inzercia, predaj, predám, bazár

Tabuľka pre ženícha na svadbu

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, predám tabuľku pre ženícha s nápisom "Stadzi ženích"

Rozmery: 30x12 cm

Cena 5€+poštovné.

Kontaktujte ma prosím mailom.
Tabuľka pre ženícha na svadbu
Podobné inzeráty
Set pre nevestu a ženícha.
Predám set na svadbu pre nevestu a ženícha. Set obsahuje vešiaky s nápisom nevesta a ženích, tabuľky na dvere, zápichy do torty, vÿzdoba na dvere a krabičky v tvare srdiečka na rôzne využitie.
Tabuľa pre ženícha na svadbu
Dobrý deň, predám tabuľku pre ženícha s nápisom "Stadzi ženích" Rozmery: 30x12 cm Cena 5€+poštovné. Možný aj osobný odber.
pierko pre ženícha/svadobného otca
Ponúkame na predaj pierko na svadbu pre ženícha alebo svadobného otca. Pierko sme na svadbe nepoužili. Mali sme k dispozícii viac druhov pierok a vybrali sme v deň svadby iné. Vyrobila nám ho úžasná slovenská umelkyňa "Magaela". Potešíme sa, keď toto pierko bude mať ešte využitie a skrášli niekomu svadobný deň. Bolo by nám ľúto ho len mať doma nevyužité. Píše: Pierko je vyrobené z textilných kvetov a konzervovaných materiálov. Životnosť je 10-15 rokov pri správnom skladovaní. Dávam aj odkaz na jej výrobu, odporúčam pozrieť:
Tabuľa pre ženícha na svadbu
Dobrý deň, predám tabuľku pre ženícha s nápisom "Stadzi ženích" Rozmery: 30x12 cm Cena 5€ + poštovné. Možný aj osobný odber.
Jemné a elegantné svadobné pierka a náramky pre družičky
Predám jednoduché, ale elegantné a príjemné svadobné pierka. Farebnú kombináciu Vám rada prispôsobím podľa Vašich predstáv. Ponúkam Vám svadobný komplet: pierka pre hostí, pre svedkov, rodičov, pre ženícha , pre starejšieho, svadobné stužky na výslužkové fľaše a na fľaše k svadobným stolom, ale aj náramky pre družičky (náramky s menami družičiek, jemné náramky so srdiečkom v strede, alebo náramky pre družičky vo vintage štýle). V prípade záujmu, Vám rada pošlem viac fotiek. Ponúkam tiež tieto druhy pierok samostatne. Cena: - malé pierka: 0,30 € / ks - fokklórne pierka: 0,40 € / ks - veľké pierka pre rodičov a svedkov:0,50 €/ ks - pierko pre ženícha: 1,50 € ks - pierko pre starejšieho: 1,30 € ks - stužky na fľaše: 0,18 € / ks - náramky pre družičky: 0,80 - 1,50 €/ks
Hačkované srdiečka na svadbu
Ponúkam na predaj Hačkované srdiečka na svadbu. Srdiečka sú uháčkované zo 100% bavlnenej priadze. Namočené sú v škrobe. Sú vhodné ako dekorácia na svadbu, na vianočný stromček ...alebo len tak, zavesené pre radosť Tieto na obrázku sú robené na svadbu ako pozornosť pre hostí. Objednávať minimálne mesiac a pól dopredu. cena za jeden kus je 0,80 €