inzercia, predaj, predám, bazár

Super Výkonná Power Banka TECLAST A40 PRO až 40.000mAh 22.5W

Kategória: Nabíjačky

Predám tú veľmi kvalitnú, výkonnú, kapacitnú powerbanku, je úplne nová, plne funkčná, komplet krabica so všetkým príslušenstvom, v záruke.
S obrovskou kapacitou až 40.000mAh spoľahlivo nabijete svoj smartfón, notebook, tablet či inú elektroniku.
Je to extrémne kvalitná veľkolapacitná powerbanka s rýchlym nabíjaním aj s USB-C a USB micro portami.
Aj napriek vysokej kapacite sú jej rozmery viac ako prijateľné a činia 160 mm x 75 mm x 43 mm s váhou 820g ho hravo schováte aj do menšieho batohu.
Výrobca udáva, že napríklad taký iPhone 11 nabije z 0 na 100 % takmer 9x. Ak by ste sa teda vybrali aj na dlhší výlet bez elektrickej energie, nemusíte sa strachovať, že sa vám vybije telefón alebo iné zariadenie.
Medzi ďalšie prednosti patrí aj mnoho protokolov rýchleho nabíjania, medzi ktoré patrí napríklad 22.5W Huawei SCP, Samsung AFC či Xiaomi QC3.0. Podľa výrobcu vieš nabiť Huawei P40 z 0 na 60 % za úctyhodných 30 minút.
Z hľadiska bezpečnosti ponúka mnoho riešení. Spomenúť môžeme napríklad ochranu pred preťažením, pred skratom či prehriatím.
Čo sa týka konektivity, tak na prednej časti nájdeme 3 porty pre výstup a 2 pre vstup. Vďaka 3 výstupom viete nabíjať až 3 zariadenia súčasne.
Super Výkonná Power Banka TECLAST A40 PRO až 40.000mAh 22.5W
Podobné inzeráty
Mega Výkonná Power Banka TECLAST A60 PRO až 57.000mAh 22.5W
Predám tú veľmi kvalitnú, výkonnú, mega kapacitnú powerbanku, je úplne nová, plne funkčná, komplet krabica so všetkým príslušenstvom, v záruke. S obrovskou kapacitou až 57.000mAh spoľahlivo nabijete svoj smartfón, notebook, tablet či inú elektroniku. Je to extrémne kvalitná veľkolapacitná powerbanka s rýchlym nabíjaním aj s USB-C a USB micro portami. Aj napriek vysokej kapacite sú jej rozmery viac ako prijateľné a činia 163 mm x 77 mm x 63 mm s váhou 1223g ho hravo schováte aj do menšieho batohu. Výrobca udáva, že napríklad taký iPhone 11 nabije z 0 na 100 % takmer 14x. Ak by ste sa teda vybrali aj na dlhší výlet bez elektrickej energie, nemusíte sa strachovať, že sa vám vybije telefón alebo iné zariadenie. Medzi ďalšie prednosti patrí aj mnoho protokolov rýchleho nabíjania, medzi ktoré patrí napríklad 22.5W Huawei SCP, Samsung AFC či Xiaomi QC3.0. Podľa výrobcu vieš nabiť Huawei P40 z 0 na 60 % za úctyhodných 30 minút. Z hľadiska bezpečnosti ponúka mnoho riešení. Spomenúť môžeme napríklad ochranu pred preťažením, pred skratom či prehriatím. Čo sa týka konektivity, tak na prednej časti nájdeme 4 porty pre výstup a 2 pre vstup. Vďaka 4 výstupom viete nabíjať až 4 zariadenia súčasne.
Bezdrotova powerbanka InfinityLab InstantGo 5000 Wireless
Predam uplne novu, nerozbalenu bezdrotovu powerbanku a nabijacku od InfinityLab - InstantGo 5000 Wireless. Technicke parametre: Výkonná Li-Polymer batéria: 5.000mAh (3,7V; 18,65Wh) Power banka nabíja až 18W (USB Typu C PD) Bezdrôtová nabíjačka nabíja až 10W USB-C Vstup/Vystup Power 5V⎓3A;9V⎓2A;12V⎓1.5A USB-A Vystup 5V⎓3A V pripade zaujmu poslem aj na dobierku (+5€). Inzerát platí do zmazania. Kontaktujte ma iba mailom alebo cez formular na bazosi. email. opodo112@ Tel.cislo uvedene v inzerate je neplatne. V pripade potreby ho poskytnem na vyziadanie. //////STÁLE AKTUÁLNE!!!!//////
Powerbanka ADATA 12 500mAh
