inzercia, predaj, predám, bazár

Tanecna vesta 134

Kategória: Športové potreby

Ponukam pouzivanu neposkodenu chlapcensku tanecnu vestu, velkost cca 134.
Vesta je vyrobena z padavej ciernej latky so zapinanim na tri gombiky.
Vesta je vhodna na latinskoamericke tance, na sutaz alebo trening.
Vesta bola usita na zakazku.

Rozmery: dlzka 52 cm, sirka 36 cm

Cena je uvedena bez postovneho.
Tanecna vesta 134
Podobné inzeráty
Reflexná vesta NOVÁ
Kuk aj ďalšie inzeráty. Všetci dbáme o svoje ratolesti, snažíme sa, aby aktívne trávili svoj čas na čerstvom vzduchu. Je preto dôležité pamätať aj na ich bezpečnosť. Reflexná vesta zvyšuje bezpečnosť dieťaťa na bicykli, kolobežke, či kolieskových korčuliach. Vodič auta má už zďaleka informáciu o tom, že niekto sa pred ním pohybuje na bicykli alebo peši a teda zvýši ostražitosť a má priestor na správne zareagovanie a dodrží bezpečný odstup. Vesta je zvlášť potrebná pri zníženej viditeľnosti. Jej nosenie zároveň naučí deti dbať na dopravné predpisy a svoju bezpečnosť. Reflexná vesta má certifikát kvality a bezpečnosti. Rozmery: Dĺžka: 66 cm Šírka: 17 cm Vhodné od 3 rokov. Certifikát CE.
Plavecká vesta pre deti od 2 rokov
Predám plaveckú vestu. Použitá 2x. Ak sa chystáte s deťmi k moru, do bazéna či na kúpalisko a vaše malé dieťa ešte nevie plávať, určite oceníte plaveckú vestu pre najmenšie deti. S plaveckou vestou SwimWays si malé deti môžu bezpečne užívať zábavu vo vode. Bezpečie detí zabezpečuje tvrdá pena vo vnútri, príjemná látka a tiež uťahovacie pásy, ktoré zabezpečia, že vesta zostane na správnom mieste a nebude sa pri pohybe posúvať. Na jednoduché obliekanie aj vyzliekanie mokrej vesty je vybavená v prednej časti zipsom. Plavecká vesta SwimWays Paw Patrol pomôže deťom pri prvých kontaktoch s vodou a je určená pre deti od 2 rokov.
Jazdecké nohavice HKM 134
Predám jazdecké nohavice HKM na 8-9 rokov, veľkosť 134, zateplené. Ku tomu máme na predaj jazdecké kožené topánky Horze, veľkosť 32. Pošlem aj poštou alebo cez Zásielkovňu.
Dievčenské športové legíny 134/140( 8-10 rokov)
Predám dievčenské športové legíny 134/140( 8-10 rokov).Značka Crivit.
Lyžiarske nohavice 134/140
Veľkosť:134-146-vid rozmery Traky sú odpínacie Dole majú všite snežné pásy Regulácia v pase Vada: ošuchané kolená - na funkčnosť to nemá vplyv-zohľadnené v cene Rozmery: Dĺžka: cca97,5cm (merané cez stehno s pásom)+snežné 5cm Dĺžka: cca67,5cm (merané od rozkroku dole) Šírka: cca2x34cm (merané cez pas) Šírka: cca2x44cm (merané cez stehná)
Lyžiarske nohavice 134/140
Predám krásne červené lyžiarske nohavice v 134/140 nosené jednu sezónu