inzercia, predaj, predám, bazár

tanecne topanky na spolocenske tance, tango

Kategória: Topánky, obuv

predam topanky znacky Turquoise, obuté 1x
velkost 36
povodna cena 130 eur,
teraz cena 105
k topánkam aj ochranné vrecusko
tanecne topanky na spolocenske tance, tango
Podobné inzeráty
Tanečné topánky č. 39,5
na predaj tanečné topánky dámske na opätku čierne s ozdobnou brošňou veľkosť 39,5 sú nové a nepoužívané ( salsa, tango , spoločenské tance atď) veľkosť 39,5 , opätok 8,5cm cena 34 Eur máme len jeden pár, dajú sa vyskúšať , Košice pre viac info tel:
Tanečné topánky  nové č.38, 5
na predaj tanečné topánky dámske na opätku čierno / béžové veľkosť 38,5 sú nové a nepoužívané ( salsa, tango , spoločenské tance atď)sú pohodlné a mäkké veľkosť 38,5 , opätok 8cm cena 33 Eur máme len jeden pár, dajú sa vyskúšať , Košice pre viac info tel:
Dievčenské tanečné topánky na štandardné tance
Dievčenské tanečné topánky, nové, vhodné na štandardné tance. Veľkosť 39, vnútorná dĺžka 24,5 cm. Podpätok 5,5cm. Cena 50€.
TANEČNÉ topánky na štandard č.37
Predám tanečné kožené topánky na štandardné tance č. 37, vnútorná dĺžka 24cm, súčasťou sú protišmykové tanečné opätky gumené. Na donosenie, preto symbolická cena 4.99 plus poštovné. Opätok 6cm, značka EURODANCE CZEK REPUBLIC
Tanečné topánky
Predám tanečné topánky s odnímateľnou sponou, ideálne na tango a kizombu, veľkosť 38, výška podpätku 9cm. Obuté boli asi 8x, precenila som výšku podpätku. Pri osobnom odbere v Rovinke je samozrejme možnosť vyskúšať. Vyrobené v Portugalsku, viac info na stranke vyrobcu:
Tanečné topánky
Spoločenské tance, celokožené Supadance + kefka na podrážku, raz vyskúšané, veľkosť 9,5 uk (č.43/44), skvelý pocit na nohe # tanec, spoločenské tance