inzercia, predaj, predám, bazár

SVIETNIKY NA VIANOCNY STOL.P.D.

Kategória: Starožitnosti

PONUKAM STRIEBORNY 5 RAMENY SVIETNIK 25 EUR.DREVENO MOSADZNY 3 RAMENY 15 EUR.MOSADZNY 7 RAMENY 25 EUR.DREVENO MOSADZNY 5 RAMENY 20 EUR.
SVIETNIKY NA VIANOCNY STOL.P.D.
Podobné inzeráty
Mosadzné vázy, svietniky
Predám mosadzné vázy a svietniky.Gong 16 €,vázy a svietniky 9€/ks, malé svietniky 5€/ks.Všetko spolu 60€.Predám aj jednotlivo.
Svietniky rozklikaj
Svietniky. 3 pohárové svietniky, cen spolu 3,50 €. Súprava mramorových svietnikov, cena 20€. Ručně vyrezávaný svietnik 33x36 cm, cena 25 €. Svietnik makovica 12 cm, cena 3€. Modrý s figovou sviečkou, cena 10€.
Veľké párové päť-plamenné svietniky
Veľké párové päť-plamenné svietniky Párové päť-plamenné svietniky materiál striebrená mosadz, vyleštené do mosadze, krásny stav s patinou Obdobie: 1885-1920 Rozmery: šírka: 33 cm, výška: 35 cm Stav: pekný nálezový, patina Cena: 170,00 € / kus Pozrite si aj moje ostatné ponuky Predmety odosielam na dobierku
Svadobná výzdoba, mosadzné svietniky prenájom
Zapožičiam mosadzné svietniky, vázičky a malé misky ako dekoráciu na oslavu, či historickú svadbu. Cena prenájmu je 1€ za kus na víkend za čisla 1-12, čislo 8 za 3 eurá. Viacramenný svietnik na 7 sviečok je modulárny, ramená sa dajú ubrať, požičanie 5€/víkend (číslo 13). Svietniky je potrebné vrátiť očistené od vosku, tak ako ich dostanete. Odporúčam kvalitné nestekajúce sviečky, aby ste ušetrili aj obrus. Je to krásna dekorácia, ale na toto treba dať pozor. Cena za požičanie všetkého (posledná a predposledná fotka) je 23 eur + poštovné späť. Nie je na predaj.
staré obrazy + svietniky Rosenthal na predaj...
ponúkam na predaj rôzne staré obrazy + dobové ručne maľované porcelánové svietniky renomovanej značky Rosenthal...( foto 1 + 2 - prírodovedné obrázky z roku 1836 )...cena za kus - 10 euro...( foto 3 + 4 - mini akvarel podpísaný autor Santíni 1983 )...cena - 10 euro...( foto 5 + 6 + 7 - tri sakrálne obrazy podpísaný F.Granec )...cena 10 euro za kus...( foto 8 + 9 - svietniky svetoznámej manufaktúry Rosenthal )...cena za kus - 15 euro...všetky obrazy aj porcelán sú v TOP stave kvality bez akýchkoľvek poškodení...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!! + poštovné...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 70 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...
Svietniky rozklikaj
Svietniky. 3 pohárové svietniky, cen spolu 3,50 €. Súprava mramorových svietnikov, cena 20€. Ručně vyrezávaný svietnik 33x36 cm, cena 25 €. Svietnik makovica 12 cm, cena 3€. Modrý s figovou sviečkou, cena 10€.