inzercia, predaj, predám, bazár

Súprava likérka medveď, kôň 3 pohárikmi kniha pre poľovníka

Kategória: Zberateľstvo

Súprava likérka medveď, kôň 3 pohárikmi kniha pre poľovníka
Darčeková súprava s - "Kniga Ochotnika" napísané po rusky, a Rusi sú preborníci v pití tvrdého alkoholu. Kniha pre poľovníka je 5v1 - likérka, 3 poháriky a falošná kniha. Likérka je z čistého nerezu Stainless Steel potiahnutá s motívom. Likérka je v pohode umývateľná, aj poháriky pod tečúcou vodou. Sú nanesené technológiou, ktorá je pod vodou umývateľná. Darčekový obal je urobený tak, že sa vloží medzi ostatné knihy na poličke a zamaskuje sa jej pravý účel. Je to ftipný a funkčný darček. Typicky chlapská záležitosť. Súprava obsahuje likérku, tri nerezové poháriky tzv. "štamperlíky". Celý set je dodávaný v efektnej krabici - falošnej knihe. Viacmenej samotný obal - kniha - nadvihuje cenu, ale aj efekt celej súpravy. Výborný darček pre mužov!

vyobrazený motív: vlk
likérka je vyrobená z nerezovej ocele s objemom 7 Oz ( t.j. 0,2 litra )
rozmery celej súpravy "knihy": cca. 218 x 164 x 47 mm
hmotnosť celej súpravy: cca. 402 gramov
hmotnosť samotnej likérky a pohárikov: cca. 129 gramov
Súprava likérka medveď, kôň 3 pohárikmi kniha pre poľovníka
Podobné inzeráty
Likérka CCCP so 4 pohárikmi kazeta
Kompletné špecifikácie rozmery likérky : výška - 13,5 cm šírka - 9,5 cm hrúbka - 2,2 cm objem : cca 2,8 dcl darčeková kazeta s likérkou CCCP o objeme 0,28 l a pohárikmi s lievikom špecifikácia : zaujímavá nerezová ploskačka s veľkým kovovým znakom bývalého Sovietskeho zväzu a nápisom CCCP imitácia kože na likérke a na pohárikoch poistný uzáver dodáva sa v kazetovom balení, vhodná ako darčekový predmet kazeta obsahuje likérku, 4 nerezové poháriky a lievik likérka vhodná do prírody, kempovanie a pod. 15 eur sada,9eur samostatná
Cínový kôň, figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Kôň má v strede dierku. Mám na predaj aj cínového rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte od toho istého výrobcu ako je aj ten cínový kôň. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 71 eur. Môžem vám poslať viac fotiek rytiera ak by bol záujem, z každej strany pofoteného. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako poistený. Píšte prosím na e - mail.
Cínový kôň, figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Kôň má v strede dierku. Mám na predaj aj cínového rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte od toho istého výrobcu ako je aj ten cínový kôň. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 71 eur. Môžem vám poslať viac fotiek rytiera ak by bol záujem, z každej strany pofoteného. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako poistený. Píšte prosím na e - mail.
Cínový kôň, figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Kôň má v strede dierku. Mám na predaj aj cínového rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte od toho istého výrobcu ako je aj ten cínový kôň. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 51 eur. Môžem vám poslať viac fotiek rytiera ak by bol záujem, z každej strany pofoteného. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.
Stara flasa
Predám starú fľašu Likerka Trenčín
Olympijské suveníry - Moskva 1980 - REZERVOVANÉ
1. Drevorezba - míša, olympijský medveď. Rozmery: 33 cm x 16 cm x 3 cm. Stav - dobrý. 2. Keramická soška - míša. Výška - 15 cm. Stav - na zadnej strane prasklina /viď foto/. Za maskota bol vybraný ruský medveď - symbol moci a vytrvalosti, ktorého vytvoril Viktor Chizhikov, známy ilustrátor kníh pre deti v bývalej USSR. 3. Kovová tacka. Rozmery: 14,5 cm x 12 cm. Stav dobrý. Predaj iba spolu. Cena + poštovné. Pošlem po prijatí platby poštovného na účet. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.