inzercia, predaj, predám, bazár

sveter C&A 98, 2 ks

Kategória: Mikiny a svetre

predám svetríky veľ. 98, oblečený každý asi 3x. Cena spolu 6 eur.
sveter C&A 98, 2 ks
Podobné inzeráty
Elegantný sveter Mayoral
Predám elegantný chlapčenský sveter zn. Mayoral v tmavomodrej farbe, veľkosti 122. Sveter je z kvalitnej hrubšej tričkoviny, šálový golier, lemovanie a patent na rukávoch pletený z tmavo sivej vlny. Na spodku je tmavomodrý patent. Sveter je na štyri gombíky a má dve vrecká. Na prednej strane je vyšívaný ozdobný znak. Sveter je teplý a mäkučký. Predávam po jednom dieťati. Je v dobrom stave.
Sveter
Predám zelený sveter 4-5 rokov 3€, červený sveter 4-5 rokov 3€, oranžový sveter 4-5 rokov 2€, oranžový pletený sveter 2-3 rokov 4€. Len osobný odber Košice a okolie.
Sveter
Predám zelený sveter 4-5 rokov 3€, červený sveter 4-5 rokov 3€, oranžový sveter 4-5 rokov 2€, oranžový pletený sveter 2-3 rokov 4€. Len osobný odber Košice a okolie. Na maile nereagujem treba volať.
Dievčenské sako, svetre a tunika
Ponúkam na predaj dievčenské sako, sivé, ozdobné gombíky sa dajú odnímať, v.6/7r, ružová tunika, dlhšia s vreckami, v. 6/7r., červený sveter zn.Mayoral na zips, pásikový sveter na gombíky a opasok Sveter na zips s kapucňou a vreckami, v.128 Sveter na gombíky s kvetmi, v.18-24mesiacov Ružový sveter na gombíky s olemovaním, v.86
Sveter
Predám zelený sveter 4-5 rokov 3€, červený sveter 4-5 rokov 3€, oranžový sveter 4-5 rokov 2€, oranžový pletený sveter 2-3 rokov 4€. Len osobný odber Košice a okolie. Na maile a sms-ky nereagujem treba volať.
Chlapčenský pletený sveter Mayoral
Chlapčenský pletený sveter Mayoral Predám krásny chlapčenský pletený sveter s vysokým límcom, dvojitým zapínaním (na zips aj gombíky) a kapucňou. Kapucňa je dvojitá, futro tiež pletené. Farba bordová, veľkosť 122. Raglánový strih na spodku patentom. Dve našité vrecká s ozdobnými gombíkmi. Sveter je teplý a mäkučký. Predávam po jednom dieťati. Je v dobrom stave.