inzercia, predaj, predám, bazár

Taska Minie

Kategória: Všetko ostatné

Predám komplet tašku s ruksakom Minie .V zachovalom stave vis foto
Taska Minie
Podobné inzeráty
Športová taška dbx 2v1
Športová taška 2v1 je vybavená vreckom na zips, v ktorom sa nachádzajú popruhy, ktoré sa dajú ľahko odňať a taška sa tak zmení na ruksak. Vďaka variabilite popruhov môžeme používať aj ako klasickú športovú tašku, tašku cez rameno alebo batoh. Taška je vyrobená z pevného polyesteru a jej vonkajšie rozmery sú 30 x 60 x 40 cm, takže táto veľkosť pojme všetko vybavenie potrebné na tréning. Výrobok je vybavený celkom 4 priehradkami, veľká hlavná priehradka je ukrytá pod zipsom XXL, 2 bočné priehradky sú určené na drobnosti, ako je peňaženka, telefón alebo kľúče, a spodná priehradka ukrýva popruhy a zároveň (ak sa taška nosí ako batoh) slúži ako vrecko na notebook alebo dokumenty. Cez hornú komoru sa tiahnu 2 sťahovacie popruhy, ktoré slúžia na zmenšenie tašky alebo pomáhajú znížiť tlak na zips, ak je taška plná. Samotný polyester je veľmi pevný materiál, ktorý je odolný voči roztrhnutiu a vode a zároveň sa ľahko udržiava v čistote. Materiál: 100% polyester Šírka hlavného zipsu: 20 mm Rozmery jazdca: 55 x 50 mm 1 hlavná priehradka, 1 spodné a 2 bočné vrecká Rozmery: Dĺžka: 60 cm Výška: 40 cm Šírka: 30 cm Objem: približne 55 litrov Pozri celú moju fitness ponuku
masážna pištoľ Minie/45dB
Hluboká svalová masáž: Svalová masážní pistole OALYGEI je vhodná pro regeneraci po únavě po námaze, regeneraci po sportovním zranění. sportovní zranění a zlepšit celkový stav měkkých tkání těla. pistole rozděluje každý kus vybavení, od 1 200 do 3 200 úderů za minutu. Snadno najděte tu nejlepší intenzitu masáže pro vás. PŘENOSNÝ DESIGN: Masážní pistole váží pouze 0,9 kg. Ergonomická rukojeť minimalizuje vnější vibrace; a zaručuje optimální pohodlí. Pokročilá technologie redukce hluku: Masážní pistole obsahuje pokročilou technologii a nekartáčovaný elektromotor s vysokým točivým momentem, který poskytuje vysoký výkon a nízkou hlučnost. Neobtěžuje ostatní při použití v kanceláři nebo v tělocvičně (méně než 45 dB). 【5 vyměnitelných masážních hlav a načasování: kulatá hlava, vidlicová hlava, kulová hlava, plochá hlava, lopatová hlava, vhodná pro relaxaci různých částí těla. Přenosná sportovní masážní pistole má funkci časování. Stroj se automaticky zastaví po 15 minutách nepřetržitého používání, aby se zabránilo dlouhodobému zatížení a ztrátě motoru a prodloužila se životnost zařízení.
Športová taška GIVOVA
Ponúkam na predaj priestrannú športovú tašku GIVOVA s vystúženým dnom. Taška nebola ani raz použitá len bola v zloženom stave uložená v skrini a preto sa ťažko fotila nevystúžená v rozloženom stave. Taška má dve bočné vrecká, jednu sieťku na boku, zadný ešte ani nevyskúšaný zips, popruh cez rameno ako aj možnosť spojenia ručiek pri nosení, zo spodnej časti má plastové "nožičky". Je naozaj priestranná ako vrchná, tak aj spodná časť. Spodná časť je pevná, vystúžená plastom - vhodná napríklad na zašpinenú obuv, keďže sa ľahko umyje. Uprednostňujem OSOBNÝ ODBER - je pomerne veľká. V prípade otázok ma kontaktujte, rad odpoviem. Stav je naozaj TOP. Na cene sa vieme aj dohodnúť pri rýchlom jednaní.
Športová taška zn. HEAD
Predám v dobrom stave, plne funkčnú používanú športovú tašku. Rozmery vxšxh=35x27x12cm, zatvára sa na zips a je z pevnejšieho materiálu, má lesklý, lakovaný vzhľad. Z vnútra má malý bočný vačok na zips, je vhodná aj ako školská taška, má dlhé uško na plece. Cena+poštovné. Posielam po prevode na účet.
Batoh, ruksak, taška, rôzne
Predám rôzne batohy na fotkách, turistický, cyklobatoh, ľadvinka, mestské batohy, dámska crossbody taška. Viac info po telefóne. Všetky v bezchybnom stave, nevyužijem ich. Pri odbere viacerých naraz darujem tašku z poslednej fotky. Ceny sú vo foto, pri osobnom odbere alebo odbere viacerých sa vieme na nejakej dohodnúť.
Taska ERREA
Sportova taska ERREA na rameno, pouzitelna tiez na laptop do 15,6", dve velke priehradky, jedna mensia uzatvorena zipsom, v nej organizer na pera a vsetko, co potrebujete preniest. Bola pouzivana pol roka, povodna cena bola 40 eur. Preferujem osobne prevzatie s moznostou prezretia, na dobierku posielam az po uhrade postovneho 3 EUR.