inzercia, predaj, predám, bazár

Teepee stan

Kategória: Hračky

Predám v marci kupovaný teepee stan,deti ho nevyužívajú.
Jediná chyba je že jedna tyč bola prelomená kúpili sme novú ale je o niečo hrubšia ale inak všetko sedí.
K stanu dodávam aj stabilizátor s led svetlom.
Popis
Detský stan TEEPEE (TÍPÍ) MINT HVIEZDY + doplnky
Detský stan Teepee (típí) je skvelým herným i odpočinkovým miestom pre vaše dieťa. Tento stan bude skvelým doplnkom v každej detskej izbičke, na záhrade alebo na terase. Teepee (típí) nie je vyrobené zo žiadnych umelých materiálov, ale iba zo 100% bavlny, ktorá je veľmi príjemná na dotyk a tiež veľmi vzdušná. Použité materiály sú veľmi kvalitné a zaručujú tak dlhú životnosť stanu. Svetlo vnútri stanu môžete jednoducho regulovať s pomocou závesov. Súčasťou balenia sú tiež tri vankúšiky a dekoratívna girlanda.

Balenie obsahuje:
1. Bavlnený stan - výška boku 150 cm
2. Drevené, montážne tyče s dĺžkou 170 cm a priemerom 2 cm - 4 ks
3. Vnútorná mäkká podložka 110x110 cm, výška 4 cm
4. Tri vankúšiky v cene (hviezdička, mráčik a štvorček)
5. Dekoratívna girlanda (závesné trojuholníčky)

Použité materiály:
Stan: 100% bavlna
Podložka: polyesterová výplň + bavlna
Drevené montážne tyče: drevo borovice

Rozmery stanu:
Celková výška stanu: 150 cm
Rozmery základne: 115x115 cm

Odporúčané pranie látky pri teplote 30 º C.
Látka nie je vhodná do sušičky.

Materiály, z ktorých je tovar ušitý, majú certifikáty a atesty produktov 1. akosti (produkty pre deti) OKO-TEX 100.
Popis
Stabilizátor s LED lampičkou do detských TEEPEE (TÍPÍ)
Stabilizačný systém konštrukcie teepee je sada dvoch drevených hviezdic spojených závitovou tyčou. Stabilizátor zaisťuje pevnú montáž , vďaka ktorému si stan trvalo zachováva svoj tvar. Výrobok bol vyrobený s ohľadom na maximálnu bezpečnosť detí tak, aby sa ani pri najdivokejších hrách stan nezložil a na deti nespadol.

Ku stabilizátoru sme pridali kompaktné LED svietidlo . Vďaka svetlu prenesiete večerné čítanie rozprávok do stanu a príbehy v nich čítané tak ešte viac podnietia detskú fantáziu.


Osobný odber. Ďakujem.
Teepee stan
Podobné inzeráty
Teepee Vigvam design
PC: 125 € Top stav,bez podlozky Další z kolekce Nature teepee, kterou jsme nově u všech typů vybavili odepínatelným lemováním na suchý zip, takže si teepee můžete obměnit podle toho, na co si s dětmi zrovna rádi hrajete. Pokud tedy máte teepee s obloučkovými lemy a za čas se vám barvy omrzí, můžete je vyměnit za lemování s krajkou, indiánskými peříčky, třásněmi nebo třeba střapci. Všechny najdete v kategorii výměnné lemy na teepee, kde je budeme postupně doplňovat. Sada výměnných lemů vždy kromě lemování špičky stanu obsahuje také odepínací střapce na vchod teepee. Přírodní teepee ze světle béžové přírodní bavlny Nature Luna Park Burgundy zdobí kolem špičky barevný lem s obloučky v kombinaci bordové, tlumené zelené, karamelové a světle šedé. Střapečky na šňůrkách u zavírání vchodu jsou laděny do stejných barev. Ve variantě "s doplňky" je součástí teepee také podlážka sešívaná z barevných trojúhelníků, stejně tak jsou prošívány polštářky s velkým knoflíkem, které jsou rovněž součástí varianty s doplňky. Výborně se hodí do přírodního interiéru se dřevem, ale třeba také do obýváku a pro všechny malé indiánky.
Detský Teepee stan
TeePee stan vyrobený ručne zo 100%-nej bavlny a borovicového dreva. - veľká obojstranná hrubá podložka s rozmermi 120 x 120 cm vyrobená z bavlny. Podložka je naplnená silnou, načechranou textíliou, ktorá izoluje od studenej podlahy v dome alebo v exteriéry. - rám - 4 nosníky s dĺžkou 180 cm vyrobené z borovicového dreva - dokonale hladné, bez záderov. - Teepee stan vyrobený zo 100% bavlny. Teepee má okno s roletkou, ktorá môže byť zviazaná na vrchu okna. Výška po rozložení je približne 165 cm. Len osobný odber.
Teepee stan
Predám v marci kupovaný teepee stan,deti ho nevyužívajú,popis stanu v linku Jediná chyba je že jedna tyč bola prelomená kúpili sme novú ale je o niečo hrubšia ale inak všetko sedí. K stanu dodávam aj stabilizátor s led svetlom. Osobný odber. Ďakujem.
Stan Teepee modrý
Zásadné prednosti detského stanu Stan Teepee modrý Detský stan na hranie iPlay dá voľnosť detskej predstavivosti Tvar konštrukcie: teepee Súčasťou sú okienka Detský stan hodí sa do izby a na záhradu Stanu pre deti iPlay dominuje biela a modrá farba Meria 150 × 120 × 120 cm (v × š × h) Vhodné od 3 rokov Používaný len veľmi málo Len osobný odber
COZYDOTS detský teepee stan model Forest
Predávam krásny kvalitný nepoškodený teepee stan poľskej značky COZYDOTS rozmermi 110x110cm z pevného bavlneného plátna v lesom štýle. Súčasťou balenia je úložné vrece, teepee stan, 4 borovicové palice, upevnenie, ozdobná girlanda v tvare listov, krásna mäkká hracia podložka v tvare lesného chrobáka a súpravou dvoch vankúšov v tvare listu z kvalitnej zamatovej látky, rozmerom 45x45cm.
Teepee stan
Predam stan teepee zn. Elis Design, ako novy, bez poskodeni s dvomi vankusikmi. Treba len vyzehlit, kedze bol zlozeny. Prikladam link