inzercia, predaj, predám, bazár

Teenage Engineering - Pocket Operators

Kategória: Ostatné nástroje

Ponúkam na predaj "mini" synťáky od Teenage Engineering.
Modely:
Factory
Arcade
Rhytm
Tonic
Office
Speak
Všetky sú v TOP stave, minimálne použité.
Ku každému je originál TE Obal a k celku pridávam aj originál káble + TE Modular Bag - kde si môžete odložiť všetky TE hračky a pekne ich vystaviť :)

Samozrejme je možnosť otestovať.
Preferujem osobné prevzatie v BA.

vaco.first@
Teenage Engineering - Pocket Operators
Podobné inzeráty
Pocket operator po-12
Predam minimálne používaný (v podstate odskúšaný) pocket operator po-12 od teenage engineering. Už nie je v záruke. Leží mi v šuplíku nevyužitý. Inzerát platí do zmazania.
Teenage Engineering Pocket Operator KO + line in kabel
Ponukam na predaj TE Pocket operator KO!. Plne funkcny pouzivany asi 10 hodin. Mal som to ako taku zabavku ale nechytilo ma to. Original obal uz nieje, len navod. Pridam k tomu aj Line in kabel (2m). Mozem osobne predat v BA.
Teenage Engineering - OP-Z
Ponúkam na predaj túto hračku, ktorá dokáže hádam "všetko" :) Dôvod predaja - nemám čas a používam Polyend Tracker Op-Z je v TOP stave, minimálne používané. Pridávam originál 2 neoprenové púzdra Pridávam decksaver Pridávam TE Sluchadlá priamo pre OP-Z OP-Z je vybavené aj OP-LAB modulom a tým pádom jeho využitie nadobúda úplne nový rozmer Samozrejmá je možnosť vyskúšania v BA. Preferujem osobný odber v BA, ale je možné aj odoslať cez zásielkovňu. vaco.first@