inzercia, predaj, predám, bazár

Sword Art Online Anime 1 + 2 Seria Bluray

Kategória: Video, DVD prehrávače

Predam Swort Art Online Anime

1. Seria standard, bluray
2. Seria Collectors edition Bluray + DVD + guide book

UK edicie, takze iba EN titulky.
Sword Art Online Anime 1 + 2 Seria Bluray
Podobné inzeráty
Zbierka DVD a Bluray
Ponúkam na predaj jedinečnú zbierku DVD a Bluray jednotlivo, alebo aj všetky spolu. Možný osobný odber v DNV, alebo na dobierku. Ghost in the shell - anime serial + 2 filmy Game of Thrones - Bluray - prva séria ENG Black lagoon - Robertas blood trail - anime Devil May Cry - seriál 12 častí - anime Dantes inferno - anime - ku hre Dead space - anime - ku hre Predátori Tekken Terminátor salvation Špinavý trik Tí druhí Sedem - nemecká verzia Blade 2 Čarodejnica Resident Evil 3 - 5 Votrelec - Bluray - kolekcia 1 - 4 - predané Planéta teror - predané Tropická búrka - predané Mad Max - Bluray - aj 3D verzia - predané AVP 2 - predané
Game Of Thrones Limited Edition Steelbook Bluray 1-4 ENGLISH
Nerozbalené verzie v pôvodnom znení s anglickými titulkami v bluray kvalite, Dolby Atmos. (Bez českého/slovenského dabingu a bez CZ/SK tituliek). Každá obsahuje gravírovaný erb v podobe magnetickej pečate,(Sigil magnet) odnímateľný zo steelbooku. Game Of Thrones -Limited Edition Steelbook Bluray - komplet prvá sezóna. Cena 55e. Game Of Thrones -Limited Edition Steelbook Bluray - komplet druhá sezóna. Cena 55e. Game Of Thrones -Limited Edition Steelbook Bluray - komplet tretia sezóna. Cena 55e. Game Of Thrones -Limited Edition Steelbook Bluray - komplet štvrtá sezóna. Cena 55e. Osobné prevzatie v BA, dobierka + 6e / Poštovné pri platbe prevodom na účet vopred + 4e. Inzerát je aktuálny do jeho zmazania.
Predam No Game No Life anime Limited Edition
Predam No Game No Life anime Limited Edition 2x BD + 2x DVD + 3x CD Sountrack + ART prints vo vybornom stave, UK edicia, takze iba EN audio/titulky
Predam Akame Ga Kill anime, limited edicia 1+2
Predam Akame Ga Kill Limited edicia 1 + 2 seria, vo vybornom stave. 1. seria - 3x DVD, 2x BD, artbook, plagat, nalepka, tetovacky 2. seria - 3x DVD, 2x BD, artbook, 3x CD Soundtrack UK edicie, takze iba EN zvuk atitulky.
TONGVEO 4K/konferenčná/webkamera/webová/videokamera
4K pre konferenčnú miestnosť s duálnymi mikrofónmi a reproduktorom, počítačová videokamera so širokouhlým automatickým rámovaním AI pre streamovanie schôdzok, Microsoft Teams, Zoom, OBS, PC 124° ŠIROKÚHLA 4K WEBKAMERA S VSTAVNÝM DUÁLNYM MIKROFONOM A REPRODUKTOROM. Buďte počuť hlasno a jasne vďaka ultracitlivému všesmerovému mikrofónu. Upgradujte svoje počítačové kamery o profesionálnejšiu prémiovú webovú kameru s vernými farbami v rozlíšení 4K. Táto webová kamera s automatickou korekciou slabého osvetlenia vám umožní vyzerať ostro za zlých svetelných podmienok. Riešenie pre videokonferencie so širokouhlým objektívom zviditeľní každého v zábere. 4K WEBOVÁ KAMERA S AUTOMATICKÝM RÁMOVANÍM POMOCOU AI SO ŠPECIÁLNYM KLIPOM PRE POČÍTAČ alebo SMART TV. Webová kamera s umelou inteligenciou je vybavená 4K obrazovým snímačom a rozpoznávaním tváre, neustále sledujte a zameriavajte sa na reproduktor. Vylepšené mikrofóny s režimom redukcie šumu s reproduktorom znižujú hluk na pozadí. Jasnejšie zachytia hlasy všetkých účastníkov. Klip na webovú kameru, ktorý je špeciálne navrhnutý pre umiestnenie na väčšej TV alebo monitor pre skupinové konferencie, môže bezpečne držať na silnejšej televíznej obrazovke alebo monitore. INŠTALÁCIA VIDEOKONFERENČNEJ WEBKAMERY JE RÝCHLA A ĽAHKÁ. Webová kamera je automaticky rozpoznaná počítačom bez nutnosti inštalovať softvér alebo ovládače. Kamera konferenčnej miestnosti 4K s citlivými mikrofónmi efektívne zachytáva hlas. Stačí pripojiť webovú kameru k počítaču, chytrej televízii alebo notebooku cez port USB a ste pripravení okamžite začať videokonferenciu so svojimi známymi video aplikáciami a našou webovou kamerou. KOMPATIBILNÉ S VÄČŠINOU PC, MAC, LAPTOPOV A KONFERENČNÝCH APLIKÁCIÍ. Či už voláte z domu alebo máte schôdzky s kolegami v kancelárii, naša webová kamera pre videokonferencie môže fungovať s akýmkoľvek softvérom online streamovacej kamery, Zoom, Skype, Google hangout, OBS, Cisco WebEx, Microsoft Team, GoToMeeting, BlueJeans a atď. jednoduchá streamovacia webová kamera, ktorá dobre funguje s počítačmi so systémom Windows XP, Vista a 7/8/8.1/10, Mac 10.4 alebo vyššia, je vhodná pre notebooky, LCD, stolné počítače alebo monitory. Táto webová kamera sníma širokouhlý pohľad a dá sa ľahko umiestniť na hornú časť monitora alebo na statív. Je ideálny pre online obchodné rokovania, rodinné hovory, online kurzy, online lekárske otázky a živé vysielanie. Tím zákazníckych služieb je k dispozícii, aby zodpovedal vaše otázky do 24 hodín.
Steelbook filmy bluray
Predam bluray filmy v steelbook. V 100% stave! Sú v ochrannej fólii. VŠETKY MAJÚ CZ DABING AJ TITULKY! expendables 3 a good day to die hard... tieto ešte mám Cena je 10€/ks + poštovné. Cena je pevna!