inzercia, predaj, predám, bazár

Světlo Jawa Pionýr 555 - nové, top stav

Kategória: Starožitnosti

Prodám originální přední optickou vložku pro motocykl Jawa Pionýr 555. Jedná se o originální díl, vyrobený v období Československa. Nejspíše od novoty ležela na půdě a nebyla nikdy použita. Stav viz foto, na vyžádání mohu vyfotit a poslat více fotek. Má pár drobných škrábanců.

Možnost osobního odběru na trase Čadca - Žilina - Ružomberok - Liptovský Mikuláš - Poprad - Prešov - Vranov nad Topľou - Humenné a Snina, po dohodě možno dovézt v rámci okresu Snina, případně zaslat poštou nebo přes Packetu (platba předem na účet vč. poštovného, možnosti platby jsou prostřednictvím SEPA platby na účet u české banky, případně na euro účet v Revolutu).

Neváhejte a podívejte se i na mé další inzeráty, mohlo by Vás zaujmout i něco dalšího.

Zboží je bez záruky.
Kupující má možnost si zboží před zakoupením prohlédnout a vyzkoušet.
Koupí zboží kupující akceptuje jeho stav a kvalitu.
Světlo Jawa Pionýr 555 - nové, top stav
Podobné inzeráty
Starožitný fotoaparát Pionýr
Predám starožitný fotoaparát Pionýr na kinofilm, plne funkčný vo výbornom stave s originálnym koženým puzdrom. Cena 40 eur Môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Starožitný fotoaparát Pionýr
Predám starožitný fotoaparát Pionýr na kinofilm, plne funkčný vo výbornom stave s originálnym koženým puzdrom. Cena 40 eur V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Fotoaparáty
Predám retro fotáky Corina a Pionýr. Stav ako vidíte na fotkách. Viem osobne doniesť smer NM-NR alebo smer NM,TN,PU,BT,ZA,MT,RK a LM, podľa dohody. INFO : Číslo je vymyslené! Píšte prosím maily cez odpíšem spať, kvôli práci na tel. a sms nereagujem.
Retro hračky socializmus
Staré plechové hračky z obdobia socializmu, žltý macko nepoškodený cena 15€ plechové koľajnice k vláčiku 10€ plechová piecka 20€ starý bakelitový fotoaparát pionýr 20€ plechový , samopal a časť plechového auta 10€ alebo všetko spolu 50€ vrátane poštovného
Predám starožitné fotoaparáty .
Ponúkam starožitný fotoaparát. 1. Fotoaparát ALTISSA za 188€ o. 1-4 Vyrobené v Nemecku. 2. Fotoaparát Pionyr za 88€ o. 5-8 Vyrobené v Československu. Funkčnosť fotoaparátu neznáma . Neviem ako to funguje. Je k tomu originálne púzdro .
Retro hračky socializmus a bakelit foťák
Stará hračka z obdobia socializmu, plechová piecka 20€ starý bakelitový fotoaparát pionýr 20€ plechový , samopal a časť plechového auta 10€