inzercia, predaj, predám, bazár

Svietidlo stropné

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám temer nové svietidlo na strop v metalicko strieborno-modrom farebnom prevedení na 4 ks úsporných žiaroviek 40 W. Priemer okrúhlej časti je 29 cm.
Nehodí sa nám do nového interiéru
Svietidlo stropné
Podobné inzeráty
Solárne 100LED nástenné svietidlo so senzorom
MODERNÁ NÁSTENNÁ LAMPA LED SOLARNÁ NÁstenná LAMPA DOUBLE 100 LED - 3 režimy svietenia Nástenné svietidlo je možné použiť na osvetlenie brán alebo domu, v záhradách a na akomkoľvek inom mieste, kde je veľa slnečného svetla. Môže byť použitý ako osvetlenie alebo ako dekoratívny prvok. Solárne svietidlo nabité solárnym panelom nám poskytuje bezplatné osvetlenie po celý rok. Nevyžaduje sa žiadna elektroinštalácia. Má režim automatického spustenia po zotmení. Doba jedného cyklu svietenia po detekcii pohybu je 30 s. Svietidlo má osvetľovacie bočné moduly Vonkajšie svietidlo - LED SOLAR s výkonom 1W, namontované na steny domu alebo stromy. Svietidlo má batériu-akumulátor dobíjanú slnečným žiarením. Svietidlo a solárna časť tvoria jeden celok, čo uľahčuje inštaláciu a obsluhu. svietidlo je vybavené snímačom pohybu a súmraku. Svietidlo je možné použiť aj v interié určené na osvetlenie priechodu v dome alebo záhrade. Má vypínač OFF/ONN Lampa sa veľmi jednoducho montuje, nevyžaduje žiadne náradie ani kabeláž, svietidlo stačí priskrutkovať skrutkou alebo prilepiť obojstrannou páskou na vybraný povrch. 3 pracovné režimy!! V hornej časti svietidla je solárne so senzorom súmraku po zotmení sa hlavné svetlo aktivuje, keď senzor zaznamená pohyb do 4 metrov a vypne sa po 25 sekundách, keď pohyb zmizne Trieda tesnosti IP65 nám dáva možnosť namontovať svietidlo na nezastrešené miesta. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba svetla: studená biela 6000 - 6500 K Batéria: 1800mAh 5,5V, 1W Typ diódy: SMD 2835 Svetelný tok 600/Lm Vybavený súmrakom a detektorom pohybu Výkon: 100lm Počet LED diód: 100 (35 x 2 predné, 15 ks pravá strana, 15 ks ľavá strana) Dosah snímača pohybu: 3M - 5M Doba svietenia: V závislosti od aktivovaného režimu Uhol lúča: 270 stupňov Zapínač/vypínač: Áno Stav: Úplne nový Sada: Solárna lampa Originálne balenie: Áno Certifikáty: CE, RoHS Vrátane montážnej sady!!
LED Stropné svietidlo
predam Rabalux 5057 - LED Stropné svietidlo CARMELA LED/50W/230V, svietidlo je nepouzivane, realne foto poslem na vyziadanie " svietidlo luster lampa led ziarovka vintage retro led svietidlo stropne svietidlo eglo globo rabalux "
EGLO Stropné svietidlo AURIGA (86239)
Predam dizajnové stropné svietidlo AURIGA elegantného hranatého tvaru v krásnej bielo-striebornej farebnej kombinácii. Svietidlo je vyrobené z ocele s matným povrchom a bieleho skla a obsahuje 1 päticu typu R7S pre halogénový svetelný zdroj s maximálnym výkonom 100 W. Nádherný kúsok pre váš moderný interiér. Svietidlo možno použiť aj ako nástenné. POVODNA CENA: 75e BONUS - 2ks nahradnych ziaroviek. Rozmery 385 mm x 385 mm x 65 mm (dĺžka x šírka x hĺbka), materiál matná oceľ a biele sklo, farba strieborná a biela. Zdroj je súčasťou balenia. – mimoriadne krásny dizajn, atraktívna kombinácia ocele a skla - určené pre 1 halogénový zdroj v pätici typu R7S s maximálnym výkonom 100 W - trieda ochrany 1 – ochrana pred úrazom elektrickým prúdom je zaistená základnou izoláciou a spojením neživých častí spotrebiča s ochranným vodičom siete - Krytie IP 44 Svietidlá na strop aj stenu Stropné svietidlá sú asi najviac používané svietidlá. V minulosti bolo pravidlom, že miestnosť bola osvetlená jedným stropným svietidlom, spravidla umiestneným uprostred. To samozrejme dnes neplatí a stropné svietidlá sú iba súčasťou všetkých ostatných typov svietidiel. Stropné svietidlá sú vyrábané od tých najjednoduchších za pár desiatok korún, až po svietidlá luxusné, dizajnové, ktoré sú určené pre náročného zákazníka.
