inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobné dekorácie - šípky

Kategória: Ostatné

Predám zostatky zo svadby: drevené šípky "nevesta a "ženích". Možnosť osobného odberu Trenčín, Dubnica, Nemšová, PB.
Svadobné dekorácie - šípky
Podobné inzeráty
Predám šípky
Predám čerstvé šípky bohate na vitaminy hlavne na vitamin C. Varí sa z nich čaj na posilnenie organizmu a vzhľadom na to, že šípky pôsobia aj mierne močopudne, dá sa použiť aj pri ochoreniach močového ústrojenstva, alebo obličiek. Zo šípok je možné vyrábať tiež sirupy,lekvare,omacky, zaváraniny, kompóty, domáce víno,destilat alebo šípkový likér. Šípkový čaj pôsobí preventívne proti nachladnutiu ,záparu pri krváca­ní z ďasien, zvýšenej únave, psychicky podmienenom nechutenstve (anorexia), tiež v podpornej liečbe infekč­ných ochorení (chrípka, žltačka a pod.)Spevňuje cievne steny a priaznivo pôsobí pri kŕčových žilách. Upokojuje a zlepšuje schopnosť sústredenia a pomáha proti jarnej únave - zbierané v okoli lesov a ďaleko od ciest !!! Čerstvé šípky - 8 eur/kg, sušené šípky 13EUR / kg Šípkové víno 5eur / 0.7 l + postovne
Ručne vyrábané dekorácie String art na predaj
Ručne vyrábané drevené, farebné, vianočné ozdoby v podobe String artu (klincov nabitých do drevených koliesok v rôznom tvare podľa papiera, na ktorom je obrázok ručne nakreslený s presnými bodmi a na/okolo klincov omotané a vyplnené obrázky/tvary bavlnou a niťou), ktoré si môžete zavesiť buď na vianočný stromček alebo na stenu ako dekoráciu. Okrem týchto vianočných ozdôb a dekorácií vyrábam aj drevené dekorácie s hudobným motívom, notou, husľovým kľúčom a pod. Ozdoby a dekorácie majú všetky iný rozmer, keďže každé jedno drievko je veľkosťou iné, o pár cm väčšie alebo menšie ale všetky majú cca. šírku 8/8,5 cm a dĺžku 8,5/9,5 cm. Hrúbkou sú približne všetky rovnaké od 9mm, 1cm alebo 1,1 cm. Na ozdoby/dekorácie/obrazy dávam šrubovací háčik a špagát na zavesenie, keďže nie všetky drevené prírodné kolieska je možné zohnať so šrubovacím háčikom. Taktiež vyrábam obrazy na drevené dosky rôznych veľkostí s prírodným alebo iným motívom, aj na želanie zákazníka. Tieto ozdoby/dekorácie sú na predaj. Môžete si nimi ozdobiť stromček, stenu, izbu alebo ich aj niekomu darovať. V prípade vášho záujmu o kúpu týchto dekorácií ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Cena za ks dekorácie String art je 17€. Možný je osobný odber alebo posielam na dobierku prvou triedou až po prijatí platby na účet za poštovné, ktoré je podľa váhy cca. 3,50€, 4€, 4,50€.
Svadobné šípky nevesta / ženích
Predám nové, nepoškodené smerové šípky pre nevestu / ženícha s nápisom "Vydávame dcéru" a "Ženíme syna" Šípky sú nalepené na opracovanom drevenom hranole a pripravené na osadenie. V prípade potreby je možné ich od dreva odlepiť. Cena: 8€ / 1ks Osobný odber Stará Ľubovňa, prípadne pošlem aj na dobierku (bez dreveného držiaka). Inzerát platí do zmazania. Kliknite na moje meno a pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Šipky
Dobrý deň,predám čerstvé šipky po prvom mraze. A trnki vhodné na kvas jedenie atd.. Cena za kg šipky 3€ Trhnki kg 2€ Stačí má kontaktovať.
Tablička (šípka) svadna
Predám domácky vyrobené tabličky (šípky) SVADBA ŽENÍCH, SVADBA NEVESTA. Rozmery: celková výška- 191cm (dá sa skrátiť) šírka šípky- 55cm výška šípky- 20cm Najlepšie osobný odber poprípade viem doviesť do Prešova. Cena je za pár. Kontakt: sms, mail
Šípky - štít
204p. šípky - štít, nefunguje počítanie - už boli tak kúpené - vidno na foto, a treba dokúpiť šípky