inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobné biele bolerko veľ. M

Kategória: Svadobné šaty

Predám nádherné biele kožušinové bolerko/kožuštek veľkosť M s brošňou.Bez poškodenia,ako nové.
Svadobné biele bolerko veľ. M
Podobné inzeráty
Svadobné biele bolerko veľ. M
Predám krásne kožušinové biele bolerko s brošňou veľkosť M.Bolerko je ako nové,použité 1krát na svadbe.
Svadobné šaty
Predám snehovo biele princeznovské svadobné šaty veľkost 36 alebo 38. Krásné vyzdobený pas kamienkami (vzadu šnurované), ktorý dodává šatam to práve kúzlo. Saty sú na výšku postavy 165 az 170cm, není problém ani s nižšou postavou, spodné fodry sa dajú podhnúť. Zvýraznia nadherne postavu, vyzdvihnu prsia a zužia pás. K šatám je aj kruh i nadherné krajkové bolerko veľkosti 36. Bolerko je možno kupit i samostatne.(cena za bolerko 100 eur). Cena za šaty 150 eur, pri rýchlom jednaní zlava Zaslanie len v ramci SR
Svadobné šaty
Predám snehovo biele princeznovské svadobné šaty veľkost 36 alebo 38. Krásné vyzdobený pas kamienkami (vzadu šnurované), ktorý dodává šatam to práve kúzlo. Saty sú na výšku postavy 165 az 170cm, není problém ani s nižšou postavou, spodné fodry sa dajú podhnúť. Zvýraznia nadherne postavu, vyzdvihnu prsia a zužia pás. K šatám je aj kruh i nadherné krajkové bolerko veľkosti 36. Bolerko je možno kupit i samostatne.(cena za bolerko 100 eur). Cena za šaty 250 eur, pri rýchlom jednaní zlava Zaslanie len v ramci SR
biele svadobné ŠATY + spodnica, bolerko, obal, ...
95 eur biele svadobné šaty, korzet má šnurovačku, v cene: šaty, spodnica, bolerko, ramienka, látkový obal na šaty, Veľkosť 36-38. objem hrude sa prispôsobí na veľkosť S M, 36 38 (na objem 70ABC-75ABC-80AB), na výšku 165-185 cm (do 168 je potrebné použiť spodnicu). Spodnica šaty viac nadvihne. ŠAty sú čisto biele, sfarbenie do žlta na niektorých fotkách spôsobilo umelé svetlo.
biele svadobné ŠATY + spodnica, bolerko, obal, ...
89 eur biele svadobné šaty, korzet má šnurovačku, v cene: šaty, spodnica, bolerko, ramienka, látkový obal na šaty, Veľkosť 36-38. objem hrude sa prispôsobí na veľkosť S M, 36 38 (na objem 70ABC-75ABC-80AB), na výšku 165-185 cm (do 168 je potrebné použiť spodnicu). Spodnica šaty viac nadvihne. ŠAty sú čisto biele, sfarbenie do žlta na niektorých fotkách spôsobilo umelé svetlo.
Svadobne bolerko
Predám svadobne bolerko veľkosť M-38. Farba: snehovo biela. Bolerko použité 1x asi pol hodinu v kostole. Vyčistené v čistiarni.