inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobné vešiaky

Kategória: Ostatné

Predám čisto nové drevené svadobné vešiaky/ramienka.
Sú bielej farby.
Mašličky Čierna - ženích
Biela - nevesta.
V prípade záujmu možné vyrobiť aj s ružovou.
Svadobné vešiaky
Podobné inzeráty
DREVENÉ VEŠIAKY
Predám luxusné drevené vešiaky tenké vešiaky á 3,5/ks hrubé vešiaky á 5,5/ks
Vešiaky
Ponúkame plastové vešiaky za 0,10€/ks, drevené vešiaky s logom za 0,50€/ks a drevené vešiaky bez loga za 1€/ks.
Vešiaky - štipcové vešiaky
Ponúkam na predaj 1. vešiaky rôzne farby a druhy. Je ich dokopy 300 kusov. Cena je 2,5 EUR/10 kusov. 2. vešiaky štipcové 36 cm, rovnaké. Štipce sú nastaviteľné od 10 do 35 cm. Je ich dokopy 200 kusov. Cena je 7 EUR/10 kusov. Email: wsamuel1988@ Posielam na dobierku, poštovné + 5 EUR. Osobný odber je možný u mňa po telefonickej dohode.
Zlaté  svadobné podbradníky a iné doplnky
1/ Zlaté svadobné podbradníky Zlatisté svadobné podbradníky pre nevestu a ženícha s potlačou zlatých šípových ruží. Podbradníky sú doplnené o lesklé srdiečka na znak lásky. Veľkosť: rozmer podbradníka je cca 25x25cm Cena: 21,90€ 2/ Zlaté pierka pre hostí Jemné béžové svadobné pierka pre hostí doplnené o stužku so zlatým lemovaním a zlatým štrasovým srdiečkom. Pierka sú svojou veľkosťou vhodné pre svadobných hostí. Pierko je dodávané so špendlíkom. Cena: 0,50€/kus 3/ Zlaté svadobné pierka pre rodičov Väčšie svadobné pierka z béžovej lesklej saténovej stuhy, lemované zlatou niťou a dozdobené zlatým "odznakom" s vlastným textom. Pierka sú svojou veľkosťou vhodné pre rodičov, svedkov, družbov, krstných rodičov, starých rodičov Pierka majú zo zadnej strany uchytenie zicherkou so širokým mostíkom pre lepšie držanie pierka na šatách/saku Veľkosť: výška pierka cca 9cm Cena: 2,80€/kus 4/ zlatý náramok pre družičku Náramok pre družičku je tvorený z bielych pivoniek, drobnej zelene, zlatých trblietok a zlatých koráliek. Náramok je tvorený na elastickej gumičke, ktorá sa prispôsobí viacerým veľkostiam obvodu ruky. Cena 3,60€/kus 5/ IVORY čipkovaný svadobný podväzok pre nevestu Podväzok z jemnej krásnej čipky s motívom kvietkov. Čipka neškriabe, je veľmi mäkká, elastická a dokonale sa prispôsobí veľkosti nohy. Na podväzkovom páse je pridaná štrasová lesklá ozdoba v tvare romantického malého kvietku. Cena: 18,95€
Svadobné doplnky
Svadobné vešiaky =} 7€ Svadobné podbradníky =} 15€ Náramky pre družičky 5ks =} 1,10€/ks Svadobné pierka v rôznych farebných kombináciách: malé: 0,25€/ks malé s čipkou: 0,30€/ks veľké: 0,70€/ks V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom prípadne SMS.
Svadobné doplnky
Svadobné vešiaky =} 7€ Svadobné podbradníky =} 15€ Náramky pre družičky 10ks =} 1€/ks Svadobné pierka v rôznych farebných kombináciách: malé: 0,25€/ks malé s čipkou: 0,30€/ks veľké: 0,70€/ks V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom prípadne SMS.