inzercia, predaj, predám, bazár

Svetla

Kategória: Terárijné zvieratá

Predam komplet osvetlenia 2x 50w predradniky Philips a žiarovky sun lux uv 50w
Žiarovky na výmenu hreju ale uvb už bude asi slabšie …set má rok pred tým cena okolo 160€
Predam za 50€ plus dohoda nemám už pre to využitie
Vhodne pre korytnačky Agamy chameleóny a iné tera zvieratká
Svetla
Podobné inzeráty
Meranie LED svetla, intenzity, presných farieb spektra
Ponúkam presné meranie jednotlivých zložiek spektra profesionálnym spektrometrom pre vaše terárium, paludárium, akvárium, akvaterárium, atď. Chcete vedieť či máte dostatočnú intenzitu svetla a hlavne jeho jednotlivé zložky z LED svetiel? Ako viete, či treba viac teplejšie alebo studenšie svetlo? (vizuálny graf jednotlivých vlnových dĺžok svetla, presné hodnoty CRI, SSI, TLCI, TLMF, TM-3015) Cena je za meranie + štandardne doprava 0,4 Eur/km.
Terárium pre chameleóna
Dobrý deň predám terárium pre chameleóna Jemenského používané v dobrom stave nezničené obidve svetlá fungujú aj vyhrievané aj klasické svetlá.
ARCADIA LED osvetlenie pre tarariá
"Arcadia Jungle Dawn LED Bar 51 W sada LED osvetlenie pre teráriá nové, iba odskúšané. Predám kompletná sada LED osvetlenia pre teráriá plné svetla a na osvetlenie rastlín a obyvateľov terária. Vlastnosti: elegantné a výkonné svietidlo technológia LED na zabezpečenie dostatku energie pre živé rastliny v teráriách vytvára osvetlené plochy, ktoré sú potrebné najmä pre púštne plazy a chameleóny. systém využíva najnovšiu technológiu ""Full Spectrum High Output"". diódy vyžarujú mimoriadny výkon 141 lúmenov/1 watt vďaka elegantnému reflektorovi sa svetlo šíri pod uhlom 120° určené na umiestnenie na drôtený kryt terária alebo na montáž do terárií a vivárií poskytuje veľa viditeľného svetla bez zahrievania veľmi dobre napodobňuje prirodzené viditeľné svetlo 6200 K vhodné na osvetlenie rastlín bez použitia nežiaducich červených a modrých diód vysoké hodnoty PAR, vysoké percento PUR, vysoký CRI osvetlenie je možné prepojiť a použiť kombináciu až 10 týchto svietidiel pripojovacie káble sú súčasťou balenia Špecifikácie: počet LED diód - 288 teplota farieb - 6200K výkon - 51 W svietivosť - 7638lm dĺžka kábla - 1,90 m rozmery - 87x4,5x6cm (d,v,š) V prípade vážneho záujmu viem doviezť na trase Ba- Liptovský Mikuláš "
terárium
Predám "dvoj podlažné" terárium s príslušenstvom (výhrevné podložky ,svetlá,zvlhčovač vzduchu, náhradné pozadie z umelých listov ..)celkový rozmer je výška 230cm, šírka 200cm, hĺbka 100cm. Vrchná časť v.155, š.200,ja. 100cm spodná časť v.60, d.150 plus úložný priestor 50cm u.100cm ... Cenu ponúknite
Velhad/Terarium
Dobrý deň, predám toto na mieru robené terarium s rozmermi 110×50×80cm (dך×v) Terarium má vo vrchnej doske zapustené 2× LED pásy (vidno na ft) dnes som dokupil a dorobil vyfrefnu žiarovku... Terarium je naozaj kvalitne spracované a má okolo 60kg ! Terarium má spodnú dosku bielu aby lepšie odrážala svetlo, spodna doska a bočné sú vo viške 10cm natreté náterom prostí vode a zasilikonovane spoje takže nieje možné aby dosty začali pučat… predám ho iba z hadom alebo iba hada !!! Had: velhad kráľovský (boa constrictor) Nr:11/2019- SAMEC-160cm. Had je veľmi kludnej povahy a nemá tendenciu utekať ! Keď mu čistom dám ho do deckej vaničky a tak si v pokoji leži. Had krmeny živou potravou… Aj keď je hladný je kľudný to zaručujem‼️ Modré svetlo je náhrada mesačného svetlá a môj had je pri nov veľmi aktívny a v noci aj rád a pekne lovi
Terárium pre plazy 60x45x45
Predám terárium pre plazy, korytnačky, chameleon, jašterov, atď... Používané 7 mesiacov, s príslušenstvom ako na foto (svetlá bez žiaroviek v hodnote 30e). Bez poškodení, dôvod predaja zrušenie chovu. Rozmery na foto, osobný odber PE (možnosť doviezť v okruhu 30km) alebo po trase PE-Bratislava. Malá dohoda na cene možná.