka dlhoročným skúsenostiam už pri obhliadke sa dá vyčísliť predbežná kalkulácia a doporučovaná hĺbka studne. Kontakt: email: banvrt@ web: tel.c.: "studne" "studna" "studňa" "vrtana studna" "vŕtaná studňa" "vrtane studne" "vŕtané studne" "studna lacno" "studňa lacno"
VŔTANIE STUDNÍ
Ponukame vrtanie studni. cena od 70 Eur/mt Www. email:info@ Text:vrtanie studni,vrtane studne,studne,studna,kopanie,vrt,kopanie studni,studne liptov,studne slovensko,zemnevrty,voda, lacna studna,lacne studne,studne Liptovsky Mikulas,studne Ruzomberok