inzercia, predaj, predám, bazár

Tefal Easy Fry & Grill Precision - novy v zaruke

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predam novy nerezovy Tefal Easy Fry & Grill Precision. Pouzity iba raz a je v zaruke do 2024.

Tento spotrebič sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Spája v sebe totiž prednosti hneď dvoch kuchynských prístrojov v jednom – jedná sa teda zároveň o teplovzdušnú fritézu a gril. Vďaka tomu sa môžete pustiť do prípravy chrumkavých a dozlatista usmažených pokrmov s minimom tuku alebo vyskúšať grilovanie mäsa a zeleniny so zachovaním ich šťavnatosti. Pri príprave môžete vyberať z 8 špeciálne navrhnutých programov pre rôzne druhy pokrmov. Nechýba ani možnosť jednoduchého nastavenia teploty v rozmedzí od 80 do 200 °C.

Intuitívny ovládací panel

V prednej časti prístroja nájdete dostatočne veľký a prehľadný ovládací panel, prostredníctvom ktorého si jednoducho nastavíte všetko potrebné. Využiť môžete tiež funkciu časovača až na 60 minút. Akonáhle pritom dôjde k uplynutiu nastaveného času, fritéza vás na túto skutočnosť automaticky upozorní. Vďaka kompaktným rozmerom a modernému dizajnu tento spotrebič navyše perfektne zapadne do každej domácnosti.u

Osobny odber BB.
Tefal Easy Fry & Grill Precision - novy v zaruke
Podobné inzeráty
Tefal easy free oven & grill
Predám úplne novú nepoužitú rúru na zdravé pečenie. Rúra nebola nikdy použitá bol to duplicitný dar od rodiny. Nová rúra stojí cca 180€ ja ju predám za 120€. Treba vidieť.
Grill
Predam novy grill znacky maytair,dvojity.
Samsung MG22M8074AT/EO - vstavana
SAMSUNG MG22M8074AT/EO Predam novu mikrovlnku POPIS PRODUKTU ŠPECIFIKÁCIE NA STIAHNUTIE MULTIFUNKČNÁ MIKROVLNKA Perfektne pripravené jedlá Inteligentný senzor vlhkosti Šikovný senzor vlhkosti dokáže jediným stisnutím tlačidla zistiť vlhkosť vzduchu a prispôsobiť čas a spôsob ohrevu pre zaručenie tých najlepších kuchynských výsledkov. Jedlo s ideálnou textúrou Grill+30sec Tlačidlo Grill+30sec zaistí vášmu jedlu ideálnu textúru a farbu pre čo najlepší vzhľad i chuť. Zvýši čas ohrevu o 30 sekúnd a pomocou grilu pripraví chrumkavé a skvelo vyzerajúce jedlo. Vždy teplé jedlo Keep Warm Ak pripravujete viacero pokrmov, využijete funkciu Keep Warm, ktorá zachováva tú správnu teplotu jedla bez toho, že by ho prevarila. Výsledkom je tak jedlo, ktoré je čerstvé, teplé, chutné a pripravené na podávanie. Čerstvejšie mrazené jedlo Quick Defrost Funkcia Quick Defrost vám umožní rozmraziť jedlo rýchlo a rovnomerne. Potraviny si tak uchovajú svoju čerstvosť i tvar a vy si môžete vychutnať delikátne mäso, hydinu, ryby, chlieb, koláče a ovocie, kedykoľvek budete chcieť. Ľahké čistenie interiéru CERAMIC INSIDE™ Odolné riešenie CERAMIC INSIDE™ zabraňuje ušpineniu a poškriabaniu vnútra mikrovlnnej rúry. Jemný povrch môžete ľahko vyčistiť bez akéhokoľvek poškodenia či straty farby. Rúra je skvelo odolná voči hrdzi a škrabancom a preto skutočne dlho vydrží. Šetrný standby režim ECO Mode ECO mód výrazne znižuje spotrebu energie a vyznačuje sa najnižšou spotrebou standby režimu v priemysle. Ak práve nepripravujete jedlo, energia, ktorú rúra používa na udržiavanie svojho chodu je minimálna. Ušetrí vám tak množstvo financií. TECHNICKÉ PARAMETRE: Typ Typ produktu Gril Typ inštalácie Vstavaná Menovitý výkon Kapacita 22 L Materiál/prevedenie Farba (dvierka) Čierna Farba (skrinka) Čierna Farba (úprava) Nerezová Ovládanie Dotyková Typ ovárania dvierok Tlačidlo Povrch vnútorného priestoru Keramický smalt Veľkosť otočného taniera 255 mm Typ displeja LED / Ľadovo modrý Vykurovacie teleso grilu Sheath Heater Výkon/hodnotenie Napájanie 230V/50Hz Výstupný výkon (mikrovlnná rúra) 850 W Spotreba energie (gril) 1100 W Spotreba energie (mikrovlnná rúra) 1300 W Príkon (max.) 2
silvercrest electric oven and grill
silvercrest electric oven and grill
Mikrovlnna rura s grill funkciou
Predam mikrovlnnú rúru s grill funkciou cisto novu,v krabici. Vätsia ako bezné mikrovlnne rúry. Plne funkcna,nepouzivaná. Cena 50€.
Zelmer FD 9502 + quartz grill
Mikrovlnka + quartz grill Zelmer FD 9502 / ZMW3002X Objem: 20l výkon mikrovĺn: 900 W výkon grilu: 1200 W rozmery: 26,2 x45, 2×38, 6 cm (VxŠxH)