Predam powerbanku znacky ADATA je nepouzita. ADATA disponuje integrovanou batériou s kapacitou 12 500 mAh. To je zaručene dosť pre mnohonásobné dobitie vášho telefónu aj tabletu, takže vás už vybitá batéria nikdy trápiť nebude. Hlavnou prednosťou Power banky je však LCD displej pre maximálne presnú indikáciu stavu nabíjania, ktorý ukazuje, z koľkých percent je váš telefón nabitý. Vždy tak budete mať neustály prehľad o celom procese, bez toho aby ste museli váš mobil zapínať. Power banka ADATA potom ponúka 2 USB porty, vďaka čomu môžete nabíjať až dva telefóny súčasne, a ušetriť tak čas i peniaze. Kľúčové vlastnosti Power Bank ADATA P12500D Power banka pre všetky mobilné zariadenia Integrovaná batéria s kapacitou 12 500 mAh Niekoľkonásobne dobije váš telefón aj tablet Disponuje dvoma USB portami Displej pre presnú indikáciu stavu nabíjania Ochrana proti prehriatiu, prebitiu, prepätiu, skratu, prúdovému preťaženiu a hlbokému vybitiu Elegantné biele prevedenie power banky ADATA Odolná voči ohňu a pádom Obobny odber pripadne postou +3,50€
NOVÁ - MIPOW Power Cube 9000 mAh power bank
Predám novú nepoužívanú mobilnú nabíjačku MIPOW Power Cube 9000 mAh (Kapacita je overiteľná). Power banka je originálne pre iPhone telefóny, disponuje však aj klasickým USB vstupom-výstupom pre dobíjanie iných značiek (aj viacero súčasne). Luxusné prevedenie z adonizovaného hliníka s integrovaným konektorom Lightning a USB portom pre ďaľšie zariadenia umožní nabíjať až 2 zariadenia s výstupným napätím 2.4A. Inteligentná svetelná indikácia stavu nabitia batérie a priebehu nabíjania pripojeného zariadenia. Ochrana proti skratu, prepätiu aj prehriatiu. Originálne certifikácia Made for iPhone, iPod a iPad. Mipow Power Cube 9000 lightning grey od výrobca Mipow v kategórii iPod a Apple TV | Príslušenstvo pre iPod s MFI certifikovaným Lightning káblom pre iPhone iPod iPad Apple iPhone7 6 5 Mini Viac o tejto nabíjačke sa dočítate tu: Doručenie po dohode s kupujúcim, prosím kontaktujte ma odpoveďou na tento inzerát, číslo je vymyslené. Ďakujem za pochopenie.
Mega Výkonná Power Banka YOOBAO až 50.000mAh 22.5W
Predám tú veľmi kvalitnú, výkonnú, mega - kapacitnú powerbanku, je úplne nová, plne funkčná, komplet krabica so všetkým príslušenstvom, v záruke. S obrovskou kapacitou 50.000 mAh spoľahlivo nabijete svoj smartfón, notebook, tablet či inú elektroniku. YOOBAO je extrémne kvalitná veľkolapacitná powerbanka s dvoma LED svetlami, rýchlym nabíjaním aj s USB-C portom. Aj napriek vysokej kapacite sú jej rozmery viac ako prijateľné a činia 156 mm x 73 mm x 73 mm s váhou 1110g ho hravo schováte aj do menšieho batohu. Výrobca udáva, že napríklad taký iPhone 11 nabije z 0 na 100 % takmer 12 x. Ak by ste sa teda vybrali aj na dlhší výlet bez elektrickej energie, nemusíte sa strachovať, že sa vám vybije telefón alebo iné zariadenie. Medzi ďalšie prednosti Yoobao 50 000 patrí aj mnoho protokolov rýchleho nabíjania, medzi ktoré patrí napríklad 22,5 W Huawei SCP, Samsung AFC či Xiaomi QC3.0. Podľa výrobcu vieš nabiť Huawei P40 z 0 na 60 % za úctyhodných 30 minút. Z hľadiska bezpečnosti ponúka mnoho riešení. Spomenúť môžeme napríklad ochranu pred preťažením, pred skratom či prehriatím. Čo sa týka konektivity, tak na vrchnej časti nájdeme 3 porty pre výstup a jeden pre vstup. Vďaka 3 výstupom viete nabíjať až 3 zariadenia súčasne. Na vrchnej časti sa tiež nachádzajú až 2 výkonné vstavané LED svetlá, čo sa môže určite hodiť.
Power banka POWER ADD 15000 mAh
Power banka POWER ADD je pre všetky mobilné zariadenia. Integrovaná batéria s kapacitou 15 000 mAh Disponuje dvoma USB portami. Displej pre presnú indikáciu stavu nabíjania. Ochrana proti prehriatiu, prebitiu, prepätiu a skratu. Odolná voči ohňu a pádom