inzercia, predaj, predám, bazár

Štylistická jazyková korektúra v slovenskom jazyku

Kategória: Prekladateľstvo

Ponúkame Vám štylistickú jazykovú korektúru v slovenskom jazyku, ktorá je vyhotovená rodene hovoriacim s dlhoročnými skúsenosťami.

Jazyková korektúra (proofreading): skontrolujeme pravopis a gramatiku, opravíme všetky chyby vrátane preklepov, nesprávnej interpunkcie alebo nesprávnu vetnú konštrukciu. Okrem toho sa postaráme aj o štylistiku, aby bol text zrozumiteľný a pôsobil prirodzene.

Štylistická korektúra (transkreácia): kreatívna úprava textu, ktorá zahŕňa nielen opravu gramatických a pravopisných chýb, ale pozornosť je venovaná najmä štylistike. Môžeme text upraviť tak, aby zaujal cieľovú skupinu a prilákal potenciálnych zákazníkov. Je však dôležité zachovať význam a posolstvo textu.

"Spoločne dosiahneme vaše ciele"- A & J Consulting

Pre viac informácií o našich službách nás neváhajte kontaktovať.

S radosťou Vám odpovieme na vaše otázky.

Tešíme sa na našu spoluprácu!

Viac o nás:
Štylistická jazyková korektúra v slovenskom jazyku
Podobné inzeráty
Preklad Angličtina/Slovenčina/Čeština a korektúra textu
Venujem sa prekladaniu textov (e-maily, webové stránky, slohové práce a iné). V ponuke sú preklady: Z angličtiny do slovenčiny Zo slovenčiny do angličtiny Z češtiny do angličtiny Z češtiny do slovenčiny Taktiež ponúkam korektúru(opravu) textov napísaných v angličtine, napríklad slohových prác a e-mailov, aby ste nimi spravili najlepší možný dojem. Cenník: Preklad obyčajného textu do 200 slov: 4€ Preklad dlhšieho obyčajného textu: 4€ za prvých 200 slov a 0,01€ za každé ďalšie slovo Preklad umeleckého alebo reklamného textu: 0,025€/slovo Korektúra textu do 200 slov: 3,50€ Korektúra dlhšieho textu: 3,50 za prvých 200 slov a 0,01€ za každé ďalšie slovo textu. Platba je možná aj v českých korunách bez prirážky. Komunikácia je možná na diaľku prostredníctvom e-mailu matejmoc86@
Preklady a korektúry: angličtina
Preklady a opravy textov zo všetkých odborov a oblastí - bez obmedzení, pokiaľ ide o zameranie textu. VŠ vzdelanie v odbore angl. jazyk + úspešná prax v oblasti prekladov a korektúr textov od r. 2010 - napr. korektúry tvorby učiteľov angličtiny v rámci celej SR pre Minist. školstva a CVTI SR, od novembra 2016 - preklady dokumentov pre austrálske úrady a súdy, atď.. Okrem prekladov zo slovenčiny do angličtiny a naopak a korektúr textov v AJ ponúkam tiež preklady z češtiny do angličtiny! Kompletné informácie sú dostupné na nižšie uvedených web stránkach, sociálnych sieťach alebo v rámci nasledujúcej Vizitky: web: Facebook: LinkedIn: sk./in/mgr-tatiana-g-423325a0 email: tanjagajdosova@ tel.: - O2 041-764 90 86- Telekom Ceny: preklad - 1 NS = 7E (cena platí tiež pre preklady z češtiny do angličtiny) korektúra - 1 NS = 4E Pozn.: korektúra zahŕňa návrh opravy chýb!
Preklady a korektúry: angličtina
Preklady a opravy textov zo všetkých odborov a oblastí - bez obmedzení, pokiaľ ide o zameranie textu. VŠ vzdelanie v odbore angl. jazyk + úspešná prax v oblasti prekladov a korektúr textov od r. 2010 - napr. korektúry tvorby učiteľov angličtiny v rámci celej SR pre Minist. školstva a CVTI SR, od novembra 2016 - preklady dokumentov pre austrálske úrady a súdy, atď.. Okrem prekladov zo slovenčiny do angličtiny a naopak a korektúr textov v AJ ponúkam tiež preklady z češtiny do angličtiny! Kompletné informácie sú dostupné na nižšie uvedených web stránkach, sociálnych sieťach alebo v rámci nasledujúcej Vizitky: web: Facebook: LinkedIn: sk./in/mgr-tatiana-g-423325a0 email: tanjagajdosova@ tel.: - O2 041-764 90 86- Telekom Ceny: preklad - 1 NS = 8E (cena platí tiež pre preklady z češtiny do angličtiny) korektúra - 1 NS = 4E Pozn.: korektúra zahŕňa návrh opravy chýb!
Profesionálne preklady z/do turečtiny
Ponúkam profesionálne preklady z turečtiny do slovenčiny / preklad zo slovenčiny do turečtiny na faktúru. Možnosť vyhotovenia prekladov aj v jazykovej kombinácii angličtina-turečtina, turečtina-angličtina. Prekladu sa venujem profesioánlne už niekoľko rokov, turečtinu ovládam na pokročilej úrovni. Zaručujem kvalitu a presnosť. Preklad taktiež skontroluje rodený hovorca. V prípade záujmu o vyhotovenie prekladu ma kontaktujte so zaslaním textu na mail taja1968@ alebo telefonicky. Cena za preklad 1 NS tetu je: 15 Eur. V cene je zahrnutá korektúra prekladu rodeným hovoriacim. Teším sa na spoluprácu! Preklady z turečtiny. Preklady do turečtiny. Preklad z turečtiny. Preklad do turečtiny.
Preklad a korektúra AJ-SJ a SJ-AJ + preklad abstraktu
Ponúkam preklad neúradných, všeobecných a odborných textov z angličtiny do slovenčiny a naopak. Prekladám aj abstrakty záverečných prác. Štandardná doba dodania: 48 hodín. Cena za normostranu (1800 znakov s medzerami) je 5,00 €. V prípade vysokého množstva strán je cena individuálna. Rada vypracujem ponuku na mieru. Ponúkam aj jazykovú korekciu/opravu anglického/slovenského textu. Konkrétne: gramatika, slovosled, členy, predložky, vymyslím synonymá, atď. Prekladám webstránky, odborné články, abstrakty a pod. Ponúkam aj grafickú úpravu podľa vysokoškolskej smernice o záverečných prácach (+0,50€ za normostranu). Cena za normostranu za korektúru (1800 znakov s medzerami) je 3,00 €. Mám štátnicu z angličtiny na C1 ako aj niekoľkoročné skúsenosti zo zahraničia.
Tlmočenie, prekladanie, korektúra, doučovanie učenie
Ponúkam možnosť spolupráce: - vypracujem preklady z taliančiny do slovenčiny a opačne - pomožem Vám s lahšou komunikaciou s taliansky hovoriacimi partnermi - Rada doučím alebo naučim plynule po taliansky Cena za normostranu je od 7 eur záleži od náročnosti textu alebo aj urgentnosti prekladu. Cena za jednu hodinu vyučovania sa pohybuje od 10 eur. Tešim sa na našu buducu spoluprácu