inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobne saty Maggie Sottero Brandy

Kategória: Svadobné šaty

Predam svad.saty odkupene zo svadobneho salonu.Velkost 34-36,sedia na nizsiu postavu.Daju sa prisposobit,ja som ich mala v 6.mesiaci tehotenstva.Su krasne a vo vynikajucom stave
Svadobne saty Maggie Sottero Brandy
Podobné inzeráty
Predám svadobné šaty korzet+sukňa Maggie Sottero
Predám svadobné šaty Maggie Sottero v natural bielej farbe.Veľkosť 36-38 s viazačkou Šaty vypredávam za symbolickú cenu pretože šaty nemám už kde uskladňovať. Cena nových šiat 850Eur teraz len za 49Eur. Ak potrebujete závoj alebo kabátik tiež mám k dispozícii len napíšte o aký typ by Ste mala záujem. V prípade záujmu ma kontaktujte SMS alebo emailom. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty kde ponúkam veľa ďalších svadobných aj spoločenských šiat. Pri kúpe viacerých šiat platíte len jedno poštovné. poštovné a balné +10Eur
Svadobné šaty Maggie Sottero veľ. 36
Predám svadobné šaty zn. Maggie Sottero model Monaco veľ. 36. Vrchná časť zdobená kamienkami Swarowski, sukňa hladká, tylová. Šaty sú na predaj so závojom /dĺžka cca 160 cm/ a obalom na šaty.
Svadobné šaty Maggie Sottero veľ. 36
Predám svadobné šaty zn. Maggie Sottero model Monaco veľ. 36. Vrch zdobený kamienkami Swarowski, sukňa hladká tylová.Šaty sú na predaj so závojom /dĺžka cca 160 cm/ a obalom na šaty.
Svadobné šaty 36 Maggie Sottero
Predám svoje svadobné šaty zn. Maggie Sottero, veľ 36. Kupované v salóne. Výborný stav, vyčistené. Kruh+bolerko s dlhým rukávom v cene. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Šaty sú upravované na výšku cca 160cm.
Svadobné šaty Maggie Sottero Verity veľ 36
Predam svoje svadobne saty od Maggie Sottero model Verity, vel.36, upravené na výšku cca 160cm. Saty su vo vybornom stave, vycistene, kupované boli v salóne. Sucastou je aj kruh a zdarma pridam bolerko s dlhym rukavom.
Luxusne svadobne saty Maggie Sottero
Model Saige. Šaty som zakúpila úplne nové s certifikátom od španielskeho výrobcu Maggie Sottero. Šaty sú vhodné na výšku od cca 160 do 170 cm (závisí od opätkov) a veľkosť 34-38. Je to kvalitný muśelín, dekolt pevne tvarovaný, na košíčky C-D (treba skúšať, dajú sa aj prispôsobovať) , s kvalitnými aplikáciami. Pôvodná cena výrazne vyššia, čo je možné odsledovať priamo u výrobcu. Vzhľa´dom k tomu, že šaty nebolo možné v príapde ich požičania upravovať na dĺžke, musela som ich zakúpiť a trošku skrátiť. Predávam teda ponížené o sumu, za ktorú by boli požičané. Pôvodná cena 1500€.