inzercia, predaj, predám, bazár

sziget jednodňová vstupenka 15. august

Kategória: Festivaly

Dobrý deň, predám jednu jednodňovú vstupenku na festival Sziget na 15. augusta. Dôvodom predaja je to, že osoba ktorá mala taktiež ísť na festival sa ho nemôže zúčastniť. Platba vopred na účet a po príchode stanovenej sumy posielam vstupenku (kde a ako ju chcete poslať sa dohodneme).
Na komunikáciu preferujem správy alebo email, na telefonáty odpovedám iba po dohode.
Cena vstupenky je 85eur (momentálne sa na oficiálnej stránke Szigetu na tento deň predávajú za 95eur(+booking fee čo sú ďaľšie 3 eurá))
Do fotiek pridávam vstupenku samozrejme, že bez viditeľného qr kódu, taktiež vstupenky v sziget účte na ich stránke a nakoniec bloček (originál a aj preložený do slovenčiny z maďarčiny) čo mi prišiel na email spolu s lístkami.
sziget jednodňová vstupenka 15. august
Podobné inzeráty
Sziget festival 2023 6-dňové vstupenky
Predám 2 lístky na Sziget festival, vstupy počas celého festivalu v období od 10. - 16.8.2023. Pôvodná cena bola 349€/ks, moja cena je 330€/ks. Dôvodom predaja je kolízia s dovolenkou.
Pohoda package - 4x vstupenka, 1x parking P2
Vstupenky s parkingom tak ako na fotke Len osobny odber v BA Moznost predaja aj separatne 120 Eur - Vstupenka (permanentka) 40 Eur - Parking P2 510 Eur - Cely balik spolu - 4x vstupenka a 1x parking P2
Vstupenka Lovestream festival (nedeľa)
Predám 1ks vstupenky na LOVESTREAM festival na nedeľu (IMAGINE DRAGONS). Vstupenka zakúpená cez Ticketportal (elektronická verzia). Pôvodná cena 89 €
Vstupenka Lovestream festival (nedeľa)
Predám 1ks vstupenky na LOVESTREAM festival na nedeľu (IMAGINE DRAGONS). Vstupenka zakúpená cez Ticketportal (elektronická verzia). Pôvodná cena 89 €. Platné do zmazania. Písať len v pripade vážneho záujmu!!!
Dua lipa vstupenka
Predám vstupenku na koncert Dui Lipy. Na 11.6.2022.
LOVESTREAM festival – 10.-12. JUN
Predám lístok na festival lovestream, ktorý sa bude konať v BA od 10-12.6 2022. Lístok je na 12.6.2022. Vstupenka je na celý deň. Vystupujú: No Name, Iné Kafe, Calum Scott, Rivals Sons, Dany moment, Horkýže slíže a Red Hot Chili Peppers. Cena za kus je 100€. Kontaktovať ma môžete: deltoro.jr@