inzercia, predaj, predám, bazár

Súrne predám vstavané skrine

Kategória: Skrine

Súrne predám vstavané skrine do dvoch izieb, na cene sa určite dohodneme, rozmery: 4,16 m x 2,5 m a druhá 2,12 m x 2,48 m tá väčšia je odtieň svetlé drevo (buk), tá menšia odtieň jelša-čerešňa
Súrne predám vstavané skrine
Podobné inzeráty
Vstavaná skriňa na mieru
Predam par rokov pouzivanu vstavanu skrinu vyrabanu na mieru stolarom; kvalitná práca! Material = Egger odtien hacienda biela viď foto ROZMERY: šírka celej otvaracej skrine: 121cm výška celej skrine spolu s nadstavcom: 248cm hĺbka skrine: 62 cm na boku skrine je nalepka "vyskovy detsky meter" + vyrez na vypinac svetla! vnútro skrine je rozdelene na 40cm široke police a 80cm vesanie + dolny vysuvny suflik na "touch" system s dojazdom nadstavec nad dverami je 95 cm, vyska 41cm, hlbka rovnako ako pri skrini 62cm moznost vymenit uchytky! cena skrine = 250€; cena bez komody! cena skrine+komoda = 400€ k odberu volna ihneď, potrebne zabezpecit odvoz! KOMODA: cena = 250€ rozmery cca: 40cm hĺbka, 90cm šírka, cez 100cm výška 4 sufliky vsetky s blum tipon tlmenim v pripade zaujmu volat !
Vstavaná skriňa na mieru
Predam par rokov pouzivanu vstavanu skrinu vyrabanu na mieru stolarom; kvalitná práca! Material = Egger odtien hacienda biela viď foto ROZMERY: šírka celej otvaracej skrine: 121cm výška celej skrine spolu s nadstavcom: 248cm hĺbka skrine: 62 cm na boku skrine je nalepka "vyskovy detsky meter" + vyrez na vypinac svetla! vnútro skrine je rozdelene na 40cm široke police a 80cm vesanie + dolny vysuvny suflik na "touch" system s dojazdom nadstavec nad dverami je 95 cm, vyska 41cm, hlbka rovnako ako pri skrini 62cm moznost vymenit uchytky! cena skrine = 200€; cena je bez komody! cena skrine+komoda = 400€ k odberu volna ihneď, potrebne zabezpecit odvoz! KOMODA: cena = 250€ rozmery cca: 40cm hĺbka, 90cm šírka, cez 100cm výška 4 sufliky vsetky s blum tipon tlmenim v pripade zaujmu volat !
Vstavané skrine
Predám 2ks vstavané skrine v odtieni buk zvonka, zvnútra biela. 1x skriňa 136x239x60cm, dvere s výplňou buk obe, 1x skriňa 134x239x60cm, dvere 1x výplň a 1x zrkadlo cena je za 1 ks skrine. predám aj jednotlivo. Skrine sú rozobraté, označené a poukladané, stačí prísť a naložiť. Dohoda možná
Vstavané skrine
Predám dve vstavané skrine, ideálne do haly, jedna skriňa má z boku botník, rozmery sú na fotkách, inzerát platný do zmazania, cena je za obe skrine, skrine sú na prízemí rozobraté, pripravené na prevoz.
vstavané skrine rolldor na mieru
Ponúkam na predaj tieto vstavane skrine roldor vyrobené na mieru. môžem aj poskladať a osadiť. cena tejto skrine s poskladanim a osadením je cca 750-800 eur. . prípadne vám podľa vášho záujmu viem vyrobiť na rozmery aké požadujete. nielen skrine ale aj knižnice, poličky do detskej izby, obývačky, spálne a podobne. vzor drevotriesky dub sonoma alebo biela. prosím ziadne sms. pre cenovú ponuku potrebujem stručný nákres s rozmermi ake potrebujete. primárne NR a Ba región, ale aj zapadne SK.
Vstavané skrine žilina
Slovenská kvalita za výhodné ceny. Ponúkame kvalitné vstavané skrine na mieru priamo od slovenského výrobcu. Zameranie a poradenstvo zadarmo. Skrine vyrábame samonosné t.j.plné boky, plné dná, chrbát, posuvný systém, kvalitné Al-kovanie. Široká škála farebných DTD prevedení, lacobelu, zrkadiel, ... všetko podľa individuálnych požiadaviek klienta. Radi Vám poradíme s výberom vhodných materiálov a s praktickým vnútorným vybavením skrine. Foto zo zrealizovaných zákaziek nájdete na: FB, IG: nabytok gabor, Viac info: nabytokgabor@, kontakt: