inzercia, predaj, predám, bazár

Taška detského oblečenia 80-98

Kategória: Tričká a košieľky

Ponúkam detské oblečenie 80-98 pre chlapca,len spolu
1x sveter
6x tepláky
1x rifle
1x mikinka
9x tričko -dlhý rukáv
Nepísať na mail.
Martin -Ľadoveň
Taška detského oblečenia 80-98
Podobné inzeráty
Mix detského oblečenia 0-3m
Na predaj mix detského oblečenia 0-3m.
Balík detského oblečenia veľ 98 - 110, cca 150ks
Ponúkam na predaj balík detského oblečenia vo veľkosti 98-110, v top stave, obsahuje cca 150ks - tričká s dlhým rukávom, tričká s krátkym rukávom, tielka, mikiny, sveter, košele, tepláky, rifle, kraťasy, pančuchy, papuče, slipy, pyžamká s krátkym rukávom a kraťasami, pyžama s dlhým rukávom a nohavicami, župany, plavky, šiltovky. Kontakt mailom. Len osobný odber (jedno veľké vrece).
DARUJEM Balík detského oblečenia + plyšákov
Darujem balík detského oblečenia + pár plyšákov. Nájdu sa aj fľaky a pod. preto darujem. IBA NIEKOMU KTO TO POTREBUJE a iba OSOBNE. Pozri aj moje ďalšie inzeráty ! Pri kúpe viacerých položiek - ZĽAVA !
Balik detskeho oblecenia, velkost 86 a 86/92
Predam balik detskeho oblecenia, velkost 86 a 86/92, prevazne letne veci. cena spolu 7€
Balik detskeho oblecenia, velkost 86 a 86/92
Predam balik detskeho oblecenia, velkost 86 a 86/92, 92, prevazne letne veci. cena spolu 13€
balik oblecenia pre chlapca 122 pekne do skoly
Predam balik pekneho chlapcenskeho oblecenia velkost 122, cize tak na 6-7rokov. Predam LEN SPOLU 25ks oblecenia za 35eur. Všetko pekný nosený stav, vhodné napr. do školy. V baliku su: hlavne tricka, vsetky s dlhym rukavom. (Super Mario je premienacie, dalej su tam McQueen alebo Scooby-doo) dalej mikiny trickokosela nohavice pyzamko pomozky, slipky a trenky. Pozrite aj iné moje inzeráty :) napr. bundciky alebo pyzamka, ktore mam zvlast v inzerate. Alebo mi napiste ak hladate aj nieco ine. Mam vela oblecenia, topanky, hracky... Vyhovuje mi skôr komunikácia mailom, nie sms. Ak by som sa neozvala do 24hod, skuste mi zavolat, niekedy idu maily do spamov. Da sa osobne v Stupave, prípadne v Ba pri Kike. Ak to chcete poslat postou, treba dopredu poslat peniazky minimalne na postovne.