inzercia, predaj, predám, bazár

SZČO - Čiperný predavač zábavnej pyrotechniky: decembrová od

Kategória: Obchod a predaj

Informácie o pracovnom mieste
práca je na živnosť
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
SPIRIT s.r.o. - už 22 rokov pôsobíme na Slovensku ako predajca zábavnej pyrotechniky. Sme NAJväčším predajcom na trhu(v počte stánkov aj v predaji) a máme NAJširší výber produktov zábavnej pyrotechniky.

SI ŽIVNOSTNÍK A MÁŠ svoje podnikanie sezónne?

Chceš si dobre zarobiť na jednoduchej brigáde? Pridajte sa k tým NAJlepším.

Do našich 140 prevádzok po celom Slovensku hľadáme PREDAVAČOV na mesiace november ,december a časť januára.
Je to zábavná a jednoduchá práca.
Predavačov kompletne zaškolíme do pokladne, predaja a všetkých potrebných vecí k tomu, aby dokázali perfektne predávať.

Výberové konanie budú prebiehať vo vašich mestách cca od 15.11.2022

Nástup: November-December

Práca na smeny.

Podmienka: vek 18 rokov!

NÁPLŇ PRÁCE:
- zabezpečenie bežného chodu prevádzky od jej otvorenia, skontrolovania dodaného a predaného tovaru
- aktívna obsluha zákazníkov
- práca s registračnou pokladňou, terminálom
- udržiavanie poriadku na pracovisku
- po ukončení predaja odovzdanie tovaru, inventúra
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca pre firmu s 22 ročnými skúsenosťami
Pracujte u tých najlepších!
Motivujúce platové ohodnotenie paušál + na základe výkonu.
Najlepším ponúkame stálu prácu vo firme!
Zamestnanecká zľava na zábavnú pyrotechniku.
Získaš nenahraditeľné skúsenosti v oblasti pravého aktívneho predaja

