inzercia, predaj, predám, bazár

Sviečky zo včelieho vosku

Kategória: Ostatné

Dobrý deň ponúkam na predaj veľkonočné sviečky zo 100% včelieho vosku odlievané aj ručne točené.
4 kus zajačik 8 eur
3 kus macko so srdiečkom 1.50
9 kus srdiečko 2
2 kus malé vajíčka balenie obsahuje 3 vajíčka za 3.50
3 kus veľké vajíčko za 6
7 kus sviečka točná mala za 1.50
4 kus sviečka točená veľká za 4
5 kus sviečka točená za 3
10 kus sviečka točená za 2.50
17 kus sviečka točená 2
5 kus Ruža za 5
Osobný odber
Sviečky zo včelieho vosku
Podobné inzeráty
Sviečky zo včelieho vosku
SVIEČKY ZO VČELIEHO VOSKU - sú vyrobené z čistého včelieho vosku bez ďalších prísad. Domácnosť krásne osviežia svojou medovou upokojujúcou vôňou. Sviečky sú nielen krásne a voňavé ale navyše ľudskému organizmu prospešné. Prírodné sviečky z včelieho vosku sú už dlho známe pre svoje prečisťujúce účinky a prispievajú tak k zlepšeniu kvality vzduchu v miestnosti. Sviečka z pravého včelieho vosku pri horení vypúšťa záporné ióny, ktoré majú rovnaký účinok ako izbové rastliny a elektronické ionizátory. Pomáhajú tak čistiť vzduch od prachu, plesní, peľu a iných alergénov. Veľmi pozitívne pôsobia na zdravie človeka, dýchacie ústrojenstvo, zlepšujú koncentráciu, znižujú poruchy spánku, tíšia príznaky alergií, astmy, zvyšujú obranyschopnosť organizmu. Točené sviečky: 3cm x 6cm- 1€ x 12cm- 2€ x 18cm- 3€ x 24cm- 4€ 4,5cm x 6cm- 2€ x 12cm- 4€ x 18cm- 6€ x 24cm- 8€
Sviečky zo včelieho vosku
Ponúkam na predaj sviečky z včelieho vosku. V ponuke máme rôzne....popis aj s cenou nájdete na priložených fotografiách. Sviečky sú ručne točené z medzistienok a odlievané z včelieho vosku. Všetky darčekovo zabalím. Sú vhodné ako darček k narodeninám či k meninám, na Valentína alebo len tak pre potešenie. Okrem toho majú tieto sviečky prečisťujúce účinky - čistia vzduch. Zapálením sviečky sa môžeme zbaviť pachu, prachu, baktérií a preto sú vhodné aj pre alergikov.
Vianočné sviečky zo sójoveho vosku
Tieto sviečky sú vyrobené zo sójového alebo palmového vosku. Pri popise sviečok je uvedený vosk. Ale dá sa aj s vôňou. Stačí mi len napísať správu, pošlem zoznam vôni. 1. Vysoký stromček výška 15cm a šírka v najširšom mieste 11cm, hmotnosť 300g. Sójový vosk. 2. Sobík výška 9.5cm, dĺžka 8cm, hrúbka 2cm. Zo sójového vosku hmotnosť 70g. 3. Vločka priemer vločky 7cm, výška cca 2.2cm, z Palmového vosku má 70g 4. Macko má hmotnosť 135g, výšku 9cm, dĺžku cca 9cm a šírku cca 7cm. Je zo sójového vosku. 5. Vyšší domček má hmotnosť 226g, výška 11cm, dĺžka 5.5cm a šírka 5cm, je zo sójového vosku. 6. Nižší domček má hmotnosť 165g, výška 8cm, dĺžka 5.5cm a šírka 5.5cm, je zo sójového vosku. 7. Nápis Merry Christmas má hmotnosť 75g, výška 5.8cm, dĺžka 12cm a šírka 1.7cm. je z palmového vosku.
Sviečky z včelieho vosku
Párik prírodných sviečok z včelieho vosku, bez použitia syntetických prísad, zabalené do recykl. papiera, vyrobené vlastnoručne a s láskou pre vás. Vhodné ako milý darček pre blízkych, ako plamienok lásky pre zaľúbených, na aromaterapiu, zbavenie sa stresu a napätia, vyčistenie priestoru od negatívnej energie, alebo len tak pre vlastné potešenie. Sviečky z včelieho vosku pomáhajú čistiť vzduch, ktorý dýchame od prachu, plesní, peľu a iných alergénov. Čistý včelí vosk je tým pádom vysoko vhodný pre alergikov alebo osoby citlivé na vône. Farby sviečok podľa vášho želania: žltá, oranžová, červená, bordová, svetlá zelená, tmavá zelená, tmavá modrá. V prípade záujmu vyrobím množstvo podľa vašich potrieb.
Sviečky z včelieho vosku
Párik prírodných sviečok z včelieho vosku, bez použitia syntetických prísad, zabalené do recykl. papiera, vyrobené vlastnoručne. Vhodné ako milý darček pre blízkych, ako plamienok lásky pre zaľúbených, na aromaterapiu, zbavenie sa stresu a napätia, vyčistenie priestoru od negatívnej energie, alebo len tak pre vlastné potešenie. Sviečky z včelieho vosku pomáhajú čistiť vzduch, ktorý dýchame od prachu, plesní, peľu a iných alergénov. Čistý včelí vosk je tým pádom vysoko vhodný pre alergikov alebo osoby citlivé na vône. Farby sviečok podľa vášho želania: žltá, oranžová, červená, bordová, svetlá zelená, tmavá zelená, tmavá modrá. V prípade záujmu vyrobím množstvo podľa vašich potrieb.
Adventné sviečky zo včelieho vosku
Sviečky zo včelieho vosku s krásnou vôňou na váš adventný veniec. Cena záleží od výšky a farby sviečok. Priemer sviečok cca 3 cm. Žlté sviečky: výška 6,8,10,12 cm cena 7,80 € výška 8,12,16,18 cm cena 10,90€ výška 14 cm 11,40 € Fialové sviečky. 6 cm 8,5 cm 13 a 15,5 cm cena 9,70 € výška 7,9,12,14 cm cena 9,60 € Červené sviečky: výška 6,8,10,12 cm cena 8 € 8,12,16,18 cm cena 11,20 € V prípade záujmu vám vyrobím i iný rozmer. K cene je potrebné pripočítat i poštovné. Na dobierku neposielam. Je možný i osobný odber v Tn. Odlievané sviečky na poslednej foto.