Závesné stropné LED svietidlo
Predám hliníkové stropné LED svietidlo. Svietidlo je plnefunkčné. Jedná sa o závesné stropné svietidlo s minimálnou výškou 95cm (od stropu) s možnosťou predĺžiť vzdialenosť od stropu ku svietidlu. - Rozmery spodnej svietiacej lišty: 116x8x1 cm Zdroj svetla: 4 x LED 4.5 Watt - Jedná sa o úsporné svietidlo so skvelou svietivosťou. Pri vážnom záujme možnosť dovozu v blízkom okolí alebo odoslanie cez Zásielkovňu/Paketu.
LED stropnica
Predám veľké kvalitné LED svietidlo značky ZUMTOBEL s vysokou životnosťou a s možnosťou montáže na strop,stenu,alebo aj visiac na oceľových lankách. Komplet celá lampa je z hliníkového lakovaného plechu,okrem plastového mliečneho krytu.Pôvodná cena 1.900 - 2.300 eur. Nové,nepoužité,zabalené. Na fotkách je rozbalené svietidlo menších rozmerov.Inak je všetko identické.Závesnú sadu mám k dispozícii v cene. Viac info v popise,alebo viď link. Menšie lampy sú tiež v ponuke.Kontaktovať prosím mailom.Po dohode viem doviezť po trase Žilina,Rajec,Prievidza,Partizánske,Topoľčany,Nitra,Trnava. V prípade seriozneho záujmu sa ozvem. Informácie o produkte "Zumtobel LED stropné svietidlo Onda2 P D1150 Led14000 830 Lde Wh" Dekoratívne difúzne LED okrúhle svietidlo s opálovým krytom pre závesnú montáž. Výkon svietidla: 96 W, DALI ovládateľné svietidlo s LED meničom, životnosť LED 50000 h do poklesu svetelného toku na 90% počiatočnej hodnoty. Farebná tolerancia (počiatočná MacAdam): 3. Svetelný tok svietidla: 14110 lm, svetelná účinnosť svietidla: 147 lm/W. Farebné podanie Ra > 80, farebná teplota 3000 K. Hliníkový kryt, biely lak. Plastový kryt, opál v polymetylmetakryláte so saténovou úpravou, pevne pripevnený k rámu. Vrátane elektronického LED prevodníka pre DALI ovládanie. Svietidlo káblové bez halogénov. Rozmery: priemer 1150 x 85 mm Hmotnosť: 18 kg, závesnú sadu s príslušnou dĺžkou kábla je potrebné objednať samostatne.
LED svietidlo
Predám kvalitné vstavané zápustné LED svietidlá značky ZUMTOBEL s vysokou životnosťou o rozmeroch 60x60cm.Nové,nepoužité,zabalené.Montážna sada zahrnutá už v cene.K dispozícii sú svietidlá s farebnou teplotou 4000K.Bližšie info v popise,alebo viď link. Pôvodná cena 270-300 eur.Kontaktovať prosím mailom. Po dohode viem doviezť po trase Žilina,Rajec,Prievidza,Partizánske,Topoľčany,Nitra,Trnava,Bratislava. V prípade seriozneho záujmu sa ozvem. Informácie o produkte "Zumtobel LED zápustné svietidlo MIRL LAY LED3800-830 M625Q WB EVG KA" Modulárne LED zapustené stropné svietidlo so šošovkovou optikou. Výkon svietidla: 25,7 W, s LED meničom, životnosť LED 50 000 hodín do poklesu svetelného toku na 95% počiatočnej hodnoty. Farebná tolerancia (počiatočná MacAdam): 3. Svetelný tok svietidla: 3670 lm, svetelná účinnosť svietidla: 143 lm/W. Farebné podanie Ra > 80, farebná teplota 3000 K. Svietidlo so symetrickým veľmi širokým rozložením (široký lúč). Ovládanie svetla pomocou štvorcovej optiky, neoslňujúca distribúcia svetla s UGR < 19="" a="" l65="">< 3000="" cd/m²="" v="" súlade="" s="" en="" 12464,="" nízka="" citlivosť="" na="" nečistoty="" a="" jednoduché="" čistenie,="" svietidlo="" s="" elektrickým="" pripojením="" zvonku,="" inštalácia="" ako="" čistá="" položená="" vo="" svietidle="" pre="" modulové="" stropy="" s="" viditeľným="" nosným="" systémom,="" puzdro="" z="" oceľového="" plechu="" v="" bielej="" farbe="" .="" svietidlo="" drôtové="" bezhalogénové,="" rozmery:="" 623="" x="" 623="" x="" 38="" mm,="" hmotnosť:="" 4,26="">