inzercia, predaj, predám, bazár

Syrové obklady

Kategória: Stavebný materiál

Ponúkame kvalitné originálne sadrove obklady ktoré vám zvýraznia interiér či exteriér obklady sú vyhradené z kvalitnéj sadry obklady predávame v prírodných farbách no aj v surovom bielom prevedení cena za bežný meter je 25€
Syrové obklady
Podobné inzeráty
Magnetické revízne dvierka pod obklady 30x30
Predám nepoužité revízne dvierka AQUALINE + zdarma pridám nepoužitú kryciu mriežku 30x30 viď foto. PRIHLÁSIŤ SACZ SK Výrobca SAPHO AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) Skladom centrála 10 ks Odoslanie tovaru možné pozajtra. Tovar je k dispozícii na centrálnom sklade 15,40 € 12,83 € bez DPH Pri platbe prevodom 14,94 € 1 KÚPIŤ AQUALINE Cena dopravy Sledovať dostupnost tovaru Otázka na tovar Zdieľať Kód: SAPHOPD305 EAN: Značka: AQUALINE Záruka: 24 měs. Hodnotenie: Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PV… (celý popis) Potřebuje poradit s výběrem? Poradíme Vám Vaše telefonní číslo ZAVOLEJTE MI Přečtěte si naše zásady pro zpracování osobních údajů. Popis Cena dopravy 9 Recenzie Poradňa Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PVC rámček škáru nahradí Rámček možno použiť na všetky hrúbky obkladov Jednoduché a rýchle zabudovanie Materiálové zloženie: Nosná doska: oceľ, plech zinkovaný Rámček: PVC (rozoberateľný) Magnety: feritové anizotropné (výškovo nastaviteľné) MONTÁŽ: Obklady prilepíme silikónom (akrylátové lepidlo) na nosnú dosku (dvierka) z pozinkovaného plechu, dvierka vložíme do rámčeka a skontrolujeme ich tesnosť a pravouhlosť. Potom dvierka vyberieme a rámček zabudujeme pod obklady zároveň s okolitým obkladom. Rámček je skladací. Rozmer môžeme meniť s toleranciou +/- 5 mm. Dvierka dorovnáme pomocou nastaviteľných magnetov so závitovým spojením.
Magnetické revízne dvierka pod obklady 30x30
Predám nepoužité revízne dvierka AQUALINE + zdarma pridám nepoužitú kryciu mriežku 30x30 viď foto. AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x300 (PD305) Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PVC rámček škáru nahradí Rámček možno použiť na všetky hrúbky obkladov Jednoduché a rýchle zabudovanie Materiálové zloženie: Nosná doska: oceľ, plech zinkovaný Rámček: PVC (rozoberateľný) Magnety: feritové anizotropné (výškovo nastaviteľné) MONTÁŽ: Obklady prilepíme silikónom (akrylátové lepidlo) na nosnú dosku (dvierka) z pozinkovaného plechu, dvierka vložíme do rámčeka a skontrolujeme ich tesnosť a pravouhlosť. Potom dvierka vyberieme a rámček zabudujeme pod obklady zároveň s okolitým obkladom. Rámček je skladací. Rozmer môžeme meniť s toleranciou +/- 5 mm. Dvierka dorovnáme pomocou nastaviteľných magnetov so závitovým spojením.
Magnetické dvierka pod obklady 300x600
Predám AQUALINE - Magnetické dvierka pod obklady 300x600 (PD408), nové. Cena 10,- eur + poštovné. Prípadne viem doviesť do BA a okolie. Magnetická dvierka pod obklady slúži na zakrytie revíznych otvorov v stenách, kde je finálnym dokončením nalepený obklad. Nie sú určené pre oddeľovanie požiarnych úsekov ani únikových ciest. Žiadne prerušenie dekoru Dvierka nemusíme spárovať - PVC rámček škáru nahradí Rámček možno použiť na všetky hrúbky obkladov Jednoduché a rýchle zabudovanie Materiálové zloženie: Nosná doska: oceľ, plech zinkovaný Rámček: PVC (rozoberateľný) Magnety: feritové anizotropné (výškovo nastaviteľné) MONTÁŽ: Obklady prilepíme silikónom (akrylátové lepidlo) na nosnú dosku (dvierka) z pozinkovaného plechu, dvierka vložíme do rámčeka a skontrolujeme ich tesnosť a pravouhlosť. Potom dvierka vyberieme a rámček zabudujeme pod obklady zároveň s okolitým obkladom. Rámček je skladací. Rozmer môžeme meniť s toleranciou +/- 5 mm. Dvierka dorovnáme pomocou nastaviteľných magnetov so závitovým spojením.
Kamenné 3D obklady
Dajte svojím stenám život. Predávame kamenné 3D obklady vlastnej výroby pre moderné domácnosti a moderných ľudí. Obklady sú vyrobené z farebného betónu použitím železitých pigmentov, tým pádom zaručujeme jedinečný prírodný vzhľad. Farbu prispôsobíme interiéru po dohodnutí so zákazníkom. V prípade potreby obklady donesieme a nalepíme. Pre viacej informácií neváhajte zavolať alebo napísať.
Luxusné obklady Starédrevo 3D
Obklad zo starého dreva, smrek, borovica Hnedé, zlate a sivé odtiene 3D Kefovane, hoblovane Vysusene na 10 - 12 % Dĺžka: 30 - 50 cm Šírka: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 cm Hrúbka: 1 - 2 cm Obklady sa lepia priamo na stenu, alebo na OSB dosku s montážou na stenu. 46 Euro/m2 Obklady sú pripravené ihneď k odberu.. Možnosť dobierky, možnosť dovozu... Možnosť montáže..
Luxusné obklady zo starého dreva
Obklad zo starého dreva, smrek, borovica Hnedé, zlate a sivé odtiene Kefovane, hoblovane Vysusene na 10 - 12 % Dĺžka: 30 - 220 cm Šírka: 8 - 20 cm Hrúbka: 1,5 - 2 cm Dosky + Pero a drážka - 46,75 Euro/m2 Dosky bez Pero a drážka - 42,75 Euro/m2 Obklady sa lepia priamo na plochu kde sú určené alebo montujú sa na konštrukciu vopred pripravenú. Pošlite mi vaš projekt ako by ste si obklad u Vás predstavovali veľmi rad Vam pomôžem s ďalším riešením. Obklady sú pripravené ihneď k odberu.. Možnosť dobierky, možnosť dovozu... Možnosť montáže..