inzercia, predaj, predám, bazár

Taliansky nábytok- komody

Kategória: Skrine

2x komoda - 500€ jeden kus
Taliansky nábytok- komody
Podobné inzeráty
Taliansky nabytok-vitriny
Predam vitriny- taliansky kvalitny taliansky nabytok. Cena dohodou.
Starý nábytok/komody,skriňa,posteľ, kreslá,školské tabule/
Rozpredám starý nábytok - komoda 3ks,skriňa,posteľ,polica, 10ks kožených skladacích kresiel 2ks školské tabule na zavesenie Odber možný aj samostatne podľa záujmu. Obhliadka a odvoz možný individuálne s vlastnou dopravou. Nábytok sa nachádza v sklade v Trnave na Cukrovej ulici. Nábytok posleľ /20€/ komody /20€/ Kreslá 10ks /60€/ tabule/20€/ Prípadne dohodou.
Komoda vo farbe dub truflový
Komoda je nová eštze v krabiciach zabalená. Zabespečím aj dovoz po celom Slovensku Komoda má ABS hrany, ktoré plnia ochrannú funkciu. Komoda má na pravej i ľavej strane odkladací priestor chránený dvierkami. V strede komody sa nachádzajú tri hlbšie zásuvky. Na zásuvkách a dvierkach sa nachádzajú podlhovasté úchytky. Komoda sa dodáva v demonte. Šírka komody je 150 cm. Výška komody je 88 cm. Hĺbka komody je 38 cm.
Komody a stoly na predaj za SUPER cenu
Predáme komody a kancelársky stôl, plus malý biely stolík v dobrom stave za symbolické ceny. Komody rozmery sú nižšie a cena za 1 ks je 40 eur (štandard cena je vyše 100 eur/, Stôl je cena 20 eur, a ten malý stolík biely zadarmo k tomu ???? Komody rozmery: 4 suflikova Šírka: 80 cm Hĺbka: 48 cm Výška: 100 cm 3 suflikova Šírka: 80 cm Hĺbka: 48 cm Výška: 78 cm Stôl rozmer cca 140 *60cm.
Predám klasický taliansky nábytok.
Predám klasický taliansky nábytok, farba stredný orech (pololesklý/polomatný), kupované od dovozcu talianskeho nábytku na Slovensku cca v roku 2008 a som ich prvým majiteľom, nábytok je v dobrom stave a plne funkčný, jediné chyby sú pri TV stolíku, že poličky sú na niektorých miestach poškriabané a pri tej štíhlej skrinke je na vrchnej doske kúsok popálený, sú to ale len také vady, ktoré si šikovný kutil s náradím vie ľahko prebrúsiť a natrieť a vdýchnuť nábytku zase nový život, predajná cena je iba 25 Eur/kus, pri odbere všetkých spolu naraz by bola cena iba 90 Eur. Lokalita: Bratislava, príp. okres Nitra.
Masívny nábytok
Predám nábytok z masívu vo farbe vanilka orech . Nábytok je v top stave , kvalitný masív. Zostava je zo spálne pozostávajúca z rohovej skrine, komody a menšej skrine. LEN OSOBNÝ ODBER!!! ROZMER ROHOVEJ SKRINE (115x115x115- vrchný roh) (v193x š97x h45) ROZMER KOMODY (150š X 73v X 45h) ROZMER SKRINE (v193 X 95š X 45h)