inzercia, predaj, predám, bazár

Súčiastky a diely na historický bicykel

Kategória: Súčiastky a diely

Predám rôzne súčiastky a diely na starožitné, historické bicykle. Okrem tejto ponuky mám ešte mnoho iných dielov aj atypických, ťažko zohnateľných. Ak Vám niečo chýba, prosím zavolajte. Pozri aj na moje ďalšie inzeráty na súčiastky a diely na historické bicykle.
Už predané :
držiaky na pumpičku, sedlovka 7, držiaky karbidovej lampy,
svetlo chrom,
STOP zámok,
zvonček JURO,
Súčiastky a diely na historický bicykel
Podobné inzeráty
Predám pedále na historický bicykel
Predám pedále na historický bicykel. Vhodné napr. na cestný/závodný bicykel. Nie sú premazané a prečistené - sú v originálnom stave, kompletné. Cena 20e + poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo je vymyslené.
Predám vidlicu veľkosť 28 na historický bicykel
Predám vidlicu veľkosť 28 na historický bicykel s dlhým krkom. Vidlica je v poriadku a neohnutá. Komunikácia mailom, tel.č. vymyslené.
Prevodník MAS na historický bicykel
Predám prevodník MAS na historický bicykel. Kompletná pravá a ľavá kľuka + rozeta. Cena 25e/dohoda. Komunikácia mailom, tel.č. vymyslené.
Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel
Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel. Sedlovka má priemer 25mm a je mierne poškodená - viď. foto. Predám spolu za 15e alebo jednotlivo dohodou. Komunikácia mailom, tel.č. vymyslené.
Predám stojan na retro - historický bicykel
Predám nepoužitý stojan na historický alebo retro bicykel. Komunikácia mailom, tel.č. vymyslené.
Predám 3 kľuky na historický bicykel
Predám kľuky na historický bicykel. Dve lavé a jednu pravú so závitom na rozetu. Spolu 20e/dohoda. Komunikácia mailom, tel.číslo vymyslené.