ČO SA U NÁS NAUČÍŠ TO V ŽIVOTE ZÚROČÍŠ
Informácie o výberovom konaní
Výberové pohovory budú prebiehať v príjemnej a priateľskej atmosfére
O mieste a čase sa dozviete po telefonickom kontakte s naším usmiatym HR tímom
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
27.12.2022 (ostáva ešte 39 dní)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Osobnostné predpoklady a zručnosti
vek nad 18 rokov kvôli práci na pokladni
Si maximálne zodpovedný a nechýba ti úsmev na tvár? TAK SI TEN KOHO HĽADÁME
SZČO - Čiperný predavač zábavnej pyrotechniky: decembrová od
Podobné inzeráty
Čiperný predavač/ka zábavnej pyrotechniky
Informácie o pracovnom mieste práca je na živnosť Náplň práce, právomoci a zodpovednosti SPIRIT s.r.o. - už 22 rokov pôsobíme na Slovensku ako predajca zábavnej pyrotechniky. Sme NAJväčším predajcom na trhu(v počte stánkov aj v predaji) a máme NAJširší výber produktov zábavnej pyrotechniky. SI ŽIVNOSTNÍK A MÁŠ svoje podnikanie sezónne? Chceš si dobre zarobiť na jednoduchej brigáde? Pridajte sa k tým NAJlepším. Do našich 140 prevádzok po celom Slovensku hľadáme PREDAVAČOV na mesiace november ,december a časť januára. Je to zábavná a jednoduchá práca. Predavačov kompletne zaškolíme do pokladne, predaja a všetkých potrebných vecí k tomu, aby dokázali perfektne predávať. Výberové konanie budú prebiehať vo vašich mestách cca od 25.11.2022 Nástup: November-December Práca na smeny. Podmienka: vek 18 rokov! NÁPLŇ PRÁCE: - zabezpečenie bežného chodu prevádzky od jej otvorenia, skontrolovania dodaného a predaného tovaru - aktívna obsluha zákazníkov - práca s registračnou pokladňou, terminálom - udržiavanie poriadku na pracovisku - po ukončení predaja odovzdanie tovaru, inventúra Zamestnanecké výhody, benefity Práca pre firmu s 22 ročnými skúsenosťami Pracujte u tých najlepších! Motivujúce platové ohodnotenie paušál + na základe výkonu. Najlepším ponúkame stálu prácu vo firme! Zamestnanecká zľava na zábavnú pyrotechniku. Získaš nenahraditeľné skúsenosti v oblasti pravého aktívneho predaja ČO SA U NÁS NAUČÍŠ TO V ŽIVOTE ZÚROČÍŠ Informácie o výberovom konaní Výberové pohovory budú prebiehať v príjemnej a priateľskej atmosfére O mieste a čase sa dozviete po telefonickom kontakte s naším usmiatym HR tímom Predpokladaný termín ukončenia výberového konania 27.12.2022 (ostáva ešte 39 dní) Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy Osobnostné predpoklady a zručnosti vek nad 18 rokov kvôli práci na pokladni Si maximálne zodpovedný a nechýba ti úsmev na tvár? TAK SI TEN KOHO HĽADÁME
Predavač/Odborný predavač na oddelení dreva v Bratislave
Staň sa členom našeho tímu a poď pracovať ako predavač/ka na oddelení dreva. Ponúkame: základná mzda 1080-1190€ - motivačný príspevok 50€ - prémia z obratu 70€ - polročné prémie 500€ (vyplácané naraz po 6. mesiacoch a 2 krát ročne) Náplň práce: - komunikácia so zákazníkmi a pomoc pri výbere tovaru a poskytovanie informácií na oddelení dreva - starostlivosť o chod oddelenia - jednoduchá práca na PC (vyhľadanie sortimentu, vybavenie zákazníckej objednávky, sledovanie noviniek atď.) Benefity: - stravná karta v hodnote 5,30€ - zamestnanecká zľava na odber tovaru 10% - príspevok za narodeniny - príspevok 200€ za odporučenie nového zamestnanca - priebežné odborné vzdelávanie Požiadavky: - komunikácia so zákazníkom - základné počítačové znalosti - komunikačné schopnosti Pracovné voľno si môžete prispôsobiť keďže u nás sa pracuje na dlhý a krátky týždeň. V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle .
Regionálny Manažér- práca na živnosť
