inzercia, predaj, predám, bazár

Sviečka s včelieho vosku

Kategória: Umelecké predmety

Krásne voňavá sviečka z včelieho vosku.
Sviečka s včelieho vosku
Podobné inzeráty
Útulné a prírodné - drevené svietniky a sviečky z včelieho v
Rozjasnite svoj dom s našimi drevenými svietnikmi a sviečkami z včelieho vosku! Naše produkty sú ručne vyrobené z kvalitného dreva a včelieho vosku, aby vám priniesli najlepšiu kvalitu a krásu. Naše sviečky sú vyrobené bez škodlivých látok, aby boli zdravé a príjemné pre vás a vašich blízkych. Naše drevené svietniky sú vynikajúcim doplnkom do vášho interiéru, či už hľadáte niečo rustikálne alebo moderné. Materiál: drevo, včelí vosk Typ položky: Sviečka v drevenom svietniku Výška vymeniteľnej čajovej sviečky: 2 cm Výška drevenej sviečky: 12-14cm Priemer vymeniteľnej čajovej sviečky: 4 cm Priemer drevenej sviečky: 6 -9 cm Všetky sviečky sú vyrábané ručne, s použitím prírodných materiálov a pri dodržaní všetkých pravidiel výroby sviečok. Pre objednávku píšte na email ilonatkachenko82@ alebo sms na číslo
Drevená sviečka Fenix. Drevený svietnik.
Sviečka Phoenix je vyrobená z prírodných materiálov. Svietnik je vyrobený z borovicového dreva páleného ohňom. Sviečka je vyrobená z prírodného včelieho vosku s dreveným knôtom. Bezpečné horenie sviečky, spodok sviečky tvorí hlinená podložka.
Predám sviečky z včelieho vosku
Ponúkam na predaj sviečky z pravého včelieho vosku priamo od včelára. V prípade zaslania poštou je minimálny odber 5ks.
vianočná dekorácia - rôzne druhy
Vhodné aj ako darček aj ako vianočná dekorácia. - nové dekoračné črievičky pletené z kukuričného šúpolia 2€ - originálne sviečky zo včelieho vosku v tvare stromčeka 1€/kus - prasiatko pokladnička 2€ - anjelik ako držiak na sviečku 2€ - svätý obrazok panna mária a ježiš v drevenok rámiku s držiakom 17,5x12cm 2€/kus Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet. Mám v ponuke aj iné veci - pozri moje inzeráty.
Sviečky z voskovej medzistienky s mašľou
Ponúkame sadu sviečok zo včelieho vosku. ???????????????? Sada je z voňavých voskových medzistienok. Tradičný a ekologický materiál. Tieto sviečky Vám zaručene spríjemnia adventné týždne. ???? Dostupné farby: červená, žltá, tmavozelená, svetlozelená, bordová, modrá a oranžová. Každý si vyberie. ❤ Sada je z vysokých sviečok vo veľkostiach 7,5cm, 10,5cm, 13,5cm a 16,5cm - 16€. Priemer 4,5cm. Možné vyhotoviť aj vo veľkosti 6cm, 8cm, 10cm a 12cm v cene 12€. Sviečky vyrábame v rámci nášho včelárstva. Zasielame poštou, alebo cez zásielkovňu, prípadne osobný odber na Potôčkoch pri Trnave.
Sviečky z voskovej medzistienky
Ponúkame sadu sviečok zo včelieho vosku. ???????????????? Sada je z voňavých voskových medzistienok. Tradičný a ekologický materiál. Tieto sviečky Vám zaručene spríjemnia adventné týždne. ???? Dostupné farby: červená, žltá, tmavozelená, svetlozelená, bordová, modrá a oranžová. Každý si vyberie. ❤ Sada je z vysokých sviečok vo veľkostiach 7,5cm, 10,5cm, 13,5cm a 16,5cm - 8€. Priemer 3cm. Možné vyhotoviť aj vo veľkosti 6cm, 8cm, 10cm a 12cm v cene 6€. Sviečky vyrábame v rámci nášho včelárstva. Zasielame poštou, alebo cez zásielkovňu, prípadne osobný odber na Potôčkoch pri Trnave. Pri odbere nad 15€ dovoz v Trnave zdarma.