inzercia, predaj, predám, bazár

Swarovski luster

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám Swarovski kryštálový luster priemer je 53cm.
Je uschovany zabalený a odložený na ďalšie použitie. Minimálne používaný,je krásny a má číre kryštály Swarovske očarí priestor ako má.

Luster,Led,Svetlo,obývačka,stropne,Svietidlo, Moderne.
Swarovski luster
Podobné inzeráty
Swarovski luster
Predám Swarovski kryštálový luster priemer je 53cm. Je uschovany zabalený a odložený na ďalšie použitie. Je krásny a má číre kryštály Swarovske očarí priestor ako má. Luster,Led,Svetlo,obývačka,stropne,Svietidlo, Moderne.
Rustikálny 6 ramenný a Drevený retro luster.
Predám rustikálny 6 ramenný elektrický sviečkový luster. 2 obvody., 6 ramenný sviečkový luster na reťazi. Zachovalý, plne funkčný. Káblovaný na 2 nezávislé obvody, 3 + 3. Kompatibilný s LED žiarovkami. Mosadzné časti, medzikusy. Závesný. Výška 30 cm bez závesnej reťaze, priemer 50 cm. Luster nesie známky použitia. Všeobecne dobrý stav. Cena: 50 eur ......................................... Drevený retro luster, lampa, svietidlo. Rozmery 45 cm x 40 cm. Kompatibilné s LED žiarovkami. Cena: 20 eur. Platí do zmazania. Inzerát platí do zmazania.
Luster RETRO plne funkčný nepoškodený,
Starodávny luster Lustre na strop Ponúkam na predaj starodávny luster,viď foto. Luster je nepoškodený v TOP TOP stave, zlaté časti sú kovové, gule sklenené, kábly s visiacou časťou lustra sa dajú ešte spustiť,alebo skrátiť,tým pádom najdlhšia čásť lustra meria-90 cm,visiaca čásť. Luster sa dá dobre na pevno namontovať, dá sa poslať poštou CENA+POŠTOVNÉ.
Nový zlatý luster na 8 žiaroviek
Predám nový, nikdy montovaný, zlatý luster na 8 žiaroviek, kúpený na nemeckom Amazone. Nastaviteľná výška pomocou pridavných tyčiek. Na mojich prvých 2 fotkách ho máme na najnižšej úrovni. Dôvod predaja: tento luster máme v 4 izbách ale nakoniec nad jedálenský stôl sme sa rozhodli kúpiť kryštálový luster, tak tento v poradí piaty predávame. Cena: 70€/luster + 8x6€=48€/žiarovky LED E27 1055 Lumenov z IKEA - úplne nové Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice.
Swarovski luster
Predám Swarovski kryštálový luster priemer je 53cm. Je uschovany zabalený a odložený na ďalšie použitie. Je krásny a má číre kryštály Swarovske očarí priestor ako má.
Luster Rábalux TESSA - Tiffany štýl
Ponúkam na predaj luster z vitrážového skla v štýle Tiffany. Luster je od Maďarskej firmy Rábalux veľmi pekne a kvalitne spracovaný. Rozmery: Výška: 68cm Priemer: 45cm Luster je používaný, ale vo vynikajúcom stave (viď foto) Pôvodná cena bola cca.170.-€ Osobné prevzatie možné v Prešove. Vzhľadom ku krehkosti posielam len na Vašu vlastnú zodpovednosť.