inzercia, predaj, predám, bazár

Supreme Backpack

Kategória: Plecniaky a kufre

Inhand
Rep
napis mi prosim na instagram @vybavenko alebo mail
mozem poslat zasilkovnou
na dobierku len po obdrzani ceny postovneho vopred na ucet
na slovensko je postovne 6e, do ceska 120kc (vzdy poistenie)
Supreme Backpack
Podobné inzeráty
Supreme backpack
Nesmierne si vážim, že ste si pozreli práve môj inzerát bez ďalších zbytočnosti poďme na vec: • produkt : Supreme backpack • veľkosť : one size • model : Supreme SS17 (black) • stav : 6/10 • cena : 149 bez zľavy • cena : 99 so zľavou • ZĽAVY : 1——poštovné je na môj účet——1 2——do konca Marca platí——2 ———strhnutie ceny o -50€——— 3————zaručená kvalita————3 —————výplne balika————— -Akcia sa zruší po vypršaní mesiaca alebo- ———————predaní produktu———————
EDC BACKPACK® - NYLON POLYESTER BLEND
Predam takticky ruksak helikon-tex: EDC BACKPACK® - NYLON POLYESTER BLEND, ruksak je uplne novy.
Supeme Canvas Backpack
Predám nové nenosené Supreme Canvas Backpack. Farba: 1x Čierna, 1x Biela Stav : 10/10 (DS vrátane dustbagu) Cena za ks Osobný odber možný v Banskej Bystrici, prípadne zašlem prostredníctvom Zásielkovne.
Bellroy Classic Backpack Plus v2, čierny
Predám ruksak Bellroy Classic Backpack Plus v2, čierny. Kupovaný priamo zo stránky Bellroy, 5.8.2022. Ruksak je v stave nového kusu, bol použitý minimálne. Kupoval som ho ako darček a zo zvedavosti, kedže som mal predošlú verziu 1 a toto je nová, verzia 2. Predávam ho, pretože darček sa neujal - je moc veľký, a ja ho nepotrebujem. Pôvodná cena: 199 EUR Predávam za: 89 EUR Osobný odber len v Žiline, inak posielam na dobierku Slovenskou poštou.
Batoh XD Design Bobby Compact anti-theft backpack - NOVÝ
Predám skvelý mestský Daypack značky XD Design. Batoh je vhodný na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 14", materiál: koža, nastaviteľné ramenné popruhy, anatomicky tvarovaný chrbát, reflexné prvky, vodoodolný, odvetraný chrbát, skryté vrecko na cennosti a zadný prístup, objem 11 l, vonkajšie rozmery (V׊×H) 40 cm×30 cm×16 cm, hmotnosť 0.82kg, farba žltá. Tento ruksak je zabezpečený systémom proti krádeži, čiže protik vniknutiu cudzej osoby. Predto je ideálny spoločníkom počas cestovania. Ruksak ma vstavanú pláštensku žltej farby na ochranu voči dažďu. Batoh je ešte s výsačkami, vhodný ako darček. Viac info sem . Preferujem osobný odber. V rámci SR viem doručiť. Prosím len vážny záujem.
Crumpler Track Jack Day Backpack batoh vodeodolný
výborný stav, používaný ale krátko, pôvodná cena 90eur Materiál Materiál Nylon Vonkajšie rozmery Hĺbka 16 cm Šírka 34 cm Výška 40 cm Vnútorné rozmery Hĺbka 3 cm Šírka 31 cm Výška 35 cm Farba Farba Hnedá, Modrá Crumpler Track Jack Day Backpack Deep Brown Pred objednaním, prosím, preverte rozmery Vášho notebooku, či je pre neho Vami vybraný batoh dostačujúci. Batoh Crumpler Track Jack Day Pack – deep brown z ľahkého vodoodolného materiálu je všetko, čo potrebujete na bežné nosenie alebo cestovanie naľahko. Batoh sa pýši objemom 17 l, do hlavného priestoru sa okrem vašich nevyhnutností vojde aj 13" notebook, na ktorý je tu špeciálna priehradka. Vpredu väčšie vrecko na zips a vnútri vrecko zo sieťoviny, ktorú môžete tiež zapnúť zipsom. Pohodlie pri nosení zaistia čalúnené ramenné popruhy. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu a švom na vás pri cestách nečaká žiadne nepríjemné prekvapenie. Kľúčové vlastnosti Kvalitná husto tkaná látka Chicken Tex (1000D) v spodnej časti a ľahký vodoodolný nylon (330D) Na ramenné popruhy možno pripnúť ďalšie príslušenstvo – svetlo, obal na fotoaparát a pod. Odnímateľná cestovná visačka Objem batoha možno ľahko zväčšiť povolením klipov Možnosť upevniť batoh popruhom na hrudi Môžete nosiť na chrbte alebo v ruke Neopozeraný praktický dizajn