inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobný závoj krátky s nádhernou krajkou

Kategória: Svadobné šaty

Predám svadobný závoj s krásnou krajkou v bielej farbe za 20€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový.
*Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme.
*Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€.
*Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€.
*Ak hľadáte závoj na svadbu->>>
*Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty*
(ZA0018)
Svadobný závoj krátky s nádhernou krajkou
Podobné inzeráty
Svadobný závoj krátky s nádhernou krajkou
Predám svadobný závoj s krásnou krajkou v bielej farbe za 20€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>> *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty* (ZA0018).
Krásny dlhý svadobný závoj v bielej aj v IVORY farbe
Predám dlhý 3metrový svadobný závoj s krásnou čipkou. Závoj máme v dvoch farbách - v bielej aj v ivory farbe. Cena závoja je 50€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>> *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty* (ZA0014)
Krásny dlhý svadobný závoj v bielej aj v IVORY farbe
Predám dlhý 3metrový svadobný závoj s krásnou čipkou. Závoj máme v dvoch farbách - v bielej aj v ivory farbe. Cena závoja je 50€. Závoj je pripevnený na hrebienok. Nový. *Prosím nevolajte. Píšte maily. Ďakujeme. *Na dobierku posielame iba ak sa uhradí dobierka vopred na účet. Pri dobierke účtujeme poplatok 5€. *Poštovné a balné pri platbe vopred na účet je 2,90€. *Ak hľadáte závoj na svadbu->>> *Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty* (ZA0014).
Svadobný závoj
Predám katedrálny svadobný závoj zdobený krajkou, 3m dlhý, vo farbe ivory. Závoj je z veľmi príjemného jemného a kvalitnéjo šifónu.
Svadobný závoj Ivory
Svadobný závoj- Ivory, španielská čipka Predám nový jednovrstvový svadobný závoj kupovaný vo svadobnom salóne. Mala som ho iba na obrade ako nový bez poškodenia. Krásne vidieť cez neho účes a dole je zdobený bohatou španielskou čipkou. Pripevnenie na hrebienok. Dĺžka závoja je 165cm. Cena 69€
Nové svadobné šaty s krajkou 34-40
Predám krásne štýlové šaty zdobené krajkou, ktorá nádherne zdobí telo. Sú biele, tylové a nové. Tento štýl svadobných šiat môže byť s kruhovou spodničkou alebo aj bez nej. (Na foto sú šaty bez spodničky) Veľkosť 34-40, sú na viazačku, prispôsobia sa postave. Obvod cez prsia od 85cm. Obvod pása od 65cm do 83cm. Korzet je s košíkami. Šaty si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Perličky a flitríky v páse sa dajú vypárať alebo dať si cez ne svadobný opasok.(mám tiež na predaj) Taktiež krátka vlečka sa dá po úprave vypnúť alebo odstrániť. Na ľubovoľnú výšku nevesty, dĺžka sa dá upraviť. (šaty nie sú ukončené krajkou) Cena 580€ Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Prípadné požičanie. Možnosť dokúpiť dlhý závoj (2 mám na výber) a kamienkovú korunku. Môžete si ich prísť vyskúšať do Žiliny. Mám viacero krásnych svadobných a spoločenských šiat, vhodné aj ako popolnočné. Poprosím kontaktovať nižšie správou alebo sms.