inzercia, predaj, predám, bazár

Sukne Fixoni/Small rugs/Enfant

Kategória: Sukničky a šatočky

Predám Sukne Fixoni/ Small rugs/ Enfant cena za kus je 6 eur). Ružovú tylovú možné nosiť aj skôr. Velkost 74. Moznost prevzatia na trase Bratislava a Vranov nad Toplou. Pri väčšom odbere zľava.
Sukne Fixoni/Small rugs/Enfant
Podobné inzeráty
Šaty Fixoni/Small rugs/Enfant/ Staccato
Predám šaty Fixoni/Small rugs/Enfant/Staccato Cena je 7 eur za kus. Možnosť dokúpiť aj pančušky Fixoni/Small rugs pri fotkách za 2 eur/ks. Všetko veľkosť 74. Vyborny stav. Moznost prevzatia na trase Bratislava a Vranov nad Toplou. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Pri väčšom odbere zľava.
Šaty, opaľovačky, body Fixoni/Small rugs/Enfant
Predám šaty Small rugs za cenu 5 eur/ks, opaľovačky Enfant 5 eur, body Small rugs 4 eur a béžové body Small rugs za 2 eur (menšie dierky na rukáve). Pri väčšom odbere zľava. Možnosť prevzatia na trase Bratislava a Vranov nad Topľou.
Sukne 92 a 110 + Šaty 92 a 110
Obrázok č. 1-2 Bledomodrá sukňa s motívom wakiki lagoon - H&M -92 - cena 2,50 Eur Predám bledomodrú sukňu s wakiki lagoon. V dobrom stave. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 92. Výrobca: H&M. Šírka sukne: 24 cm. Dĺžka sukne: 25 cm. Obrázok č. 3-4 Bledoružová sukňa s motívom karo - DOPO DOPO - 110 - cena 2,50 Eur Predám bledoružovú sukňu s motívom karo. V dobrom stave. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 110. Výrobca: DOPO DOPO GIRLS. Šírka sukne: 25 cm. Dĺžka sukne: 26 cm. Obrázok č. 5-7 Riflové šaty na ramienka - 92 - cena 3,50 Eur Predám tmavomodré riflové šaty na ramienka v dobrom stave. Ramienka sú na zapínanie a možnosť zvolenia zapínania podľa gombíkov. Materiál: 100% bavlna. Veľkosť: 92. Dĺžka ramienok: 20 cm minimum a 25 cm maximum. Šírka (hore): 30 cm. Dĺžka šiat od mašle dolu: 30 cm. Obrázok č. 8-9 Hnedé šaty s motívom a nápisom - 92 - cena 3,50 Eur Predám hnedé šaty s motívom zebry a nápisom Love to dress up in stripes. Krátky rukáv. V dobrom stave. Veľkosť: 92. Dĺžka šiat: 39 cm. Šírka šiat: 30 cm. Obrázok č. 10 Šaty - Palomino - 104 - cena 3,50 Eur Predám farebné šaty (červená-ružová, fialová, biela, hnedá). Materiál 95% viskóza, 5% elastan. Veľkosť: 104. Výrobca: Palomino. Dĺžka rukávu: 31 cm. Dĺžka šiat: 46 cm. Šírka šiat: 27 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Dievčenské rifľové sukne.
Predám 3ks dievčenské rifľové sukne : H&M, 122, 6-7rokov, rifľová s aplikáciou vtáčika na zadnej strane, volanik na spodku sukne. Cena 2€+poštovné. Biela rifľová sukňa, 134, NEXT, s vreckami, cena 2 €+poštovné. Rifľová 140, Move's Juniors, po bokoch a na zadnom vrecku vyšité kvietky., cena 2 €+poštovné. Dohoda možná, ľubovoľný odber, prípadne pomeriam. Predám 2 ks bavlnené sukne : Bledo ružová George 116 122, 6-7rokov, ozdobné pracky vľavo, pevná guma v páse, 100 %bavlna, bez vreciek, 2€+poštovné. Tmavo ružová športová s volanom, nenosená, nová len oprate, 128 - 134, pevná guma v páse bez vreciek, 95 %bavlna, 5%spandex v cene 3€+poštovné. Dohoda možná, ľubovoľný odber P. P. Premeriam. Predám rifľové šortky vpredu prekryté ako suknička, vpredu dva vrecká, pevná všitá guma v pase, 100 %bavlna, 2€+poštovné. P. P. Premeriam. Predám 2 ks rifľové sukne : Palomino 116, 100 % bavlna 5 vreciek, na pevno gumička bez sťahovania, 2 €+poštovné. Volánová 110 kinderbutt 3 vrecká vpredu, vzadu bez, pevná všitá guma v páse, 100% bavlna, 2 €+poštovné. Rif Dohoda možná, ľubovoľný odber. P. P. Premeriam.
Kruh pod saty spodnicka prijimanie svadba pre druzicky
