inzercia, predaj, predám, bazár

Svietidlá do kazetového stropu 60x60cm

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám 15ks svietidiel, z toho je 12 funkčných aj s trubicami a 3 na náhradné diely. Cena komplet 80€+preprava a jednotlivo po kuse 7€ + preprava.
Svietidlá do kazetového stropu 60x60cm
Podobné inzeráty
Predam svietidla do kazetoveho stropu
Predam tieto svietidla do kazetoveho stropu. Svetla su funkcne a demontovane. Pocet 10ks.
Svietidla do kazetoveho stropu alebo podhladu na 4 neonky
Predam svietidla vhodne do kazetoveho alebo sadrokartonoveho stropu. Rozmery 60x60 cm. Na 4 neonove trubice 60 cm dlzky. Cena je spolu s trubicami.
Svietidlo rastrové do kazetového stropu
Predám rastrové svietidlá určené do kazetového podhľadového stropu 60 x 60 cm. Relektor: poniklovaný plech, elektronický predradník EVG. K svietidlám sú zdarma žiarivkové trubice 4 x 18 W. Cena jedného svietidla 10 €, k dispozícii 12ks. V prípade odberu všetkých 12ks zvýhodnená cena 100 €. Osobný odber na predajni AVEKO, železničná 12, Vrútky
STROPNÉ SVIETIDLA DO KAZETOVÉHO ´KARTÓNOVÉHO STROPU
Predám svietidlá do sádrokartónového kazetového stropu - zapustené (presne miesto jednej kazety), vo veľmi dobrom stave, plne funkčné. 4 x 18 W trubice (nie sú súčasťou). Spolu mám 25 ks, predám aj po menších množstvách. Za celý odber - zľava. Cena za 1 ks = 5,00 €.
STROPNÉ SVIETIDLA DO KAZETOVÉHO ´KARTÓNOVÉHO STROPU
Predám svietidlá do sádrokartónového kazetového stropu - zapustené (presne miesto jednej kazety), vo veľmi dobrom stave, plne funkčné. 4 x 18 W trubice (nie sú súčasťou). Spolu mám 25 ks, predám aj po menších množstvách. Za celý odber - zľava. Cena za 1 ks = 4,- €
Predam svietidla do kazetoveho stropu
Predam svietidla do kazetoveho stropu aj s trubicami. Trubice 4x14V. Plne funkcne, skvely stav, 18ks.