inzercia, predaj, predám, bazár

Taf Toys Vankúšik 2v1 pre hru na brušku

Kategória: Kojenecké potreby

Vankúšik z mäkkého, príjemného materiálu je špeciálne navrhnutý, aby podporoval hranie dieťaťa na brušku.

Top stav.

Prevedenie 2v1 ponúka dve veľkosti pre dve vekové štádia dieťaťa:
Mäkší a nižší vankúšik pre deti od narodenia do 3 mesiacov v tvare "U" pomáha dieťaťu držať lakte pri tele
Väčší a pevnejší vankúšik pre deti od 3 do 6 mesiacov podopiera hrudník dieťaťa a ponecháva mu voľné ruky

Pre malé dojča, ktoré trávi väčšinu dňa aj noci ležaním na chrbte, je dôležité, aby trávilo niekoľkokrát denne čas ležaním na brušku a takzvaným "pasením koníčkov".

Poloha na brušku prináša dieťatku iný pohľad na svet a posilňuje krčné a chrbtové svaly, ktoré neskôr umožňujú dieťaťu začať sa pretáčať, liezť a sedieť bez opory.
Vhodné pre deti od narodenia.

Posielam poštou/packeta po úhrade vopred. Osobny odber Jablonové/ Marianka/ po dohode Bratislava.
Taf Toys Vankúšik 2v1 pre hru na brušku
Podobné inzeráty
Kniha pre hru na brušku Savana - značka Taf Toys
Predám používanú knihu pre hru na brušku Savana vo vynikajúcom stave. Textilná knižka s otáčajúcimi šuštiacimi stranami v tvare stolného kalendára ponúka množstvo neodolateľných obrázkov s rôznorodými textúrami, bezpečným zrkadielkom, hryzátkom apod. Ideálne pre postavenie pred dieťa pri hre na brušku. Knižka ponúka dva typy obrázkov pre dve vývojové štádia dieťaťa: - 0-3 mesiace: stránky s bezpečným zrkadielkom a vysoko kontrastnými jednoduchými obrázkami, ktoré podnecujú rozvoj zmyslov a emočnej inteligencie dieťaťa - od 3 mesiacov: strana s farebnými obrázkami a rôznorodými textúrami na skúmanie, ktoré podporujú rozvoj zmyslov a jemnej motoriky dieťaťa Rozmery: 20,5 x 19,5 cm Cena = 11 EUR Odber - Osobne (Veľké Úľany) alebo Poštou/Packetou (Poštovné sa platí vopred)
Mamas&Papas valec/vankúšik
Vankúšik s hebkým plyšovým povrchom podnecuje bábätko k hre na brušku. Pre malé dojča, ktoré trávi väčšinu dňa aj noci ležaním na chrbte, je dôležité, aby trávil niekoľkokrát denne čas ležaním na brušku a takzvaným "pasením koníčkov". Poloha na brušku prináša dieťaťu iný pohľad na svet a posilňuje krčné a chrbtové svaly, ktoré neskôr umožňujú dieťaťu začať sa pretáčať, liezť a sedieť bez opory. Vankúšik ponúka dieťaťu rôzne textúry a bezpečné skúmanie, jednotlivé časti vankúšika jemne hrkajú, pískajú či šuštia. Súčasťou je aj roztomilá hračka v podobe tučniačika. Vankúšik môže neskôr slúžiť aj ako krásna dekorácia v detskej izbe. Rozmery: 41 x 20 x 20 cm Vhodné pre deti od narodenia. P.cena 26€
Vankúšik pre hru na brušku Fisher Price
Správne pasenie koníkov je pre bábätko veľmi dôležité. Je to jedna z prvých zručností, ktorú sa musí naučiť a posilňovať tak všetky dôležité svaly. S vankúšikom Fisher-price to bude hračka. Vankúšik s veľkým kamarátom leňochodom mu podoprí bruško a hrá melódie, ktoré ho pomáhajú v polohe na brušku udržať. Vibrácie ho navyše príjemne masírujú a upokojujú. Súčasťou vankúšika je aj hrkálka a hryzátko. Vankúšik Fisher-price je skvelým pomocníkom pre správne posilnenie krčných a brušných svalov bábätka. Kľúčové vlastnosti vankúšika pod bruško Fisher-Price – leňochod Vhodný pre chlapcov aj dievčatá Motív roztomilého leňochoda Fisher-Price vankúšik slúži ako opora pod bruško Na správne posilnenie krčných a brušných svalov Pomáha bábätku s pasením koníkov Až 10 minút hudby a vibrácií Súčasťou vankúšika je aj hrkálka a hryzátko Ako nový, minimálne používaný
Predam Taf Toys Deka s hrazdou "Zvedavec
Predam Taf Toys Deka s hrazdou "Zvedavec (40eur) ,Hracia podložka Lamaze bez vankúšika. Cena 20eur, a odsavacku mlieka elektricku (60eur).Odsavacka bola pouzita len par krat,detske lehatko (10eur).Vsetky veci su po jednom dietati velmi zachovale
Hracia deka Taf toys
Univerzalna hracia deka znacky Taf toys, zachovaly stav. Je makka, priestranna, rozmery 150x100. Obsahuje hryzadlo, kruzky, sustave a piskacie prvky, zrkadlo. Moznost namontovat hrazdu s hrackami. Sucastou 1 hracka.
Hracia deka Taf toys s hrazdičkou
Hracia deka Taf toys s hrazdičkou a 4 závesnými hračkami. Hudobný box hrá melódie a svieti. Ako nová. Najlepšie osobný odber Žilina.