inzercia, predaj, predám, bazár

Stylove, úžasné kombinézy zimné, vyteplene

Kategória: Kombinézy

Ponukam na predaj nadherny vytepleny overal velkost od 68 do 80, krasne žový 17 eur. Teplucky s rukavickami, neprefuka. Uzasny, pouzity min, mali sme aj modry a ten sme viac nosili. Modrý pisane je 74/80 mes, ten je po 15 eur, ale da sa ponosit az do 15 mes, dlzka 76 cm, merane od pleca po patu,teplucke, top stav, v prípade záujmu mam aj luxusnejšie za 25 a J bundicku za 15 e top stav ako práve kúpené.
Stylove, úžasné kombinézy zimné, vyteplene
Podobné inzeráty
detské včelárske kombinézy
Predám 2 nové detské včelárske kombinézy veľkosti 116. Vysoko kvalitné a bezpečné detské včelárske kombinézy sú z bavlny (veľmi pevná monterkovina). Detská kombinéza je vernou zmenšeninou kombinézy pre dospelých. Klobúčik je odnímateľný všitý s obostranným zipsom. Rukávy a nohavice sú ukončené gumičkou, čo bezpečne ochráni dieťa pred vnikom včielky pod kombinézu. Aj samostatne á 10,-€
Zimne kombinezy, detske zimne kombinezy
Predam detske zimne kombinezy, cena dohodou.
Zimné kombinézy v perfektnom stave 12-18 mesiacov
Predám zimné kombinézy v TOP stave, aj s rukavičkami,využité len v kočíku chvíľu. Veľkosť 12-18 mesiacov, kupované v Tesco. Cena dohodou. Prosím o kontakt na mail martinav1379@
Zimné dievčenské kombinézy
Predám zimné kombinézy na 12-18 mesiacov z Lidlu pre dievčatá v 100% stave. Cena je za 2 kusy. Možnosť aj jednotlivo. Inzerát platný do zmazania, pre info prosím volať, nie sms.
Zimné kombinézy 4/104
Zimné kombinézy odber v Bratislave, Zochova
Zimné kombinézy
Predám zimné kombinézy. Používané. Ružový (F&F), veľ. 0-3 mesiace, s rukavičkami, bez poškodení, bez známok používania, cena 15 € + poštovné. Modrý (NEXT), veľ. 3-6 mesiacov, s rukavičkami, používaný, je takmer bez poškodení, akurát na vnútornej časti zipsovania je malá dierka, ktorá ale nie je prekážkou v používaní (viď.foto), cena 13 € + poštovné.