Hľadáme šikovných ľudí s obchodným duchom. Máš svoje podnikanie respektíve prácu, ktorá má charakter sezónna a máš výpadok príjmu v mesiacoch November, December a Január? Tak neváhaj a priprav sa na tieto mesiace, že v našej spoločnosti si môžeš veľmi dobre zarobiť. Je to práca pekná ale aj tvrdá. Pripravuje si databázu ľudí, ktorých budeme oslovovať v októbri a práca začína od 11/2023 - 31/01/2024 Ak si trúfate na túto prácu a splňate všetky naše požiadavky tak očakávame od Vás zaslanie životopisu na email: personalne@ NÁPLŇ PRÁCE: Začiatok: - výber predavačov na prevádzky v pridelenom regióne Slovenska - postavenie a otvorenie prevádzok v obchodných centrách spolu s predavačmi podľa vopred určeného štandardu - zaškolenie predavačov do práce na prevádzke a predaja Priebeh: - zabezpečenie profesionálneho predaja tovaru na prevádzkach čo najväčšiemu počtu zákazníkov - kontrola a starostlivosť o maloobchodné prevádzky a predavačov - pravidelná komunikácia s predavačmi - príslušná administratívna činnosť - mapovanie konkurencie vo zverenom regióne - spolupráca s regionálnym obchodným zástupcom pri zabezpečovaní fungovania maloobchodných prevádzok Koniec: - inventúra,zatvorenie a zbalenie prevádzok z obchodných centier - odovzdanie zbalených prevádzok na centrále - odovzdanie a triedenie tovaru zo zbalených prevádzok - kontrola hospodárenia prideleného regiónu - vyplácanie miezd ZODPOVEDNOSŤ: - za kvalitný výber predavačov - za včasné a bezchybné postavenie a otvorenie prevádzok - za kvalitné zaškolenie predavačov - za udržiavanie chodu prevádzky a dosahovanie plánov predaja - za vykonanie pridelených úloh predavačom Zamestnanecké výhody, benefity - práca v expandujúcej spoločnosti, ktorá je jednotkou na trhu vo svojej oblasti - vysoká podpora priameho nadriadeného - možnosť odborne rásť, ďalej sa vzdelávať a kvalifikovať - kompletné zaškolenie do tovaroznalectva v jedinečnej oblasti zábavnej pyrotechniky - férový a motivačný odmeňovací systém Informácie o výberovom konaní Ak ste sa v našej ponuke práce našli, pošlite nám svoj životopis. Vaše skúsenosti a znalosti starostlivo posúdime. Kontaktovať budeme vybraných uchádzačov, ktorých pozveme na osobný pohovor do našej centrály v Liptovskom Hrádku (časť Roveň, Podtureň). Zaslaním životopisu dávate súhlas: V zmysle zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (GDPR) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v aktuálnom a platnom znení súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov vrátane fotografie uvedených v životopise, motivačnom liste a iných prílohách súvisiacich s hľadaním práce v spoločnosti Spirit s.r.o.
Hĺadáme predavač/ku Večierka Dobrá niva
Do zabehnutého obchodu hĺadáme posilu na pozíciu predavač/ka Prosim ak mate seriozny záujem svoj životopis pošlite na mail vlasta.pivarcekova@ Práca na TPP hruba mzda /+ premie/ + osobity príplatok za vykon , Priplatky sobota nedela Stravne listky Nové prostredie obchodu všetko po dohode a za predpokladu Vyborne odvedenej prace,odvedenych vysledkov a vzhlad predajnej plochy. Podmienky : vek 24 - 40 rokov Znalost prace s pc Znalost prace s pokladňou Nefajčiar poprípade fajčiar ktory vie že praca sa sama neurobí a stači si dať cigaretu cez obed . Iniciatíva , zodpovednosť za cieĺ, komunikacia na urovňi , lojalita voči firme Reprezentatívny vzhlad.... Ak ste sa tu našli pridite do obchodu na kavu alebo zašlite CV na mail a radi sa Ti ozveme .... Google maps ... Večierka grocery shop viac info Večierka Dobrá Niva
Predavač na oddelení dreva v Bratislave
Staň sa členom našeho tímu a poď pracovať ako predavač na oddelení dreva. Ponúkame: základná mzda 1000€ - motivačný príspevok 50€ - prémia z obratu 70€ - polročné prémie 500€ (vyplácané naraz po 6. mesiacoch a 2 krát ročne) Náplň práce: - komunikácia so zákazníkmi a pomoc pri výbere tovaru a poskytovanie informácií na oddelení dreva - starostlivosť o chod oddelenia - jednoduchá práca na PC (vyhľadanie sortimentu, vybavenie zákazníckej objednávky, sledovanie noviniek atď.) Benefity: - stravná karta / finančný príspevok na stravovanie - zamestnanecká zľava na odber tovaru 10% - príspevok za narodeniny - príspevok 200€ za odporučenie nového zamestnanca - priebežné odborné vzdelávanie Poožiadavky: - komunikácia so zákazníkom - základné počítačové znalosti - komunikačné schopnosti Prácovné voľno si môžete prispôsobiť keďže u nás sa pracuje na dlhý a krátky týždeň. V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle .
Predavač-ka
Prímeme predavačku do predajne zmiešaného tovaru. Znalosti operačného programu oberon Vytváranie objednávok. Predošlá práca ako predavač-ka podmienkou. Bližšie informácie poskytneme telefonicky.