inzercia, predaj, predám, bazár

Súpravička Mayoral

Kategória: Komplety

Predám krásnu súpravičku pre dievčatko veľ. 74 v bezchybnom stave, plus legíny bez dier a fľakov. Cena + poštovné
Súpravička Mayoral
Podobné inzeráty
Detská Puffy Súpravička
Nová ručne pletená detská súpravička je upletená z priadze Alize Puffy Fine. Výrobky z nej sú ľahučké, veľmi jemné a hebké. Vlákno priadze má maličké vlásky, pôsobí teda ako plyš. Priadza Alize Puffy má certifikát OEKO TEX Standard 100, class 1, je vhodná pre detičky od 0 do 3 rokov. Údržba : pranie v pračke vo vode s teplotou 30 stupňov, nebieliť, nežehliť, sušiť v sušičke pri bežnej teplote alebo rozložené vo vodorovnej polohe. Súpravička je v jemnej púdrovo-ružovej farbe a pozostáva z dečky 63 x 86 cm ,čiapočky s obvodom 36 cm a papučiek - dĺžka 10 cm. Súpravička je vhodná ako darček pri narodení dieťatka. cena : 25,00 + poštovné
Vianočná súpravička Mayoral pre dievčatko č. 86
Predám novú vianočnú súpravu pre dievčatko značky Mayoral, nesadla nám veľkosť, vhodná aj ako darček.
Letná súpravička Mayoral
Predám dievčenskú letnú súpravičku značky Mayoral vo veľkosti 74.
2-dielna dojčenská súprava Koala Never Stop - veľ. 86
Detská 2-dielna súpravička Koala Never Stop. Súčasťou súpravičky sú tepláčky a body. Body má zapínanie na cvočky na ramienku a medzi nožičkami. Tepláčky majú na nohavičkách široký lem, v páse jemnú gumičku, imitáciu cvočkov a štýlový znížený sed. Súpravička je vyrobená z veľmi príjemného a mäkkého materiálu. Materiál: body: 100% bavlna, tepláčky: 70% bavlna, 25% polyester, 5% elastan.
Dvojfarebná tepláková súpravička veľ. 92
Dvojfarebná tepláková súpravička: lososová mikina a tmavomodré nohavice, veľ. 92, 2-3 roky, 49 cm dĺžka nohavic, v páse 23 cm, mikina dĺžka, 35 cm, šírka pod pazuchami 30 cm, dĺžka rukáva 29 cm.
Dievčenská súpravička, veľkosť 74
Dievčenská súpravička s tmavomodrými legínami, oblečené 2-3x, veľkosť 9-12m. Rozmery tričko: dĺžka 34 cm, rukávy 28 cm, rozmery legíny: dĺžka 41 cm, obvod pásu 21x2 cm.