inzercia, predaj, predám, bazár

Stupienienok / schodiky k umyvadlu/WC

Kategória: Nábytok pre deti

Predam v top stave 2 stypienky k umyvadlu alebo k wc.
Cena za ibe 5 eur.

Len osobny odber
Stupienienok / schodiky k umyvadlu/WC
Podobné inzeráty
Drevene slonikove  schodiky WC, umývadlu "montessori"
AKCIA doprava ZDARMA!!! Dajte STOP plastom schodíky sa dajú vďaka výrezu zasunúť pod WC ale dajú sa využiť aj pri umyvadle , alebo ako stolcek na sedenie, cítanie ,papanie... Celkove rozmery: sirka 42 cm, vyska 31 cm, dlzka 43 cm Vyska prveho stupienka 11 cm, vyska druheho stupienka 29 cm V cene 30 eur je uprava OSMOM. biely variant 35 eur Klik na moje meno a uvidíte ďalšie moje výrobky""montessori hojdačka"" ""hojdacia doska"" „učiaca veža“ modifikovaný triangel, """"piklerovej triangel""štvorramenný triangel ""kladinka"" !kladina""
Schodiky na zachod
Dobry den, predam schodiky na zachod. Bez poskodeni, pekny stav. Iba osobny odber BA.
Posteľ Cílek - vyvýšená
Málo používaná posteľ, matrac, ochranná sieť, schodíky, stolík. Kvalitný materiál - Cílek - Rozmer 190x90. Schodíky a stôl je možné umiestniť aj na druhú stranu.
Schodíky, stupienok pre deti ku kuchynskej linke / stolu
Predám schodíky, stupienok pre deti ku kuchynskej linke alebo stolu, dieťa dočiahne a pritom nespadne. Spodná časť bez náteru, možné natrieť lakom alebo farbou. Výška: 92cm, šírka hore: 38cm, šírka pri zemi: 44cm. Možný osobný odber Šamorín, prípadne Avion Bratislava. Prosím iba volať, na SMS nereagujem. Inzerát platí do zmazania. Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Posteľ
Detičky nám už vyrástli z týchto izbičiek a tak ich posúvame ďalej... Boli vyrobené na mieru stolárskou firmou v BB (majiteľ je náš veľmi dobrý kamarát), sú veľmi kvalitne a precízne vyrobené. Používané boli 5 rokov, sú bez akýchkoľvek poškodení, ako nové. Prikladám grafické návrhy, aj aktuálne fotky. Postele sú s pevnými plnými roštami, štandartných rozmerov 90 x 200 cm, bez matracov. Schodíky sú s výsuvnými šuflíčkami s doťahom. Skriňa s posuvnými dverami 207 cm dĺžka x 115 cm výška x 97 cm hĺbka. Výška so zábradlím 161 cm. Schodíky 39 cm šírka x 141 cm výška x 97 cm hĺbka, hĺbka nášlapu schodíka 24 cm. Pravá strana skrine s dvoma policami, ľavá strana na vešanie. Červeno-žltá vyvýšená posteľ so skriňou: 550€ (pôvodná 930€) Sme v Moste pri Bratislave
Schodíky
Predám nové schodíky pre detičky,iba osobný odber.Rozmer 35x35 výška schodov 10cm a 20cm