inzercia, predaj, predám, bazár

Swatch How majestic

Kategória: Hodinky

Predám nové, nerozbalené hodinky k 70 výročiu panovania kráľovnej Alžbety II na čele britskej monarchie. Cena 200€, prosím kontaktovať SMS alebo mailom.
Swatch How majestic
Podobné inzeráty
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Uranus”
Vhodné aj ako Vianočný darček Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Uranus” Skladom ihneď k odberu ! Kupované v originálnom Swatch store v Rakúsku, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesiacova medzinárodná záruka. Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. V ponuke aj iné modely z kolekcie Moon Swatch. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Mercury”
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Mercur” Kupované vo Swatch store, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesiacova medzinárodná záruka. Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. V ponuke aj iné modely z kolekcie Moon Swatch ktoré z dizajnovo vychádzajú z modelu Speedmaster. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Moon”
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Moon” Kupované vo Swatch store, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesiacova medzinárodná záruka. Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. V ponuke aj iné modely z kolekcie Moon Swatch ktoré z dizajnovo vychádzajú z modelu Speedmaster. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Sun”
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to SUN” Kupované vo Swatch store, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesiacova medzinárodná záruka. Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. V ponuke aj iné modely z kolekcie Moon Swatch ktoré z dizajnovo vychádzajú z modelu Speedmaster. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Jupiter”
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Jupiter” Kupované v originálnom Swatch store v Rakúsku, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesiacova medzinárodná záruka. Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. V ponuke aj iné modely z kolekcie Moon Swatch ktoré z dizajnovo vychádzajú z modelu Speedmaster. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Venus”
Hodinky Swatch x Omega MoonSwatch “Mission to Venus” Kupované v originálnom Swatch store v Rakúsku, vzťahuje sa na ne Swatch 24 mesiacova medzinárodná záruka. Hodinky nové, nenosené, s pôvodnými fóliami, certifikátom pravosti a dokladom o kúpe/záručným listom. V ponuke aj iné modely z kolekcie Moon Swatch. Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno