inzercia, predaj, predám, bazár

Světlo na kolo Kellys

Kategória: Súčiastky a diely

Prodám nove, zabalené světlo na kolo / koloběžku Kellys KSL-304. Včetně originální krabičky a příslušenství. Možnost poslání.
Podívejte se na moje další inzeráty.
Světlo na kolo Kellys
Podobné inzeráty
Predstavec Kellys KLS Alm/En, 45mm, 31,8mm
Predám v podstate nový predstavec Kellys KLS ALM/EN 31,8mm v dĺžke 45mm. Bol namotovaný na biku no po jednej jazde išiel dole (pre mňa nevhodná dĺžka). Osobný odber v LM a okolí, po dohode zasielam na dobierku. Cena 15 eur (nový je momentálne za 21.99) + poštovné. Kontakt cez mail, tel. č. vymyslené.
Shimano Deore M6100 kazeta, 12-kolo, 10-51T
Predam novu Shimano Deore M6100 kazetu, 12-kolo, 10-51T. Nejazdena, zhodena z noveho biku.
Lezyne zadné svetlo Strip PRO Alert Drive 300lm
Výkonné zadné svetlo Strip PRO Alert Drive má okrem prvotriedneho denného režimu Daily Flash so svietivosťou 300 lumenov aj funkciu brzdového svetla. Zadné svetlo STRIP PRO ALERT upozorní ostatných účastníkov cestnej premávky, že ste spomalili a brzdíte. Svetlo má pohybový senzor, nepotrebuje žiadnu špeciálnu inštaláciu. Svetlo sa nabíja cez USB kábel. K svetlu dám aj náhradné originál úchytky (2ks) a tiež origo náhradný vymedzovák na aero typ sedloviek. Je v 100% stave, nemá ani škrabanec. Pripajam video test: Je ešte 1 rok v záruke, kupovaný v Sade Sport v Považskej Bystrici. Dôvod predaja - kúpil som si Garmin radar Varia.
Ram kellys swag 17.5
Predam enduro ram kellys swag vel 17,5na 27.5kolesa ram bol opravovany vid foto prasklina bola ako ide sedlova trubka tam sa vlozil kusok trubky z alu6061 a zavaril malo by to drzat =)
Riaditka Kellys
Predam riaditka kellys advanced 720mm
Pumpa na bicykel Kellys
Dobrý deň, predám málo používanú pumpu na bycikel Kellys.