inzercia, predaj, predám, bazár

Sustruzenie (sústružnícke frézarské práce)

Kategória: Výroba

Ponúkam Sústružnícke a frézarské práce

Sustruzenie (sústružnícke frézarské práce)
Podobné inzeráty
Frézarské práce, kovovýroba, kovoobrábanie
Frézarské práce, kovovýroba, kovoobrábanie Frézar s 30-ročnou praxou ponúka frézarské a kovoobrábacie práce na klasickej fréze. Prototypová, kusová aj sériová výroba. Pomôžem aj s výberom vhodných materiálov, prípravou či revíziou technickej dokumentácie a výkresov, zabezpečím náväzné sústružnícke a vŕtačské práce, prípadne povrchovú úpravu výrobkov. Vysoká kvalita za rozumnú cenu! Tel. (najprv prosím volajte, email čítam len príležitostne)
Ponúkame Sústružnícke ,frezarske ,prace - zvaranie
Ponúkame sústruzenie a frézovanie podla technickej dokumentácie, podla strych kusov. Hlavne kusova vyroba ale aj seriová. Rezanie závitov. Sustruzenie do priemeru 500 MM Opracovanie brzdových kotúčov/bubnov na nákladné autá. Frezovanie na deličke pod troma uhlami, komplikované kusy. Obrazanie drážok do slepých otvorov . Obrábanie všetkých materiálov oceľ do tvrdosti 60 Rokwell = ložisko. Ponuky na mail : rakovrado@
Kovoobrábanie
Dobry deň, hľadám firmu na spoluprácu. Ponúkam sústružnícke práce: sustruženie, frezovanie, vrtanie do 50mm, delenie materialu rámovou pílou, výroba oceľových konštrukcií, brán, výroba rôznych hriadeľov, rezanie závitov, vrtanie dier, sustruženie brzdových kotúčov, pieskovanie konštrukcií a diskov. Pochádzam z okresu Trebišov a v prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čisle .
Kovoobrábanie / Kovovýroba
Ponúkam Sústružnícke a frézarské práce Výroba podľa výkresovej dokumentácii alebo starého kusu. Možná dlhodobá spolupráca . V prípade nedostupnosti sms/Email
Kovoobrábanie / Kovovýroba
Ponúkam Sústružnícke a frézarské práce Výroba podľa výkresovej dokumentácii alebo starého kusu. Možná dlhodobá spolupráca . V prípade nedostupnosti sms/Email.
Sústružnícke práce
Ponúkam sústružnícke práce