Na predaj kruh spodnicka spodnica pod saty pre deti dievcata aj pre dospele, na zvacsenie objemu, pekne drzi tvar, rozne dlzky skladom 40cm, 50cm, 55cm a 65cm. Poslem postou aj na dobierku alebo po dohode mozny osobny odber. V ponuke aj saty a sukne detske / damske. Kontaktujte ma. Popis: Kruh je v pase na gumu, zapina sa na suchy zips + snurka, da stiahnut snurkou a uviazat, aby nepadal. Kruhová spodnička s 2 kruhmi (ma dve obruce), ktore sa daju zvacsit alebo aj zmensit. Spodnicka vytvorí "princeznovské" šaty pre družičku, na 1.sv. prijímanie alebo na iné sviatočné príležitosti. Ma 2 vrstvy jednu s kruhmi v latke a jednu tylovu ozdobenu dole cipkou. Super drzi.Farba: biela Kruhy sa dajú zmenšiť o 3-5 cm, alebo úplne vybrať. Pred objednanim premerajte: dlzka 40cm, pas v klude obvod 50 - 80 (da sa zmensit a stiahnut snurkou), guma sa natiahne a povoli na cca 80cm. Vhodne pod sukne alebo pod saty na prve svate prijimanie, spolocenske slavnostne sviatocne udalosti, svadba, krst, krstiny, stuzkova, pre druzicky, na oslavu, birmovku. + postovne posielam aj na dobierku (po uhrade postovneho vopred na ucet), pri platbe celej sumy tovar + postovne vopred na ucet, vychadza postovne lacnejsie Aj ine saty a sukne, doplnky, celenky, kravata , bizuteria korinka nausnice nahrdelnik, hreben do vlasov, bolerko, svetrik slavnostny, v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti. Rozne sukne a šaty sukne vsetky farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, princezz, mini, midi, maxi na rozne spolocenske slavnostne sviatocne udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, kostym, vystupenie, tanecnu, narodeniny, meniny, maskarny, fotenie novorodenca babatka, do divadla, kina, na rande, do mesta, veceru, vecierok pracovny, aj do opery, divadla ale aj na bezne nosenie do prace skoly skolky, na hranie ci fotenie, narodeninovu party a oslavu.
Kruh spodnicka pod saty prijimanie svadba druzicky
Na predaj kruh spodnicka spodnica pod saty pre deti dievcata aj pre dospele, na zvacsenie objemu, pekne drzi tvar, rozne dlzky skladom 40cm, 50cm, 55cm a 65cm. Poslem postou aj na dobierku alebo po dohode mozny osobny odber. V ponuke aj saty a sukne detske / damske. Kontaktujte ma. Popis: Kruh sa uvazuje snurkou podla potrebya a velkosti pasa aky potrebujete obvod. Univerzalny pre deti aj dospele.. Ma 3 kruhy (obruce), ktore sa tiez daju zvacsit alebo aj zmensit, alebo úplne vybrať. Spodnicka vytvorí "princeznovské" šaty pre družičku, na prve svate prijímanie svadbu alebo na iné sviatočné príležitosti. Super drzi. tvar. Farba: biela Pred objednanim premerajte: dlzka 50cm v pase sa da zmensit a stiahnut snurkou na potrebny obvod, najvacsi mozny 120cm sedi pre deti aj dospele. dlzka 55cm v pase sa da zmensit a stiahnut snurkou na potrebny obvod, najvacsi mozny 120cm sedi pre deti aj dospele. dlzka 65cm v pase sa da zmensit a stiahnut snurkou na potrebny obvod, najvacsi mozny 120cm sedi pre deti aj dospele. mam aj mensiu: dlzka 40cm, pas v klude obvod 50 - 80 (da sa zmensit a stiahnut snurkou), guma sa natiahne a povoli na cca 80cm. (ta ma v pase gumu a zapinanaie suchy zips + snurka) Vhodne pod sukne alebo pod saty na prve svate prijimanie, spolocenske slavnostne sviatocne udalosti, svadba, krst, krstiny, stuzkova, pre druzicky, na oslavu, birmovku. + postovne posielam aj na dobierku (po uhrade postovneho vopred na ucet), pri platbe celej sumy tovar + postovne vopred na ucet, vychadza postovne lacnejsie Aj ine saty a sukne, doplnky, celenky, kravata , bizuteria korinka nausnice nahrdelnik, hreben do vlasov, bolerko, svetrik slavnostny, v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti. Rozne sukne a šaty sukne vsetky farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, princezz, mini, midi, maxi na rozne spolocenske slavnostne sviatocne udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, kostym, vystupenie, tanecnu, narodeniny, meniny, maskarny, fotenie novorodenca babatka, do divadla, kina, na rande, do mesta, veceru, vecierok pracovny, aj do opery, divadla ale aj na bezne nosenie do prace skoly skolky, na hranie ci fotenie, narodeninovu party a oslavu.