inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobné šaty Milla Nova

Kategória: Svadobné šaty

Predávam svadobné šaty značky Milla Nova, model Paula, kupované v salóne French Boulevard v Košiciach.
Vďaka dokonalej jednoduchosti tohto modelu (hladký satén), je možné šaty variabilne využiť. Ja som mala počas obradu na šatách ozdobný top požičaný zo salónu (viď foto). Šaty majú výstrih v tvare V s vypchávkami a hlboký výstrih na chrbte s korzetovým viazaním. Šaty je možné obliecť s kruhom alebo bez kruhu.
Šaty sú upravené na veľkosť 36-38, skrátené na výšku 165 cm + 10 cm opätok. Nádherná dlhá vlečka sa dá jednoducho skrátiť zachytením o gombíček na zadnej strane.
Šaty sú z čistiarne (využívanej svadobnými salónmi na šaty po vypožičaní) dokonale čisté.
V prípade vážneho záujmu zašlem viac fotiek, prípadne sa môžeme dohodnúť na osobnom stretnutí.
Svadobné šaty Milla Nova
Podobné inzeráty
Svadobné šaty Milla Nova Model Augusta
Ponúkam na predaj najprepracovanejší model značky Milla Nova z kolekcie Royal. Vrch šiat tvorí jemná, ručne robená čipka s kamienkami a perličkami. Telový tyl na koži takmer nevidno. Objemná sukňa je tvorená viacerými vrstvami tylu a čipky s dlhou vlečkou. Šaty sú v perfektnom stave profesionálne vyčistené. Šaty sú veľkosti 36, na výšku cca 172 cm. Ide o nezohnateľný model od značky Milla Nova. Šaty je možné vidieť v Bratislave. Poprosím len vážny záujem.
Svadobné šaty Milla Nova
Predám svadobné šaty Milla Nova veľkosť 36( moje miery -pás 62cm), šaty sú vo veľmi dobrom stave. K šatám ponúkam závoje, jeden farba ivory, druhý biela farba. Rovnako ponúkam aj biele, krátke popolnočné šaty ( veľkosť S ). Svadobné šaty 280 eur, závoje 40 eur, poplonočné šaty 60 eur.
Svadobné šaty Milla Nova Softy
Predám svadobné šaty značky Milla Nova kupované ako nové vo WeddingAvenue v BA. Oblečené 2x- svadba+svadobné fotenie. Šaty sú bez poškodení. Veľkosť - zmenšená 36 (moja bežná veľkosť xs-s). Šaty sú skracované na výšku cca 163cm+ 8 cm opätky. Šaty predávam spolu so závojom a kruhom. Pôvodná cena 2500€. Len vážny záujem.
Svadobné šaty Milla Nova
Predám svadobné šaty značky Milla Nova, veľkosti 36. Plus k šatám je samostatne aj dlhá sukňa ktorá sa dá pripnúť na svadobné šaty, k šatám som kupovala aj kruh aby držali svoj tvar. Šaty su ručne vyšívané. Kúpila som ich priamo v obchode Wedding Avenue v Bratislave. Pôvodná cena šiat bola 1100 eur plus kruh ktorý som si samostatne dokúpila za 50 eur. Šaty predám za 520 € vrátane sukne a kruhu, pri vážnom zaujme možná dohoda.
Svadobné šaty Milla Nova
+ dohoda možná. Svadobné šaty značky Milla Nova kupované v salóne Wedding Avenue. Sedia na veľkosť 36, dĺžka šiat upravená na výšku 168cm + 10 cm opätok. Šaty majú vlečku, ktorá sa dá vypnúť na pás (vtedy sa v nich dá tancovať až do rána). Šaty aj vlečka sa samozrejme dajú upraviť. Šaty sú šetrne čistené v čistiarni. Spodná časť vlečky má malé poškodenie od opätku, táto časť sa dá samozrejme upraviť u krajčírky. Trnava a okolie (možnosť priviesť šaty do BA)
Svadobné Šaty Značky Milla Nova Model Claudia
Ponúkame na predaj svadobné šaty značky Milla Nova model Claudia. Šaty boli kupované v obchode French Boulevard v KE. Manželka je prvou majiteľkou použitie boli len raz. Po svadbe boli šaty profesionálne vyčistené v čistiarní. Veľkosť 40 ale reálne je to skôr veľkosť 38. Šaty sú veľmi pohodlné, ľahké , materiál je veľmi kvalitný. Čipka je úplne jemna na dotyk ale pritom pevna. Šaty sú s vlečkou a skrátené na dĺžku cca 177 cm. V prípade ďalších informácií má kontaktujte na tel.čisle : a dohodneme detaily. Cena 590€ pri serióznom jednaní sa na cene vieme dohodnúť. Pôvodná cena šiat bola 1198€.