inzercia, predaj, predám, bazár

Tarantula

Kategória: Terárijné zvieratá

Predám tarantulu irminia 1.0 nepotrebujem poprípade vymením za iný druh volajakeho drobca ponuknite,cena je symbolická 15 euricka
Tarantula
Podobné inzeráty
Pavúk, vtačkar, tarantula Psalmopoeus irminia
Predám pavúka, vtáčkara, tarantulu Psalmopoeus irminia. Je to dospelá samica. Vek približne 5. rokov. Ponúkam ju za 40eu. Poprípade vymením za nejaký gitarový efekt v podobnej cene. Záujemcovia píšte na môj mail. tel. číslo je neplatné.
Pavúk, vtáčkar, tarantula Nhandu chromatus
Predám pavúka Nhandu chromatus. Je to dospelá samica. Vek približne 4,5. rokov. Ponúkam ju za 35eu. Poprípade vymením za nejaký gitarový efekt v podobnej cene.Záujemcovia píšte na môj mail. tel. číslo je neplatné.
Pavúk, vtačkar, tarantula Brachypelma Albiceps
Predám pavúka, vtáčkara, tarantulu Brachypelma Albiceps. Je to dospelá samica. Vek približne 6. rokov. Ponúkam ju za 40eu. Poprípade vymením za nejaký gitarový efekt v podobnej cene. Záujemcovia píšte na môj mail. tel. číslo je neplatné.
Pavúk, vtačkar, tarantula Phormictopus auratus
Predám pavúka Phormictopus auratus. Je to samica. Vek približne 4,5. roka. Ponúkam ju za 45eu. Poprípade vymením za nejaký gitarový efekt v podobnej cene.Záujemcovia píšte na môj mail. tel. číslo je neplatné.
Tarantuly
Predám tarantuly, s vybavením terarkami. Tarantula: obe maju 3 roky 1ks Psalmopeus cambridgei 50€ 1ks Lasiadora parahybana 50€
Brachypelma albopilosum
Predám peknú dospelú samicu brachypelma albopilosum, dobre živenú. Možnosť kúpy aj chovný box v čom ju mám. Pre pavúka je potrebné si prísť osobne, s chovom poradím. :) (Pavúk, tarantula)