inzercia, predaj, predám, bazár

Svetre

Kategória: Svetre

Predám sveter obr. 1 zn. Hilfiger Denim, veľkosť č. XL, sedí na veľkosť L, obr. 2-3 sveter na zapínanie zn. V. Santen & V. Santen, nenoseny, cena každý za 25 €. Osobný odber v BA, poštou iba po prevode ceny a poštovného na účet.
Svetre
Podobné inzeráty
Nové značkové svetre
Zdravím, mam na predaj nové značkové svetre dôvod predaja: absolútne som netrafil veľkosť. Polo dva svetre (veľkosti sú na obrázku) 60€ cena za kus 30€ Tommy Hilfiger dva svetre 80€ cena za kus 40€ Louis Vuitton sveter cena 80€ Cena za všetko 150€
SVETRE do 3€
Predávam zachovalé svetre na zimu. Príjemné materiály. Väčšina veľkosť UNI (prispôsobivé). V prípade záujmu pomeriam. Ceny: 1. fialový (vlna, vhodný na telo/tielko, teplý) → 3€ 2. ružový (na telo) s čiernymi kvetmi → 1€ 3. modrý na zips → 1€ 4. kockovaný top/svetrík, elastický, predávam aj s opaskom (M) - > 3€ Ostatné svetre, ktoré sú na prvej fotke, sú už predané. Pozrite aj ďalšie inzeráty - predávam aj pánske svetre a dámske mikiny, šaty, vesty, bundy atď.
predám svetre- rôzne
Predám naseldujúce svetre: fialový: voľný bez gombíkov, veľkosť 34/XS, značka Amisu modrý: Esmara, veľkosť 36/S hnedý: Susimix, S/36 ružovkavý: Tezenis, S/36 melírovaný šedý: Bershka, M/38 Svetre sú bežne používané, avšak nikde nemajú dieru, určite poslúžia. V prípade zistenia podrobností kontaktujte prosím mailom.
Svetre
Predám 3 svetre za 15€ plus poštovné. Svetre sú v dobrom stave. Možné si vybrať sveter, vtedy cena 6€ za kus plus poštovné. Veľkosť S/36, pásikavý je veľkosť M, ale sedí skôr na S.
Svetre
Predam krasne svetre top stav Svetrove šaty čierne a sivé veľkosť S 4€ ks Oversize svetre sivé veľkosť uni 5€ ks Pri odbere všetkých spolu cena 15€
Juniorské/ pánske svetre Tommy Hilfiger
Predám tieto 2 minimálne nosené tenké svetre značky Tommy Hilfiger veľkosti XL junior (pánske XS-S) s kockovaným a pásikavým vzorom za cenu 8,90E/ks + poštovné. V prípade záujmu svetre premeriam.